دوستان شرمنده برای آخرین و مهمترین سوال اینکه من هیچ راهی ندارم که با گارانتی لادیز بخرم و بجز اون تو شهرستان گیز نمیاد حالا میخواستم بپرسم مدلهای آرکید شرکت لادیز الکترونیک جاسپر (2009) هستند یا فالکون؟ خیلی حیاتیه ممنون میشم افراد با تجربه یا کسانی که با این گارانتی همین مدل رو خریدن جواب بدن.
با تشکر...

سلام دوستان
من میخوام x360 بخرم ولی زیاد بازی نمیکنم برا همین فکر کردم شاید دست دوم از بچه های سایت بگیرم . حالا به نظر شما برم نو بخرم یا دست دو ؟
این برد فالکون چه جوریاس ؟ خیلی خطریه ؟ اون روش های کولینگ یعنی بازم فایده نداره ؟
بعد برا دست دوم خریدن به چه چیزی باید توجه کنم ؟ مثلا" کدوم درایوش از همه بهتره ؟
ممنون
سلام
دوستان می خواستم ببینم راهی هست که موقع خرید دسته اصل را از تقلبی شناخت چون شنیدم که بعضی مغازه ها دسته اصل داخل جعبع را عوض می کنن؟
آقا من ایکس باکس رو می خوام به مانیتورم وصل کنم ولی مشکل اینجاست که اینطوری صدا ندارم !!! چطوری میشه اسپیکرهای کامپیوترم رو به ایکس باکس وصل کنم و صدای بازی رو از اسپیکرهای کامپیوترم بشنوم !؟!؟!؟
اگه رابطی چیزی داره لطفا ً عکسش رو بذارید .
ممنون
اگه کنسول کپی خور نشده ارکید یا الیت (اسلیم نه!) بگیریم با اموزش های که تو قسمت فریمور ها هست خودمون هم می تونیم کپی خورش کنیم؟ منظورم اینه که بجز رایانه (و ابزار برای لیحم ) سخت افزار خاصی هم می خواد ؟
اگه پک ارجینال مایکروسافت باشه میشه .ولی اگه نباشه که باید jtag بشهببخشید این بازی هایی که آرکید هستند و چند تای آن ها در یک dvd هست را میشه ازشون استفاده کرد؟(مثل همون dvd که در پک آرکید بود)
j tag نیاز دارد؟یا نه؟