راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا بین آرکید و الیت در زمان داغ کردن فرقی وجود داره یا نه !؟ از اونجایی که آرکید از روی سی دی لود میشه همین استفاده ی زیاد از درایو آیا موجب نمیشه که زودتر هم داغ کنه !!!؟

خوب من سعی میکنم تا اونجا که میتونم سوالاتون را جواب بدم :

1- تفاوت مدل ارکید و الیت به جز رنگ ، هارد و هد ست چیزه دیگه ای هم هست ؟ چون هد ست که اصلا به درد من نمیخوره و هارد هم ظاهرا برای این هستش که بازیها رو توش بریزیم که سریعتر لود بشن و دستگاهمون کم صداتر بشه و لنز درایوش کمتر کارکنه . ولی خب 80 تومن هم قیمتشه و من میتونم این پول رو بدم و یه دسته اضافه و چند تا بازی بخرم که فکر میکنم اینجوری به صرفه تر باشه تا نظر دوستان باتجربه تر چی باشه .
خوب ببینین اگه میخواین هارد بگیرین از همون اول بگیرین به نفعتونه، چون کلا این دو مدل نهایتا 100 تومان با هم فرق دارن، پس فرق زیادی حالا یا بعدا خریدن هارد با هم نداره
ولی اگه هارد لازم ندارین مسلما باید آرکید بگیرین

2- تولد دخترم تو بهمن ماهه و من حدود 4 ماه وقت دارم . به نظرتون بهترین زمان از حالا تا 4 ماهه دیگه برای اینکه قیمت این کنسول تو پائین ترین حدش باشه کی هستش ؟
ببینین خرید 360 زیاد زمان نداره، چون الان یکسالی هست تقریبا همین قیمت مونده و نهایتا 10-20 تومان بالا پایین رفته
پ.ن: یکی از دوستانم که مغازه داره بهم گفت چون 360 اسلیم تولید شده به زودی کنسول های فت ( فعلی) نایاب مشن

3- به نظرتون برای دسته های دستگاه کیت پلی اند شارژ بهتر جواب میده یا باتری شارژی + شارژر ؟
هرکدوم رو بیشتر تائید میکنید مارک ، مدل و مشخصات و قیمتش رو هم بگید که سرم کلاه نره .
فرق نداره اما خوب چلی اند شارژ راحت تره، همینایی که تو بازار ایران هست مناسبه
4- چند تا بازی دخترونه توپ + چند تا بازی توپ برای باباش (که خودم باشم :) ) هم معرفی
کنید .

بدون رودربایستی بهتون بگم، من این کنسول را برای دختر 8 ساله توصیه نمیکنم اما برای باباش چرا >:)
بازی توپ هم که زیاد هست
Gear of war 1 & 2
The Darkness
Call of Duty Series
Gta IV & DLC pack
...
5- اسم و آدرس یه فروشگاه که هم قیمتش خوب باشه و هم جنسش اصل باشه رو هم بهم بگید
والا اگه اصفهان بودین من یه فروشگاه عالی بهتون معرفی میکردم ولی خو تهران را نمیدونم

6- با توجه به شنیده ها که میگن این دستگاه خیلی داغ میکنه و سه چراغه میشه میخواستم ببینم تو این مدلای جدید با مادربرد جاسپرد اگه مثلا 3 ساعت پشت سرهم با دستگاه بازی کنیم احتمال خرابی دستگاه هست یا خیر ؟
ببینین تو مدل حاسپر خیلی کم 3 چراغ دیده شده و در ضمن همون لانچ ها هم سه چراغش به ساعات بازی ربط نداشت ( من خودم بعضی وقتا کنسولم 10 ساعت روشنه)
ولی مهم اینه که کنسول حتما حتما در محیطی باشه که تهویه خوبی داشته باشه

آقا بین آرکید و الیت در زمان داغ کردن فرقی وجود داره یا نه !؟ از اونجایی که آرکید از روی سی دی لود میشه همین استفاده ی زیاد از درایو آیا موجب نمیشه که زودتر هم داغ کنه !!!؟
این دو مدل به هیچ عنوان - هیچ گونه - هیچ مدل و ... از نظر ساختار داخلی با هم فرق ندارن تنها تفاوت از نظر ظاهری و متعلقاتشونه

خوب من سعی میکنم تا اونجا که میتونم سوالاتون را جواب بدم :

خوب ببینین اگه میخواین هارد بگیرین از همون اول بگیرین به نفعتونه، چون کلا این دو مدل نهایتا 100 تومان با هم فرق دارن، پس فرق زیادی حالا یا بعدا خریدن هارد با هم نداره
ولی اگه هارد لازم ندارین مسلما باید آرکید بگیرین

ببینین خرید 360 زیاد زمان نداره، چون الان یکسالی هست تقریبا همین قیمت مونده و نهایتا 10-20 تومان بالا پایین رفته
پ.ن: یکی از دوستانم که مغازه داره بهم گفت چون 360 اسلیم تولید شده به زودی کنسول های فت ( فعلی) نایاب مشن

فرق نداره اما خوب چلی اند شارژ راحت تره، همینایی که تو بازار ایران هست مناسبه

4- چند تا بازی دخترونه توپ + چند تا بازی توپ برای باباش (که خودم باشم :) ) هم معرفی
کنید .

بدون رودربایستی بهتون بگم، من این کنسول را برای دختر 8 ساله توصیه نمیکنم اما برای باباش چرا >:)
بازی توپ هم که زیاد هست
Gear of war 1 & 2
The Darkness
Call of Duty Series
Gta IV & DLC pack
...

