Daedalus
کاربر سایت
این جور چیزا در موارد خاصی که اصلن به چشم شما نمیاد تفاوتش رو نشون میده! مثل همون جنس چینی هست که همه یه شکله و درجه و قیمتشون فرق میکنه!!
برای PC هم تفاوتش آنچنان نیست چه برسه به 360 بیچاره ! :d
این جور چیزا در موارد خاصی که اصلن به چشم شما نمیاد تفاوتش رو نشون میده! مثل همون جنس چینی هست که همه یه شکله و درجه و قیمتشون فرق میکنه!!
دوستان به کمکتون نیاز دارم , من چند وقت پیش XBOX360 رو دادم به یه دوستم (پول نداشت بخره) , حالا باز هوس کردم بخرم میخواستم بدونم اگه بخرم میتونم هاردش رو با هارد همون قبلیه که دست دوستمه عوض کنم ؟؟؟ آخه همه سیو هام تو اونه.............میخوام ببینم اگه نمیشه برم سراغ PS3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلیه Premium بود اما میخوام این دفعه Elit e بگیرم میشه هاردشون رو عوض کرد ؟؟؟؟ یا مثلا سیو های اونو کپی کنم تو این ؟؟؟؟؟
فرقی نداره . 2009 رو بگیربرو بكس سلام
آقا من يه سوال داشتم
من ميخوام يه اليت بگيرم فروشنده گفت تاريخ 2010 رو هم داره كه 30 تومن گرون تره و تا 1 سال نياز به آپگريد نداره قيمتش هم 350 هستش ميخواستم ببينم ارزشش رو داره يا نه همون 2009 رو بگيرم 3200
من شنیدم تمام آرکیدها و الایت هایی که الان موجودن مال سال 2009 هستن و اگه یه موردی هم پیدا بشه که پشتش 2010 زده باشه حتما دست کاری شده . شما یه الایت با تاریخ تولید 6/2009 به بعد بگیر وخیالت از هر جهت راحت باشه .برو بكس سلام
آقا من يه سوال داشتم
من ميخوام يه اليت بگيرم فروشنده گفت تاريخ 2010 رو هم داره كه 30 تومن گرون تره و تا 1 سال نياز به آپگريد نداره قيمتش هم 350 هستش ميخواستم ببينم ارزشش رو داره يا نه همون 2009 رو بگيرم 3200
ضمن تشکر از سایت خوبتون خواهش میکنم به سوالات من جواب بدین:
اگر وسط بازی با360 بخواهیم از بازی خارج شده و به داشبورد برویم و از امکانات دیگر استفاده کنیم چگونه است لطفا مرا راهنمایی کنید.
من همیشه برای خاموش کردن 360 وسط بازی ابتدا پاز میکنم و سپس ترن آف. آیا صحیح است و یا باید طور دیگری ترن آف کنم.
آیا حتما باید آبدیت جدید روی 360نصب باشد در غیر اینصورت مشکل دارد یا با آبدیتهای قبلی هم میشود کار کرد.
در کل آبدیت جدید چه حسنی برای دستگاه دارد.
360من تاریخ 29/8/2009 است آیا مادربرد آن جسپر است.
در مادربردهای جسپر 3چراغ گزارش شده یا نه.
آیا در داخا آدابتور 360 فن وجود دارد چون روی آن سوراخهایی وجود دارد.
آیا این که میگویند وقتی 360خاموش است ولی آدابتور درون برق فنها کار میکنند و دستگاه را خنک میکنند درست است.
دکمه ی Guide ( همون بزرگه که علامت Xbob روشه) را میزنین و بعد هم y را فشار میدیناگر وسط بازی با360 بخواهیم از بازی خارج شده و به داشبورد برویم و از امکانات دیگر استفاده کنیم چگونه است لطفا مرا راهنمایی کنید.
مشکلی نیستمن همیشه برای خاموش کردن 360 وسط بازی ابتدا پاز میکنم و سپس ترن آف. آیا صحیح است و یا باید طور دیگری ترن آف کنم.
.آیا حتما باید آبدیت جدید روی 360نصب باشد در غیر اینصورت مشکل دارد یا با آبدیتهای قبلی هم میشود کار کرد
به احتمال زیاد360من تاریخ 29/8/2009 است آیا مادربرد آن جسپر است.
ممکنه گزارش شده باشه ولی خیلی زیاد نبودهدر مادربردهای جسپر 3چراغ گزارش شده یا نه.
ویرایش: من فکر میکردم فن نداره، ولی خلیل عزیز به من گفتن که داخل آداپتور 360 یک فن 40mm وجود دارهآیا در داخا آدابتور 360 فن وجود دارد چون روی آن سوراخهایی وجود دارد.
این دیگه به هیچ وجه درست نیست، چون وقتی برق برد قطعه جطوری فن کار میکنه ؟آیا این که میگویند وقتی 360خاموش است ولی آدابتور درون برق فنها کار میکنند و دستگاه را خنک میکنند درست است.
لطفا راهنمایی کنید دوستان!میخوام یه 360 ارکید بگیرم ویه هارد 20 دست دوم بزارم روش نظرتون چیه؟
قیمت هم 250 خوبه؟
منم همینکار را کردم، یه 360 آرکید حاسپر گرفتم و هارد 20 کنسول قبلیم را گذاشتم روشلطفا راهنمایی کنید دوستان!