سلام
کول پد چطوره واسه ایکس باکس 360
منظورم ازهمین فن هایی است که لپ تاپ رو رویش میزارن
ایا تاثیر بسازایی دارد
سلام
کول پد چطوره واسه ایکس باکس 360
منظورم ازهمین فن هایی است که لپ تاپ رو رویش میزارن
ایا تاثیر بسازایی دارد
دوستان گلم ایا ایکس باکس اسلیم هنوز هک نشده ؟
چرا قیمت اون در فروشگاهها که دارناینقدر بالا هست؟
خیلی ها هم ندارن من میخواهم خریداری کنم گذاشتم این دستگاه جدید بیاد بعد بخرم چون قبلا پرمیوم داشتم نظر شما چیه ؟
سلام
من یک چیزی رو متوجه نمیشم این 12 ولتی اخه نمیتونه تاثیر داشته باشه
اصلا هدف از 12 ولتی برای چیست چه ربطی به گرم شدن داره خوب مگه کنسول فن هاش رو به چه ولتاژی فعال میکنه ه ما اون هارو 12ولت کنیم
دوستان گلم ایا ایکس باکس اسلیم هنوز هک نشده ؟
چرا قیمت اون در فروشگاهها که دارناینقدر بالا هست؟
خیلی ها هم ندارن من میخواهم خریداری کنم گذاشتم این دستگاه جدید بیاد بعد بخرم چون قبلا پرمیوم داشتم نظر شما چیه ؟
فن های کنسول 5 ولت هستن و طبیعتا قدرت کمی دارن ولی وقتی فنها رو 12 ولت میکنی قدرتش زیادتر میشه و باعث میشه کنسول خنک بشه
این 12 ولت کردن هم یک کار تست شده هست و شما از نتیجش مطمئن باش.
فرق خاصی با مدل قدیمی نمیکنه فقط خوشگلتر شده بعد هم معلوم نیست سرنوشت هکش چی بشه قیمتش هم الان خیلی بالاست و ارزش نداره
سلام الان متوجه شدم
اول بگم که من خودم دانشجوی الکترونیک هستم وتو عمل هم دستی دارم
خوب سوالی که پیش می اید اینه که ایا رنج ولتاژ کاری فن ها 12 ولت رو ساپورت میکند
نه مشکلی برای فن ها پیش نمیاد به فکر خرید فن هم نباش چون احتیاج نداریسلام این صدا ناشی از اصحکاک زیاد ن ها است فن ها با این ولتاژ اسیب می بینند به نظر من بهتر است فن ها هم عوض شوند و220 ولتی گذاشته شوند تا اوج قدرت رو به شما نشون بدن اون وقت دیگه کسی جرات نمیکنه به ایکس باکس بگه بخاری
پس من باید به فکر تعویض فن ها شم هنگام خرید ک بازی کردم کپی خور کنیم تو چهلستون همون جا می پرم دو تا فن خوب می گیرم 220میندازم روشون
این رو هم بگم من الایت یا سوپر الایت خواهم خرید ایا به نظر شما ارزش دارد این کار رو بکنم نهایت هم اگه خفن بخوام بازی کنم روزی بیش از 5ساعت نشه اونم تو ایام تعطیلات معمولی زیاد وقت ندارم
1- فرقی نمیکنه از کجا خاموش بشهبا عرض سلام خدمت دوستان
موقع خاموش کردن360 حتما باید وارد داشبورد شیم بعد خاموش کنیم یا از تو خود بازی هم میشه خاموش کرد کدوم بهتره.
وقتی که بازی رو رو هارد اجرا میکنیم خوب و یا بد بودن جنس dvd تاثیری در عملکرد لنز و یا عمر آن دارد یا نه.
برای یه وقفه کوتاه به360 پس از خاموش کردن نیاز است که آدابتور را از برق بکشیم یا نه.
در کل آدابتور همیشه در برق باشد آیا ایراد دارد حتی مواقع خاموشی کنسول.
تو تمام سایتها نوشتن یکی از علامتهای اصلی جسپر بودن برد کانکتور برق اونه (150) که به هیچ برد دیگه ای نمیخوره پس چطور فروشنده موقع تست با 175 اونو تست کرد ولی آدابتور تو جعبه150 بود.
آیا اینکه فالکون فقط با برق 175 کار میکنه و با پایین تر از اون (150) کار نمیکنه درسته و اینکه جسپر با 150 و یا175 کار میکنه درسته. من که آخر نفهمیدم کدوم درسته. بالاخره به ما جسپر دادن یا نه. خواهشا یه جواب قانع کننده بدین تا خیالم راحت شه.
خیلی خیلی ممنون.(BYE)
آره نیاز نیست ولی خود دانی..