والا اگه اصفهان بودین من یه فروشگاه عالی بهتون معرفی میکردم ولی خو تهران را نمیدونم

ببینین تو مدل حاسپر خیلی کم 3 چراغ دیده شده و در ضمن همون لانچ ها هم سه چراغش به ساعات بازی ربط نداشت ( من خودم بعضی وقتا کنسولم 10 ساعت روشنه)
ولی مهم اینه که کنسول حتما حتما در محیطی باشه که تهویه خوبی داشته باشه
از جواب کاملت ممنونم نوید جان
در مورد هارد اگه من یه آرکید بگیرم با یه هارد 120 شرکتی بازم یه چیزی حدود 30 تا 40 تومن به نفعم میشه . حالا با توجه به اینکه این هاردایی که جدا میفروشن اصلی نیستن به نظرتون تو کارکرد دستگاه مشکلی پیش نمیارن . بیشتر به خاطر این اصرار دارم که ارکید بگیرم چون رنگش سفیده و یه جورایی دخترونه تره .
سپاس >:d<

در مورد هارد اگه من یه آرکید بگیرم با یه هارد 120 شرکتی بازم یه چیزی حدود 30 تا 40 تومن به نفعم میشه . حالا با توجه به اینکه این هاردایی که جدا میفروشن اصلی نیستن به نظرتون تو کارکرد دستگاه مشکلی پیش نمیارن . بیشتر به خاطر این اصرار دارم که ارکید بگیرم چون رنگش سفیده و یه جورایی دخترونه تره .
خوب اگه رنگ براتون مهمه، خوب آرکید بگیرین ولی باز هم اگه هارد میخواین الیت را من ترجیح میدم

دوستان من یه اکس باکس 360 داشتم که به رحمت خدا سه چراغ شد و الان 50تا بازی دارم که حدود 30 ، 40تاش ریجنش J هست. الان میخوام یه آرکید جاسپر بخرم که میگن فقط ریجن پال موجود هست :( میگید چیکار کنم؟ شنیدم میشه ریجن رو عوض کرد فقط نمیشه به لایو وصل شد که من اصلا وصل نمیشم. عیب دیگه ای نداره؟؟ هزینش نمیدونید چقدره؟ نکست جن چقدر میگیره؟

اگه نخواین به لایو وصل بشین مشکلی نیست.
پک فاینال فانتزی هم پیشنهاد میشه.هم سفینه دستگاهش 2 تا دسته از اول روش هست 250 گیگ هم هارد داره و هم یه بازی.

دوستان من یه اکس باکس 360 داشتم که به رحمت خدا سه چراغ شد و الان 50تا بازی دارم که حدود 30 ، 40تاش ریجنش J هست. الان میخوام یه آرکید جاسپر بخرم که میگن فقط ریجن پال موجود هست :( میگید چیکار کنم؟ شنیدم میشه ریجن رو عوض کرد فقط نمیشه به لایو وصل شد که من اصلا وصل نمیشم. عیب دیگه ای نداره؟؟ هزینش نمیدونید چقدره؟ نکست جن چقدر میگیره؟

مهم نیست اگه لایو وصل نمیشی
فکر نکنم بیشتر از 50 تومان بگیره

آقا نوید این سوالمو که جواب ندادید لااقل بگید تفاوت گرافیکی 360 با pc چقدره !؟
با توجه به اینکه کامپیوتر خیلی بالایی دارم آیا خرید 360 توجیهی هم داره !؟
ممنون

آقا نوید این سوالمو که جواب ندادید لااقل بگید تفاوت گرافیکی 360 با pc چقدره !؟
با توجه به اینکه کامپیوتر خیلی بالایی دارم آیا خرید 360 توجیهی هم داره !؟
ممنون
ببین این سوالت خیلی سخته جواب دادنش
ببین من خودم چون دوست نداشم هر بار بدم کامپیوترم را آپ کنم، 360 گرفتم
البته ببین کامپیوتر چون همه چیزش دستی و تو همه کانفیگوریشن ها را میتونی دستی تنظیم کنی مسلما قویتره
ولی با 360 مشکل نداری که این بازی با سیستم من اجرا میشه یا نه
اگه پول داری، خریدن یک 360 مشکلی نداره :دی

بعد برای سوالت زیاد کار کردن از روی DVD-Drive یا هارد زیاد تو بار گرمایی کنسول تاثیر نداره، تنها چیزی که واقعا مهمه اینه که تهویه کنسولت به بهترین نحو باشه

منظورم اینه که چقدر تفاوت گرافیک دارن !؟

به نظر من ایکس باکس از یه کامپیوتر 2 میلیونی هم قوی تره چون آخرین کامپیوتری که برای بازی های کامپیوتری ساختن دارای سخت افزار ایکس باکس اسلیم هست که قیمت کامپیوتر 6 و نیم میلیون تومان است .

Xbox حالا نگیم 6 میلیون
ولی اندازه ی یه Pc 800 تومنی ارزش داره
چون همه ی Ram و Cpu هم فقط برا بازی اشغال میشه
گرافیکشم خوبه دیگه DDr3 هست
با این DDr3 های Pc کلی فرق میکنه
ولی حتما XboX بگیر
با رزولوشن 1080P حال کن با Live زندگی کن
با J-tag هم عشق دنیا رو ببر!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or