راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان به کمکتون نیاز دارم , من چند وقت پیش XBOX360 رو دادم به یه دوستم (پول نداشت بخره) , حالا باز هوس کردم بخرم میخواستم بدونم اگه بخرم میتونم هاردش رو با هارد همون قبلیه که دست دوستمه عوض کنم ؟؟؟ آخه همه سیو هام تو اونه:(.............میخوام ببینم اگه نمیشه برم سراغ PS3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلیه Premium بود اما میخوام این دفعه Elit e بگیرم میشه هاردشون رو عوض کرد ؟؟؟؟ یا مثلا سیو های اونو کپی کنم تو این ؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان به کمکتون نیاز دارم , من چند وقت پیش XBOX360 رو دادم به یه دوستم (پول نداشت بخره) , حالا باز هوس کردم بخرم میخواستم بدونم اگه بخرم میتونم هاردش رو با هارد همون قبلیه که دست دوستمه عوض کنم ؟؟؟ آخه همه سیو هام تو اونه:(.............میخوام ببینم اگه نمیشه برم سراغ PS3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلیه Premium بود اما میخوام این دفعه Elit e بگیرم میشه هاردشون رو عوض کرد ؟؟؟؟ یا مثلا سیو های اونو کپی کنم تو این ؟؟؟؟؟

بله میشه هاردش رو کنسول جدیدی گذاشت و از سیو هاش استفاده کرد به شرطی که پروفایل شما هنوز روی اون هارد باشه

کپی هم میشه کرد باید اول بریزی رو فلاش بعد بریزی روی هارد خودت :|

سلام
یه سوال فوری
ایا میشه آفلاین آپیدت پخش avi رو تو ایکس باکس ریخت؟
خیلی ضروریه.
با استفاده از فلش اگه بشه عالیه

آخرین ویرایش:
برو بكس سلام
آقا من يه سوال داشتم

من ميخوام يه اليت بگيرم فروشنده گفت تاريخ 2010 رو هم داره كه 30 تومن گرون تره و تا 1 سال نياز به آپگريد نداره قيمتش هم 350 هستش ميخواستم ببينم ارزشش رو داره يا نه همون 2009 رو بگيرم 3200

برو بكس سلام
آقا من يه سوال داشتم

من ميخوام يه اليت بگيرم فروشنده گفت تاريخ 2010 رو هم داره كه 30 تومن گرون تره و تا 1 سال نياز به آپگريد نداره قيمتش هم 350 هستش ميخواستم ببينم ارزشش رو داره يا نه همون 2009 رو بگيرم 3200
فرقی نداره . 2009 رو بگیر

میخواستم ببینم از پاساژ پایتخت بگیرم مطمئنه ؟ کدوم مغازش بیشتر ؟ اختلاف قیمتاش چقدره نسبت به توپخونه ؟
در ضمن کابل اچ دی ام آی کدومش از همه بهتره ؟ همون اصل مایکروسافت خوبه ؟

ضمن تشکر از سایت خوبتون خواهش میکنم به سوالات من جواب بدین:

اگر وسط بازی با360 بخواهیم از بازی خارج شده و به داشبورد برویم و از امکانات دیگر استفاده کنیم چگونه است لطفا مرا راهنمایی کنید.

من همیشه برای خاموش کردن 360 وسط بازی ابتدا پاز میکنم و سپس ترن آف. آیا صحیح است و یا باید طور دیگری ترن آف کنم.

آیا حتما باید آبدیت جدید روی 360نصب باشد در غیر اینصورت مشکل دارد یا با آبدیتهای قبلی هم میشود کار کرد.

در کل آبدیت جدید چه حسنی برای دستگاه دارد.

360من تاریخ 29/8/2009 است آیا مادربرد آن جسپر است.

در مادربردهای جسپر 3چراغ گزارش شده یا نه.

آیا در داخا آدابتور 360 فن وجود دارد چون روی آن سوراخهایی وجود دارد.

آیا این که میگویند وقتی 360خاموش است ولی آدابتور درون برق فنها کار میکنند و دستگاه را خنک میکنند درست است.

برو بكس سلام
آقا من يه سوال داشتم

من شنیدم تمام آرکیدها و الایت هایی که الان موجودن مال سال 2009 هستن و اگه یه موردی هم پیدا بشه که پشتش 2010 زده باشه حتما دست کاری شده . شما یه الایت با تاریخ تولید 6/2009 به بعد بگیر وخیالت از هر جهت راحت باشه .

ضمن تشکر از سایت خوبتون خواهش میکنم به سوالات من جواب بدین:

اگر وسط بازی با360 بخواهیم از بازی خارج شده و به داشبورد برویم و از امکانات دیگر استفاده کنیم چگونه است لطفا مرا راهنمایی کنید.

من همیشه برای خاموش کردن 360 وسط بازی ابتدا پاز میکنم و سپس ترن آف. آیا صحیح است و یا باید طور دیگری ترن آف کنم.

آیا حتما باید آبدیت جدید روی 360نصب باشد در غیر اینصورت مشکل دارد یا با آبدیتهای قبلی هم میشود کار کرد.

در کل آبدیت جدید چه حسنی برای دستگاه دارد.

آیا این که میگویند وقتی 360خاموش است ولی آدابتور درون برق فنها کار میکنند و دستگاه را خنک میکنند درست است.

1.همون کلید وسط را میزنید بعد روی اولی A میزنید و بعد yes.
2.من خودم هر وقتی که میخوام خاموش کنم دکمه خاموش روی دستگاه رو میزنم فقط باید توجه کنم که در حال سیو کردن بازی نباشه.
3.آپدیت تا وقتی که همه بازی ها را اجرا میکنه لازم نیست.
4.فقط به روز میشه و ممکنه اگه بازی های جدید را اجرا نمیکرده اجرا کنه.
5.مادربورد جاسپر را از طریق سیم برق دستگاه میشه تشخیص داد.
6.فکر نکنم فن باشه اونها هم برای گردش هوا هست.
7.برای این کار باید برق فن ها را یکسره کرد تا وقتی خاموشه هم فن ها کارکنه.

دکمه ی Guide ( همون بزرگه که علامت Xbob روشه) را میزنین و بعد هم y را فشار میدین

مشکلی نیست
وقط وقتی داره سیو میکنه و در حقیقت مموری با هاردت درگیره خاموشش نکن
آیا حتما باید آبدیت جدید روی 360نصب باشد در غیر اینصورت مشکل دارد یا با آبدیتهای قبلی هم میشود کار کرد
.
بعضی بازیا اگه آپدیت جدید روش نباشه قابل بازی کردن نیستن ( که البته خودشون آپدیت جدید را دارن و نصب میکنن)

به احتمال زیاد

ممکنه گزارش شده باشه ولی خیلی زیاد نبوده

ویرایش: من فکر میکردم فن نداره، ولی خلیل عزیز به من گفتن که داخل آداپتور 360 یک فن 40mm وجود داره
split.jpg
:دی
این دیگه به هیچ وجه درست نیست، چون وقتی برق برد قطعه جطوری فن کار میکنه ؟

آخرین ویرایش:
لطفا راهنمایی کنید دوستان!
منم همینکار را کردم، یه 360 آرکید حاسپر گرفتم و هارد 20 کنسول قبلیم را گذاشتم روش
خیلی به صرفه تر هم هستش
250 برای کنسول یه 10-15 تومان بهت گرون گفته ولی با هارد20 قیمت خوبیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or