راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان شرمنده سوال تکراری می‌پرسم عجله دارم می‌خوام X360 آرکید بگیرم از کجای جعبه بفهمم مدلش 2009 هست که مادربرد فالکون یه دفعه بهم نندازن. خیلی حیاتیه اگه ممکنه دقیق محل جعبه رو بگید یا عکس بزارید.
با تشکر...
کنار جعبه یه قسمتی هست که به داخل جعبه راه داره و از اونجا تاریخ ساخت رو میشه دید.....

با سلام خدمت دوستان

من می خوام یک گیم پد xbox 360 wireless بگیرم برای استفاده در کامپیوتر می خواستم بدونم قیمتش چنده؟!و احتیاج به چه چیزی داره؟!
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره من را راهنمایی کنه

دوستان یه سوال می پرسم لطفا جواب بدید!خیلی برام مهمه.مناسب ترین بخش هم برای کر کردم اینجا باشه:
کینکت 13 آبان میاد.خوب چیزی که معلومه اینه که اول که بیاد ایران قیمتش گرونه.ما یه فامیلی داریم تو کانادا,می خواستم از آمازون پیشخرید کنمش .بعدا این دوستمون نزدیک های کریسمس(دی ماه)میاد ایران می آورش.به نظرتون چی کارک نم.تا اون موقع(دی ماه)قیمت کینکت به 150 هزار تومن تو ایران می رسه؟
یه راه دیگه اش هم اینه که بد از پیشفروش کردن,برام بفرستنش که حدودا 50 60 تومن برام در میاد دو سه روزه میاد.به نظرتون کینکت کی تو ایران قیمتش به حدودای 200 می رسه؟یعنی ارزشش را داره این کار را بکنم؟

سلام میکنم به دوستان.
آقایون یک سوال داشتم. میخواستم ببینم کدوم یکی از مغازه ها تو تهران X360 ارکید رو با فرم ویر iXtereme میده؟ قیمتش چنده؟ نکست جن چطور؟
متشکرم.

سلام دوستان
من میخوام x360 بخرم ولی زیاد بازی نمیکنم برا همین فکر کردم شاید دست دوم از بچه های سایت بگیرم . حالا به نظر شما برم نو بخرم یا دست دو ؟
این برد فالکون چه جوریاس ؟ خیلی خطریه ؟ اون روش های کولینگ یعنی بازم فایده نداره ؟
بعد برا دست دوم خریدن به چه چیزی باید توجه کنم ؟ مثلا" کدوم درایوش از همه بهتره ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان شرمنده برای آخرین و مهم‌ترین سوال اینکه من هیچ راهی ندارم که با گارانتی لادیز بخرم و بجز اون تو شهرستان گیز نمیاد حالا می‌خواستم بپرسم مدل‌های آرکید شرکت لادیز الکترونیک جاسپر (2009) هستند یا فالکون؟ خیلی حیاتیه ممنون می‌شم افراد با تجربه یا کسانی که با این گارانتی همین مدل رو خریدن جواب بدن.
با تشکر...

دوستان شرمنده برای آخرین و مهم‌ترین سوال اینکه من هیچ راهی ندارم که با گارانتی لادیز بخرم و بجز اون تو شهرستان گیز نمیاد حالا می‌خواستم بپرسم مدل‌های آرکید شرکت لادیز الکترونیک جاسپر (2009) هستند یا فالکون؟ خیلی حیاتیه ممنون می‌شم افراد با تجربه یا کسانی که با این گارانتی همین مدل رو خریدن جواب بدن.
با تشکر...

چه ربطی داره کدوم گارانتی باشه؟ وقتی مدل 2009 هستش مادربردش جاسپره دیگه /:)

سلام دوستان
من میخوام x360 بخرم ولی زیاد بازی نمیکنم برا همین فکر کردم شاید دست دوم از بچه های سایت بگیرم . حالا به نظر شما برم نو بخرم یا دست دو ؟
این برد فالکون چه جوریاس ؟ خیلی خطریه ؟ اون روش های کولینگ یعنی بازم فایده نداره ؟
بعد برا دست دوم خریدن به چه چیزی باید توجه کنم ؟ مثلا" کدوم درایوش از همه بهتره ؟
ممنون

من شخصا پیشنهاد می‌کنم نو بخری
چون دست دوم معلوم نیست چقدر باهاش بازی شده و چجوری ازش استفاده شده
درباره‌ی برد فالکون هم آمار می‌گه که خرابیش نزدیک به 10 درصده و جسپر یک درصد- یعنی احتمال هر گونه مشکل در فالکون ده برابره- خودت دیگه حساب کن- بهتره جسپر باشه
دست دوم هم نخر
من خودم یه بار اینطوری سرم کلاه رفت حدود 50 تومن ضرر کردم

اگه کنسول کپی خور نشده ارکید یا الیت (اسلیم نه!) بگیریم با اموزش های که تو قسمت فریمور ها هست خودمون هم می تونیم کپی خورش کنیم؟ منظورم اینه که بجز رایانه (و ابزار برای لیحم ) سخت افزار خاصی هم می خواد ؟

یکی از دوستام تقریباً یک ساله که یه xbox بن شده داره و میخواد بفروشه و یکی دیگه بگیره. کچلم کرده که تحقیق کنم الآن زمان مناسبی برای این کاره یا اینکه صبر کنه برای اسلیم...
اصلاً این اسلیم ارزشش رو داره؟ اصلآ تفاوت آنچنانی داره که برای خرید دست نگه داریم؟

یه سوال دیگه اسلیم توی بازار زیاد شه ارزش کنسول های معمولی خیلی میاد پایین یا تاثیری نداره؟
لطفآ کامل جواب بدید. ممنون

آقا من ایکس باکس رو می خوام به مانیتورم وصل کنم ولی مشکل اینجاست که اینطوری صدا ندارم !!! چطوری میشه اسپیکرهای کامپیوترم رو به ایکس باکس وصل کنم و صدای بازی رو از اسپیکرهای کامپیوترم بشنوم !؟!؟!؟
اگه رابطی چیزی داره لطفا ً عکسش رو بذارید .
ممنون

آقا من ایکس باکس رو می خوام به مانیتورم وصل کنم ولی مشکل اینجاست که اینطوری صدا ندارم !!! چطوری میشه اسپیکرهای کامپیوترم رو به ایکس باکس وصل کنم و صدای بازی رو از اسپیکرهای کامپیوترم بشنوم !؟!؟!؟
اگه رابطی چیزی داره لطفا ً عکسش رو بذارید .
ممنون

یه کابل اپتیکال هست( 18 تومان ) که باید بخری و اگه لازم شد ( بستگی به اسپیکر ) باید که تبدیل 2 به 1 هم بخری که 500 تومنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or