راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه چند تا سوال داشتم
موضوع مرتبط تر از اینجا پیدا نکردم

وقتی اوضاع هارد رو نگاه می‌کنی و مثلا می‌ره قسمت گیمز و اطلاعات فلان بازی را می‌بینی، مثلا نوشتاین بازی 7 تا آیتم داره و فلان بازی 4 تا
این آیتم‌ها چین دقیقا؟
یه سوال مبتدیانه‌ی دیگر
اگر یک بازی را از روی هارد پاک کنیم؛ گیم اسکور‌های بازی هم از بین می‌ره؟
سوال اولتون جوابش اینطوری میشه که خوب تو فایل بازی سیو های بازی و خود بازی که روی هارد ریخته شده و این چیز میزا هستش .
برای سوال دومتون این میشه اگه پاک کنی گیم اسکور بازی تغییری نمی کنه چون اون بازی از قسمت پروفایلت حذف نمی شه و تا آخر می مونه و فقط سیو و این چیز میزاش پاک میشه .

سلام ، فرق هارد ارجینال با غیر ارجینال چیه ؟ میشه یکی کامل توضیح بده
هارد غیر اریجینال یا همان کرک شده ارزون‌تر هستش ولی امنیتش توی لایو خیلی کمه
کلا پیشنهاد می‌کنم اگر لایو متصل می‌شی قید کرک شده را بزن
اگر نه که به صرفه تره
حتی نصفه قیمت هم کمتر می‌شه

سلام..........
راهی هستش که وقتی دیسک بازی رو تو دستگاه میزاری خودش اتوماتیک لود نکنه ؟؟ ، چون هر سری که دیسکو میزارم میره تو بازی بعد باید بیام تو داشبورد بعد از رو هارد اجرا کنم.........:(

سلام..........
راهی هستش که وقتی دیسک بازی رو تو دستگاه میزاری خودش اتوماتیک لود نکنه ؟؟ ، چون هر سری که دیسکو میزارم میره تو بازی بعد باید بیام تو داشبورد بعد از رو هارد اجرا کنم.........:(
سلام
برو تو
Setting
Consol Setting
Auto Startup یه همچین چیزی
disable کن.

ببخشید که اینجا می پرسم :
naughty bear , gears of war 2 , pop:tfs , halo 3 , nfs : shift , red dead redemtion , L4D 2
در بین این ها کودوماشون split screen می شن؟ در ضمن اگه می شه بگید چجوری.
بازی جدیدی هم که split screen می شه رو چند تا شو لطفا نام ببرید
ممنون

naughty bear , gears of war 2 , pop:tfs , halo 3 , nfs : shift , red dead redemtion , L4D 2
ممنون
gears of war 2
Halo3:ODST
این دو تا رو به این صورت بازی کردم

ممنون

شما بهتر بود این سوال را در این تاپیک می‌پرسیدی

دو تا سوال داشتم!
JTag چیه؟
امکانش هست DLC بازیها رو دانلود کرد ( یعنی کپی که سر اینترنت و تورنت و .... باشه ) و مشکلی پیش نمیاد برای آنلاین بازی کردن؟!!

سلام...تو فکر خرید کنسول بازی بودم چندوقته،که الان بین xbox360 و Wii موندم. به هر حال،فرق آرکید با الیت چیه؟ معمولا" هم زیاد از دستگاه کار نمی کشم.

آخه فرق الیت با ارکید فقط همون هاردشه که فکر کنم اگه جدا بخرم ارزونتر در میاد...ارکید خریدش خیلی اقتصادی تر به نظر میرسه.
اگه میخوای بعدن هارد هم بگیری همینو Elite بگیر
من تجربه کردم و همین نظر داشتم ولی وقتی محاسبه کردم دیدم اونجوری هم به صرفه نبود:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or