خوب ببینین اگه میخواین هارد بگیرین از همون اول بگیرین به نفعتونه، چون کلا این دو مدل نهایتا 100 تومان با هم فرق دارن، پس فرق زیادی حالا یا بعدا خریدن هارد با هم نداره1- تفاوت مدل ارکید و الیت به جز رنگ ، هارد و هد ست چیزه دیگه ای هم هست ؟ چون هد ست که اصلا به درد من نمیخوره و هارد هم ظاهرا برای این هستش که بازیها رو توش بریزیم که سریعتر لود بشن و دستگاهمون کم صداتر بشه و لنز درایوش کمتر کارکنه . ولی خب 80 تومن هم قیمتشه و من میتونم این پول رو بدم و یه دسته اضافه و چند تا بازی بخرم که فکر میکنم اینجوری به صرفه تر باشه تا نظر دوستان باتجربه تر چی باشه .
ببینین خرید 360 زیاد زمان نداره، چون الان یکسالی هست تقریبا همین قیمت مونده و نهایتا 10-20 تومان بالا پایین رفته2- تولد دخترم تو بهمن ماهه و من حدود 4 ماه وقت دارم . به نظرتون بهترین زمان از حالا تا 4 ماهه دیگه برای اینکه قیمت این کنسول تو پائین ترین حدش باشه کی هستش ؟
فرق نداره اما خوب چلی اند شارژ راحت تره، همینایی که تو بازار ایران هست مناسبه3- به نظرتون برای دسته های دستگاه کیت پلی اند شارژ بهتر جواب میده یا باتری شارژی + شارژر ؟
هرکدوم رو بیشتر تائید میکنید مارک ، مدل و مشخصات و قیمتش رو هم بگید که سرم کلاه نره .
4- چند تا بازی دخترونه توپ + چند تا بازی توپ برای باباش (که خودم باشم ) هم معرفی
کنید .
والا اگه اصفهان بودین من یه فروشگاه عالی بهتون معرفی میکردم ولی خو تهران را نمیدونم5- اسم و آدرس یه فروشگاه که هم قیمتش خوب باشه و هم جنسش اصل باشه رو هم بهم بگید
ببینین تو مدل حاسپر خیلی کم 3 چراغ دیده شده و در ضمن همون لانچ ها هم سه چراغش به ساعات بازی ربط نداشت ( من خودم بعضی وقتا کنسولم 10 ساعت روشنه)6- با توجه به شنیده ها که میگن این دستگاه خیلی داغ میکنه و سه چراغه میشه میخواستم ببینم تو این مدلای جدید با مادربرد جاسپرد اگه مثلا 3 ساعت پشت سرهم با دستگاه بازی کنیم احتمال خرابی دستگاه هست یا خیر ؟
این دو مدل به هیچ عنوان - هیچ گونه - هیچ مدل و ... از نظر ساختار داخلی با هم فرق ندارن تنها تفاوت از نظر ظاهری و متعلقاتشونهآقا بین آرکید و الیت در زمان داغ کردن فرقی وجود داره یا نه !؟ از اونجایی که آرکید از روی سی دی لود میشه همین استفاده ی زیاد از درایو آیا موجب نمیشه که زودتر هم داغ کنه !!!؟
از جواب کاملت ممنونم نوید جانخوب من سعی میکنم تا اونجا که میتونم سوالاتون را جواب بدم :
خوب ببینین اگه میخواین هارد بگیرین از همون اول بگیرین به نفعتونه، چون کلا این دو مدل نهایتا 100 تومان با هم فرق دارن، پس فرق زیادی حالا یا بعدا خریدن هارد با هم نداره
ولی اگه هارد لازم ندارین مسلما باید آرکید بگیرین
ببینین خرید 360 زیاد زمان نداره، چون الان یکسالی هست تقریبا همین قیمت مونده و نهایتا 10-20 تومان بالا پایین رفته
پ.ن: یکی از دوستانم که مغازه داره بهم گفت چون 360 اسلیم تولید شده به زودی کنسول های فت ( فعلی) نایاب مشن
فرق نداره اما خوب چلی اند شارژ راحت تره، همینایی که تو بازار ایران هست مناسبه
4- چند تا بازی دخترونه توپ + چند تا بازی توپ برای باباش (که خودم باشم ) هم معرفی
کنید .
