راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام..........
راهی هستش که وقتی دیسک بازی رو تو دستگاه میزاری خودش اتوماتیک لود نکنه ؟؟ ، چون هر سری که دیسکو میزارم میره تو بازی بعد باید بیام تو داشبورد بعد از رو هارد اجرا کنم.........:(

سلام..........
راهی هستش که وقتی دیسک بازی رو تو دستگاه میزاری خودش اتوماتیک لود نکنه ؟؟ ، چون هر سری که دیسکو میزارم میره تو بازی بعد باید بیام تو داشبورد بعد از رو هارد اجرا کنم.........:(
سلام
برو تو
Setting
Consol Setting
Auto Startup یه همچین چیزی
disable کن.

ببخشید که اینجا می پرسم :
naughty bear , gears of war 2 , pop:tfs , halo 3 , nfs : shift , red dead redemtion , L4D 2
در بین این ها کودوماشون split screen می شن؟ در ضمن اگه می شه بگید چجوری.
بازی جدیدی هم که split screen می شه رو چند تا شو لطفا نام ببرید
ممنون

naughty bear , gears of war 2 , pop:tfs , halo 3 , nfs : shift , red dead redemtion , L4D 2
ممنون
gears of war 2
Halo3:ODST
این دو تا رو به این صورت بازی کردم

ممنون

شما بهتر بود این سوال را در این تاپیک می‌پرسیدی

دو تا سوال داشتم!
JTag چیه؟
امکانش هست DLC بازیها رو دانلود کرد ( یعنی کپی که سر اینترنت و تورنت و .... باشه ) و مشکلی پیش نمیاد برای آنلاین بازی کردن؟!!

سلام...تو فکر خرید کنسول بازی بودم چندوقته،که الان بین xbox360 و Wii موندم. به هر حال،فرق آرکید با الیت چیه؟ معمولا" هم زیاد از دستگاه کار نمی کشم.

آخه فرق الیت با ارکید فقط همون هاردشه که فکر کنم اگه جدا بخرم ارزونتر در میاد...ارکید خریدش خیلی اقتصادی تر به نظر میرسه.
اگه میخوای بعدن هارد هم بگیری همینو Elite بگیر
من تجربه کردم و همین نظر داشتم ولی وقتی محاسبه کردم دیدم اونجوری هم به صرفه نبود:((

کسی میدونه این 4 گیگهای مشکی xbox کی به ایران میرسه ؟
از اونجایی که 199 دلار هست نباید خیلی با ارکید اختلاف قیمت داشته باشه

احتمالا بعد از پخش در دوبی،اینجا هم میرسه.
اما از نظر قیمت اوایل ورود مطمئنا گرونتر میدن فروشنده ها.

سلام ..
آقا ما دیروز یه کابل HDMI برای ال سی دی مون گرفتیم ...امروز صبح که زدم بازی کردم عین ماه ...
ولی الان که میزدم تلویزیون نمی خوند ....(یه بار هم که امتحان کردم تلویزیون گفت:وضوح تصویر تنظیم نشده است و......) حالا من چی کارکنم؟؟:(:(

آخه فرق الیت با ارکید فقط همون هاردشه که فکر کنم اگه جدا بخرم ارزونتر در میاد...ارکید خریدش خیلی اقتصادی تر به نظر میرسه.

الیت علاوه بر هارد که قیمتش حدود 75 تومان هست
یک کابل HDMI دارده که آرکید نداره
یک هدست داره
اگر یه آرکید با هارد و HDMI و هدست بخری گرونتر تموم می‌شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or