راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

360 کپی خور نشده آرکید گیر میاد؟
باید بگردی ولی 100 درصد گیر میاد
میشه برای هارد از همون هارد 250 گیگ سوپر الیت استفاده کنم؟(از همین دستگاهی که دارم)
بله میتونی و هیچ مشکلی نداره
میشه از همین پروفایلی که دارم توی اون هم استفاده کنم یا نه نمیشه؟
بله میتونی،
بازی ارجینال ایران گیر میاد؟
من بازی red dead را میخوام.
کم و بیش گیر میاد، ولی خو از دبی، اگه کسی رفت اونجا باید بگی برات بیاره ( راحت تره)

سلام به همه دوستان.نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم فکر کنم اینجا بهترین جاش باشه
کابلهای HDMI برای استفاده تو ایکس باکس فرق خاصی تو کیفیت تصویری که میدن دارن؟
آخه قیمتشون از 6 7 تومن هستن یا 60 70 تومن.میخواستم بدونم چطوریاست؟

سلام به همه دوستان.نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم فکر کنم اینجا بهترین جاش باشه
کابلهای HDMI برای استفاده تو ایکس باکس فرق خاصی تو کیفیت تصویری که میدن دارن؟
آخه قیمتشون از 6 7 تومن هستن یا 60 70 تومن.میخواستم بدونم چطوریاست؟
معلوم کابل 10 تومانی با کابل 50 تومانی خیلی فرق داره

معلوم کابل 10 تومانی با کابل 50 تومانی خیلی فرق داره
هرکسی یه چیزی میگه.اونایی که با دو کابل کار کردن لطفا راهنمایی کنن چون واقعا سر این قضیه گیج شدم
از نظر تئوری که آدم نگاه نکنه قاعدتا نباید فرقی باشه.کابل ها قاعدتا باید معماری داخلیشون و کار اصلیشون یکی باشن حالا یه شرکت میاد سر کابلش رو طلایی میکنه پلاستیک فشرده میزاره تنگش بسته بندی خوشگل و گول زنک میزاره روش طولش رو بیشتر میکنه و یه اسم سونی ماکروسافت فیلیپس میزاره روش کلی میکشه رو قیمت
البته از یکی دو نفر که با دو تا کابل ارزون و گرون کار کردن سوال کردم گفتن فرقی با هم ندارن

هرکسی یه چیزی میگه.اونایی که با دو کابل کار کردن لطفا راهنمایی کنن چون واقعا سر این قضیه گیج شدم
از نظر تئوری که آدم نگاه نکنه قاعدتا نباید فرقی باشه.کابل ها قاعدتا باید معماری داخلیشون و کار اصلیشون یکی باشن حالا یه شرکت میاد سر کابلش رو طلایی میکنه پلاستیک فشرده میزاره تنگش بسته بندی خوشگل و گول زنک میزاره روش طولش رو بیشتر میکنه و یه اسم سونی ماکروسافت فیلیپس میزاره روش کلی میکشه رو قیمت
البته از یکی دو نفر که با دو تا کابل ارزون و گرون کار کردن سوال کردم گفتن فرقی با هم ندارن
ببین
الان نرم کابل hdmi تو ایران این 1.8 متریا هستش که نهایتا 10 تومانه
من یه کابل ایران خریدم 10 تومان، یه گابل سونی اصل هم از سونی سنتر خریدم از مالزی 70 تومان
اگه بگی اپسیلون تصویر با هم فرق داشت

ببین
الان نرم کابل hdmi تو ایران این 1.8 متریا هستش که نهایتا 10 تومانه
من یه کابل ایران خریدم 10 تومان، یه گابل سونی اصل هم از سونی سنتر خریدم از مالزی 70 تومان
اگه بگی اپسیلون تصویر با هم فرق داشت
این جور چیزا در موارد خاصی که اصلن به چشم شما نمیاد تفاوتش رو نشون میده! مثل همون جنس چینی هست که همه یه شکله و درجه و قیمت‌شون فرق میکنه!!

این جور چیزا در موارد خاصی که اصلن به چشم شما نمیاد تفاوتش رو نشون میده! مثل همون جنس چینی هست که همه یه شکله و درجه و قیمت‌شون فرق میکنه!!
ببین در موارد خاص به چشم میاد
این را من خودم قبول دارم
ولی ببین یه کابل اریج 50-60 تومان پولشه ولی هر جوره بخوای نیگا کنی تو 360 که هیچ وقت به شما 1080p واقعی را نشون نمیده به نظر من یه خرج اضافیه
در ضمن اون مواقع خاصه و این جور مواقع برای این کار نمیاد، بله اگه 3d ساپورت ( فیلم یا خالا بازی بود) اونقت باید بررسی میشد
یه نکته ی دیگه ای را هم من بگم: هر دو تا اول مثل هم کار میکنن ولی خو، ممکنه (شایدم نشه) بعد از 5 ماه کابل 10 تومانی دچار پارازیت بشه ولی کابل اریج نشه

دوستان به کمکتون نیاز دارم , من چند وقت پیش XBOX360 رو دادم به یه دوستم (پول نداشت بخره) , حالا باز هوس کردم بخرم میخواستم بدونم اگه بخرم میتونم هاردش رو با هارد همون قبلیه که دست دوستمه عوض کنم ؟؟؟ آخه همه سیو هام تو اونه:(.............میخوام ببینم اگه نمیشه برم سراغ PS3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلیه Premium بود اما میخوام این دفعه Elit e بگیرم میشه هاردشون رو عوض کرد ؟؟؟؟ یا مثلا سیو های اونو کپی کنم تو این ؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان به کمکتون نیاز دارم , من چند وقت پیش XBOX360 رو دادم به یه دوستم (پول نداشت بخره) , حالا باز هوس کردم بخرم میخواستم بدونم اگه بخرم میتونم هاردش رو با هارد همون قبلیه که دست دوستمه عوض کنم ؟؟؟ آخه همه سیو هام تو اونه:(.............میخوام ببینم اگه نمیشه برم سراغ PS3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلیه Premium بود اما میخوام این دفعه Elit e بگیرم میشه هاردشون رو عوض کرد ؟؟؟؟ یا مثلا سیو های اونو کپی کنم تو این ؟؟؟؟؟

بله میشه هاردش رو کنسول جدیدی گذاشت و از سیو هاش استفاده کرد به شرطی که پروفایل شما هنوز روی اون هارد باشه

کپی هم میشه کرد باید اول بریزی رو فلاش بعد بریزی روی هارد خودت :|

سلام
یه سوال فوری
ایا میشه آفلاین آپیدت پخش avi رو تو ایکس باکس ریخت؟
خیلی ضروریه.
با استفاده از فلش اگه بشه عالیه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or