بدون رودربایستی بهتون بگم، من این کنسول را برای دختر 8 ساله توصیه نمیکنم اما برای باباش چرا
بازی توپ هم که زیاد هست
Gear of war 1 & 2
The Darkness
Call of Duty Series
Gta IV & DLC pack
...
والا اگه اصفهان بودین من یه فروشگاه عالی بهتون معرفی میکردم ولی خو تهران را نمیدونم
ببینین تو مدل حاسپر خیلی کم 3 چراغ دیده شده و در ضمن همون لانچ ها هم سه چراغش به ساعات بازی ربط نداشت ( من خودم بعضی وقتا کنسولم 10 ساعت روشنه)
ولی مهم اینه که کنسول حتما حتما در محیطی باشه که تهویه خوبی داشته باشه
خوب اگه رنگ براتون مهمه، خوب آرکید بگیرین ولی باز هم اگه هارد میخواین الیت را من ترجیح میدماز جواب کاملت ممنونم نوید جان
در مورد هارد اگه من یه آرکید بگیرم با یه هارد 120 شرکتی بازم یه چیزی حدود 30 تا 40 تومن به نفعم میشه . حالا با توجه به اینکه این هاردایی که جدا میفروشن اصلی نیستن به نظرتون تو کارکرد دستگاه مشکلی پیش نمیارن . بیشتر به خاطر این اصرار دارم که ارکید بگیرم چون رنگش سفیده و یه جورایی دخترونه تره .
سپاس >:d<
از جواب کاملت ممنونم نوید جان
در مورد هارد اگه من یه آرکید بگیرم با یه هارد 120 شرکتی بازم یه چیزی حدود 30 تا 40 تومن به نفعم میشه . حالا با توجه به اینکه این هاردایی که جدا میفروشن اصلی نیستن به نظرتون تو کارکرد دستگاه مشکلی پیش نمیارن . بیشتر به خاطر این اصرار دارم که ارکید بگیرم چون رنگش سفیده و یه جورایی دخترونه تره .
سپاس >:d<
دوستان من یه اکس باکس 360 داشتم که به رحمت خدا سه چراغ شد و الان 50تا بازی دارم که حدود 30 ، 40تاش ریجنش J هست. الان میخوام یه آرکید جاسپر بخرم که میگن فقط ریجن پال موجود هست میگید چیکار کنم؟ شنیدم میشه ریجن رو عوض کرد فقط نمیشه به لایو وصل شد که من اصلا وصل نمیشم. عیب دیگه ای نداره؟؟ هزینش نمیدونید چقدره؟ نکست جن چقدر میگیره؟
آقا بین آرکید و الیت در زمان داغ کردن فرقی وجود داره یا نه !؟ از اونجایی که آرکید از روی سی دی لود میشه همین استفاده ی زیاد از درایو آیا موجب نمیشه که زودتر هم داغ کنه !!!؟
ببین این سوالت خیلی سخته جواب دادنشآقا نوید این سوالمو که جواب ندادید لااقل بگید تفاوت گرافیکی 360 با pc چقدره !؟
با توجه به اینکه کامپیوتر خیلی بالایی دارم آیا خرید 360 توجیهی هم داره !؟
ممنون
منظورم اینه که چقدر تفاوت گرافیک دارن !؟
منظورم اینه که چقدر تفاوت گرافیک دارن !؟
بله ریجن PAL از همه بیشتر هست چون اکثر دستگاههایی که به فروش میره ریجن PAL هستدوستان من فکر کنم باید اینجا سوالم رو مطرح کنم
در حال حاظر چه ریجنی بازیهاش اینجا بیشتره؟
بیشتر فروشنده ها که میگن PAL