اگه بهت گفته مدارای مادربردش با هم فرق داره شک نکن کلاهبردارهمن 1میخواستم یه xbox360 بخرم تو شهر خودم قیمت گرفتم به گفته فروشنده ازقیمت 320هست تا 400 همه از نوع Elite 120G Jasperهست که کپی خور هست برنامهKinectنصب روش.کابل hdmiداره. فرقی که در xbox360 هست تو مدارش . به گفته خودش قیمت 370تومنش خوبه
یارو کلاهبرداره، 350 یا 400ی تفاوت ندارن ( کلا یه نوع آرکید و یه نوع الیت بیشتر نداریم)2وسایل که روش هست چی و اگه 400تومانیش انتخاب کنم از کجا متوجه بشم که خودش باشه
میشه کمک کنید
بین 40 تا 503دسته بی سیم اضافه که باید بخرم جدا چنده
من 4 روزه اسلیم خریدم، فعلا که راضیمو 4نظرتون درباره SLIM 250 GBچی.آیا از Elite 120G Jasperبهتره چون پردازنده 48 نانو متری برای SLIM 250 GBبه کار رفته ولی Elite 120G Jasper از پردازش گر 60 نانو متری و SLIMفن بررگ و کم صدات ولی برای Elite دو فن که صدای بیشتری دارن به کار رفته. مصرف برق کمتر در SLIMباعث درج حرارت کمتر میشود به خاطره پردازشگر گرافیکی که رویه قطعه سیلیکونی 45 nm نصب شده .
شدن حتما میشه ولی زمانش معلوم نیست (احتمل تا 2-3 ماه دیگه)5 و آیا SLIM میشه کپی خور کرد
شما با معمولیش میتونی تا 24 ساعت پشت سر هم بازی کنی، خودت داغون میشی6میشهSLIM تا 10 ساعت بازی کرد
جواب میده ولی فقط 16 گیگش قابل استفادست7 هارد اکسترنال 1ترابایت جواب بیده هم SLIM 250 GBو Elite 120G Jasper
یکذره سرعت لود بافت ها بالاتره و لنز آسیب نمیبینه8 بازی که تو هارد ریخته بشه چه هارد خود XBOXچه هارد اکسترنال سرعت اجرای بهتری داره
سلام نوید جانمن 4 روزه اسلیم خریدم، فعلا که راضیم
اگه بهت گفته مدارای مادربردش با هم فرق داره شک نکن کلاهبرداره
یارو کلاهبرداره، 350 یا 400ی تفاوت ندارن ( کلا یه نوع آرکید و یه نوع الیت بیشتر نداریم)
البته یه سوپر الیت داریم که یه بازی ارجینال - دو تا دسته و یه هارد 250 داره که اون 400 تا 450 قیمت داره
بین 40 تا 50
من 4 روزه اسلیم خریدم، فعلا که راضیم
شدن حتما میشه ولی زمانش معلوم نیست (احتمل تا 2-3 ماه دیگه)
شما با معمولیش میتونی تا 24 ساعت پشت سر هم بازی کنی، خودت داغون میشی
جواب میده ولی فقط 16 گیگش قابل استفادست
یکذره سرعت لود بافت ها بالاتره و لنز آسیب نمیبینه
والا چی بگمسلام نوید جان
اسلیم کپی خور خریدی . مشکلی نداره . یه توضیح میدی راجب مشکلاتش(البته اگه هست) چون منم میخواستم کپی خور بخرم گفتن قابل اطمینان نیست
دقیقا همون نظر قبلی را دارمhttp://suntech-game.com/WEB/electronics-web-template-5/xhtml-css/ این سایت دیدم کپی خور شدش دارهXBOX SLIM 2010 SUPPORT
COPY GAME'S با قیمت 455
کپی خور کرده با تعویض قطعاتی از ROM دستگاه
که با کپی خور کردن Elite فرق داره
نظرت چی آیا کپی خور کردن دستگاه SLIM مشکل نداره
ببین کل درایو را عوض نمیکنن، بردش را عوض میکنن،دوستان . اگه من الان برم ایکس باکس اسلیم کپی خور شده ای بخرم که درایوش با الایت عوض شده بخرم ، آیا بعد از عرضه ی فریمور LT+ دوباره می تونم خود درایو اسلیم رو روش بذرام ؟
در ضمن این کار که داریوش رو با الایت عوض کردن چه مشکلاتی داره ؟ ( سخت افزاری ، نرم افزاری و لایو )
لطفا پاسخ دهید .
1- اگه منظورت اسلیمه ، نه هنوز کپی خور نشدهسلام دوستان عزیز چند سوال داشتم :
۱- ایکس باکس جدید کپی خور شده ؟ اگه آره قیمتش رو لطف کنید.
۲- قیمت ایکس باکس الیت چقدره ؟
۳- در کل اگه شرایط خرید در دوبی رو داشته باشم ، شما پیشنهاد میکنید از دوبی بگیرم ؟ قیمتش در دوبی چقدره و بعدش برای کپی خور کردنش چقدر هزینه باید انجام بشه ؟
یک دنیا ممنون.
1- اگه منظورت اسلیمه ، نه هنوز کپی خور نشده
2- بین 350 تا 400 ( بسته به کرم فروشنده)
3- از دبی یا اینجا نهایتا 20-30 تومان ارزونتره
4- اسلیم تو دبی ( توی ورجین مگا استور) سه روز پیش 1299 درهم بوده، اینجت هم یه 40-50 باید بدی کپی خورش کنی
بینهایت از راهنماییت سپاسگذارم دوست عزیز ولی یه چیز رو نفهمیدم شما در قسمت ۱ گفتی که اسلیم کپی خور نشده اما تو قسمت ۴ گفتی با ۴۰ - ۵۰ تومان وقتی از دبی آووردیش باید کپی خورش کنی ! بیشتر توضیح بده دوست عزیز.