راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کسی میدونه این 4 گیگهای مشکی xbox کی به ایران میرسه ؟
از اونجایی که 199 دلار هست نباید خیلی با ارکید اختلاف قیمت داشته باشه

احتمالا بعد از پخش در دوبی،اینجا هم میرسه.
اما از نظر قیمت اوایل ورود مطمئنا گرونتر میدن فروشنده ها.

سلام ..
آقا ما دیروز یه کابل HDMI برای ال سی دی مون گرفتیم ...امروز صبح که زدم بازی کردم عین ماه ...
ولی الان که میزدم تلویزیون نمی خوند ....(یه بار هم که امتحان کردم تلویزیون گفت:وضوح تصویر تنظیم نشده است و......) حالا من چی کارکنم؟؟:(:(

آخه فرق الیت با ارکید فقط همون هاردشه که فکر کنم اگه جدا بخرم ارزونتر در میاد...ارکید خریدش خیلی اقتصادی تر به نظر میرسه.

الیت علاوه بر هارد که قیمتش حدود 75 تومان هست
یک کابل HDMI دارده که آرکید نداره
یک هدست داره
اگر یه آرکید با هارد و HDMI و هدست بخری گرونتر تموم می‌شه

نه Elite کابل HDMI نداره
اون مال قبلا بود.
فقط یه هد ست اضافه داره
این رو بگم که فرقشون 100 تومانه ارکد و الایت
ولی اون هاردی که یو بخری 75 تومان اصل نیست و High Copy است .

سلام به همه دوستان خوبم من به زودی زود میخوام یه x360 بگیرم یه سوال داشتم کپی خور کردن دستگاهم چقدر زمان می بره چون می خوام برم بخرم می ترسم دستگاه رو مغازه دار عوض کنه و آکبند رو که جلوی چشم من باز کرده بعدا عوض کنه اگه زمان کم می بره هونجا وایسم و اگه زمان زیادی می بره راهکار شما چیه که دستگاهیو که پیشش می زارم بدونم همونو بهم پس میده؟ ممنون

سلام به همه دوستان خوبم من به زودی زود میخوام یه x360 بگیرم یه سوال داشتم کپی خور کردن دستگاهم چقدر زمان می بره چون می خوام برم بخرم می ترسم دستگاه رو مغازه دار عوض کنه و آکبند رو که جلوی چشم من باز کرده بعدا عوض کنه اگه زمان کم می بره هونجا وایسم و اگه زمان زیادی می بره راهکار شما چیه که دستگاهیو که پیشش می زارم بدونم همونو بهم پس میده؟ ممنون
ده تا پانزده دقیقه بیشتر نیست.

سلام دوستان
من فردا میخوام xbox بگیرم ولی هنوز تصمیممو نگرفم که کدوم مدل رو بگیرم
1. الان کدوم مدل ها کابل hdmi دارن
2. موقع خرید حواسم به چیا باید باشه
خودم بیشتر نظرم رو elite هست نظر شما چیه ؟

سلام دوستان
هیچ کدوم از مدلا دیگه کابل اچ دی ام آیی ندارن .
حواست به تاریخ تولید کنسول باشه .

هیچ کدوم از مدلا دیگه کابل اچ دی ام آیی ندارن .
حواست به تاریخ تولید کنسول باشه .

ممنون از جوابت
یعنی تو جعبش کابل hdmi نیس یا کلا دیگه بهشون نمیخوره ؟؟؟
در مورد تاریخ تولیدش هم باید برای چه سالی باشه ؟ (همین 2010 ؟)

سلام بچه ها من خيلي وقته نيومده بودم بازي سنتر سرم خيلي شلوغ بود واقعا وقت نميكردم...اولا كه سلام به همگيتون...بچه ها ميخوام بدونم الان x360 چند تا مدل داره تو بازار با ريز مشخصاتشون و قيمت فعلي تو تهران...ميدونم الان بعضي هاتون ميگيد برو همين تاپيكو بخون (شايد تا جوابمو بگيرم بايد يه 20-30 صفحه اي رو بخونم) ولي اگه ميشه يا همينجا جوابمو بديد يا يه لينكي چيزي لطف كنيد كه من سريع به جوابم برسم...خيلي آقاييد همتونو ميخوام مثل بنز!

سلام دوستان
1- هیچ مدلی روش کابل hdmi نداره
2- برو جایی که دستگاه رو آکبند جلو خودت در بیاره کپی خور کنه . . تاریخ ساختش 2009 و بیشتر باشه.
ریجن هم پال باشه
3- اره الایت به خاطر هاردش بهتره

سلام به همگی
گفتم چون دسته هم جز xbox محسوب میشه سوالم همین جا بپرسم
من فردا میخوام برم جمهوری به اصرار دوستم و گفته باید دسته بگیری حالا من هم با زور و ضرب و با کمک دوستم 34 35 بیشتر نتونستم جور کنم اصلا الان قیمت دسته چند است؟ و من کجا میتونم یک دسته بگیرم با این بودجه حالا بی سیم با سیم موندم چیکر کنم؟ ممنون خداحافظ

سلام به همگی
گفتم چون دسته هم جز xbox محسوب میشه سوالم همین جا بپرسم
من فردا میخوام برم جمهوری به اصرار دوستم و گفته باید دسته بگیری حالا من هم با زور و ضرب و با کمک دوستم 34 35 بیشتر نتونستم جور کنم اصلا الان قیمت دسته چند است؟ و من کجا میتونم یک دسته بگیرم با این بودجه حالا بی سیم با سیم موندم چیکر کنم؟ ممنون خداحافظ
با این پول میتونی دسته غیر اصل بگیری
دسته اصل الان تو بازار تهران 45 تومان هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or