راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من یه اکس باکس 360 داشتم که به رحمت خدا سه چراغ شد و الان 50تا بازی دارم که حدود 30 ، 40تاش ریجنش J هست. الان میخوام یه آرکید جاسپر بخرم که میگن فقط ریجن پال موجود هست :( میگید چیکار کنم؟ شنیدم میشه ریجن رو عوض کرد فقط نمیشه به لایو وصل شد که من اصلا وصل نمیشم. عیب دیگه ای نداره؟؟ هزینش نمیدونید چقدره؟ نکست جن چقدر میگیره؟

از جواب کاملت ممنونم نوید جان
در مورد هارد اگه من یه آرکید بگیرم با یه هارد 120 شرکتی بازم یه چیزی حدود 30 تا 40 تومن به نفعم میشه . حالا با توجه به اینکه این هاردایی که جدا میفروشن اصلی نیستن به نظرتون تو کارکرد دستگاه مشکلی پیش نمیارن . بیشتر به خاطر این اصرار دارم که ارکید بگیرم چون رنگش سفیده و یه جورایی دخترونه تره .
سپاس >:d<

اگه نخواین به لایو وصل بشین مشکلی نیست.
پک فاینال فانتزی هم پیشنهاد میشه.هم سفینه دستگاهش 2 تا دسته از اول روش هست 250 گیگ هم هارد داره و هم یه بازی.

دوستان من یه اکس باکس 360 داشتم که به رحمت خدا سه چراغ شد و الان 50تا بازی دارم که حدود 30 ، 40تاش ریجنش J هست. الان میخوام یه آرکید جاسپر بخرم که میگن فقط ریجن پال موجود هست :( میگید چیکار کنم؟ شنیدم میشه ریجن رو عوض کرد فقط نمیشه به لایو وصل شد که من اصلا وصل نمیشم. عیب دیگه ای نداره؟؟ هزینش نمیدونید چقدره؟ نکست جن چقدر میگیره؟

مهم نیست اگه لایو وصل نمیشی
فکر نکنم بیشتر از 50 تومان بگیره

آقا بین آرکید و الیت در زمان داغ کردن فرقی وجود داره یا نه !؟ از اونجایی که آرکید از روی سی دی لود میشه همین استفاده ی زیاد از درایو آیا موجب نمیشه که زودتر هم داغ کنه !!!؟

آقا نوید این سوالمو که جواب ندادید لااقل بگید تفاوت گرافیکی 360 با pc چقدره !؟
با توجه به اینکه کامپیوتر خیلی بالایی دارم آیا خرید 360 توجیهی هم داره !؟
ممنون

آقا نوید این سوالمو که جواب ندادید لااقل بگید تفاوت گرافیکی 360 با pc چقدره !؟
با توجه به اینکه کامپیوتر خیلی بالایی دارم آیا خرید 360 توجیهی هم داره !؟
ممنون
ببین این سوالت خیلی سخته جواب دادنش
ببین من خودم چون دوست نداشم هر بار بدم کامپیوترم را آپ کنم، 360 گرفتم
البته ببین کامپیوتر چون همه چیزش دستی و تو همه کانفیگوریشن ها را میتونی دستی تنظیم کنی مسلما قویتره
ولی با 360 مشکل نداری که این بازی با سیستم من اجرا میشه یا نه
اگه پول داری، خریدن یک 360 مشکلی نداره :دی

بعد برای سوالت زیاد کار کردن از روی DVD-Drive یا هارد زیاد تو بار گرمایی کنسول تاثیر نداره، تنها چیزی که واقعا مهمه اینه که تهویه کنسولت به بهترین نحو باشه

منظورم اینه که چقدر تفاوت گرافیک دارن !؟

به نظر من ایکس باکس از یه کامپیوتر 2 میلیونی هم قوی تره چون آخرین کامپیوتری که برای بازی های کامپیوتری ساختن دارای سخت افزار ایکس باکس اسلیم هست که قیمت کامپیوتر 6 و نیم میلیون تومان است .

Xbox حالا نگیم 6 میلیون
ولی اندازه ی یه Pc 800 تومنی ارزش داره
چون همه ی Ram و Cpu هم فقط برا بازی اشغال میشه
گرافیکشم خوبه دیگه DDr3 هست
با این DDr3 های Pc کلی فرق میکنه
ولی حتما XboX بگیر
با رزولوشن 1080P حال کن با Live زندگی کن
با J-tag هم عشق دنیا رو ببر!!!!

سلام دوستان
من یه سری اطلاعات کامل درباره XBOX Slim میخواستم که چجور هست؟اصلا اومده تو ایران یا نه؟اگه اومده کجا میفروشن؟چند هست؟بخرم ، نخرم؟
تو ایران که اومده قیمتش هم بالای 400 تومن گزارش شده منتها هنوز تو بازار زیاد نشده وبه همین دلیل گرون هست اگرهم باشه تو پشت شهرداری و جمهوری پایتخت و... میتونی پیدا کنی(پشت شهرداری رو بیخیال شو اصلا توصیه نمیکنم برای خرید کنسول بری اونجا;)
درمورد خریدنش هم من توصیه میکنم اجازه بدید یه مقدار فراوونتر بشه تو بازار بعد بخرین قیمتش هم معقول تر خواهد بود و انتظار میره کیفیتش بیشتر از 360 های قدیمی باشه

یه سؤال در مورد هارد :
میخواستم ببینم اگه مثلا ما 10 تا بازی داشته باشیم میتونیم همه رو بریزیم تو هارد و بعد بدون اینکه دی وی دی بازیها رو تو دستگاه بزاریم بازیها رو لود کنیم ؟
یا اینکه برای لود شدن حتما باید دی وی دی بازی داخل دستگاه قرار بگیره حالا چه با هارد و چه بدون هارد ؟
ممنون میشم دقیق جواب بدین . برام خیلی مهمه .

یه سؤال در مورد هارد :
میخواستم ببینم اگه مثلا ما 10 تا بازی داشته باشیم میتونیم همه رو بریزیم تو هارد و بعد بدون اینکه دی وی دی بازیها رو تو دستگاه بزاریم بازیها رو لود کنیم ؟
یا اینکه برای لود شدن حتما باید دی وی دی بازی داخل دستگاه قرار بگیره حالا چه با هارد و چه بدون هارد ؟
ممنون میشم دقیق جواب بدین . برام خیلی مهمه .
ببینین مایکروسافت برای اینکه شما را مجبور کنه که حتما بازی را بخرین، این گزینه را قرار داده که حتما باید دیسک بازی توی درایو باشه، ولی بازی فقط از روی هارد لود میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or