ای بابا نمیدونم ولی تو اینترنت پر از فروشگاه همه جا دارن تو تهرانم هستکار نمیده لینکه !:d
ای بابا نمیدونم ولی تو اینترنت پر از فروشگاه همه جا دارن تو تهرانم هستکار نمیده لینکه !:d
جسپرها میشه گفت امتحانشونو پس دادن و مشکل سخت افزاری گذشته دیگه توشون نیستیه مشورت می خواستم ، یه xbox arcade با مادربورد جاسپر آکبند دارم ، به نظرتون همینو کپی خور کنم و ازش استفاده کنم یا الان بفروشمشو تا اومدن اسلیم کپی خور صبر کنم که اونو بگیرم ؟ از نظر کیفیت سخت افزار چقد تفاوت دارن این دوتا ؟

جسپرها میشه گفت امتحانشونو پس دادن و مشکل سخت افزاری گذشته دیگه توشون نیست
تفاوتش با اسلیم در ظاهرشه، اگه میتونی منتظر بمونی بنظرم بده و اسلیم بگیر![]()
اگه فقط تو ظاهره خوب آرکید رو نگه می دارم ، فوقش یه هارد هم واسش می خرم ، به نظرت اینجوری بهتر نیست ؟
از نظر تهویه که 2 تا فن کوچک شده یکی ولی بزرگتر .تولید حرارت دما نسبت به jasper پایین تر اومده و با توجه به جدید بودن برد و 45 نانو شدن Cpu از نظر دوام و کیفیت بهتر شده حتی به قول خودشون دیگه 3 چراغ در کار نیست.از نظر کیفیت اجرای بازی و طول عمر قطعات و تهویه تغییری کرده ؟
خیلی خیلی ممنون از راهنماییهاتون![]()
دوستان فرق بین بازی های play box و معمولی چیه؟
خیر فقط ظاهر نیست! من نمی دونم دوستان اطلاع ندارن یا این که حوصله ندارن توضیح بدن!!!
مدل جدید تفاوت هایی که داره اینها هستن :
1. ظاهر و سایز تغییراتی داشته.مخصوصا این که سایزش کوچکتر شده.
2. مادربورد جدید.
3. امکان استفاده از اینترنت بی سیم(WiFi) که برای استفاده از این امکان باید برای ایکس باکس های سری قبل XBox360 Wireless Adaptor خریداری می کردید.
4. هارد درایو 250 گیگابایتی که البته تازگی یک مدل دیگه یعنی 4 گیگابایتی هم معرفی شده.

سوال دوستمون درمورد کیفیت برد و تهویه بود که بر همون اساس گفتم فرقی نداره ! پیشنهاد خودم هم اسلیم بود ...
وگرنه تفاوت ارکید با اسلیم(بدون هارد) در ظاهرشه ...
گفته شما هم درست و کاملتره![]()
دوست عزیز اگر می خوای درایورت رو داغون کنی پلی باکس بگیر! درایور x360 قبلی ام با یکی دو دیسک پلی باکس خراب شد! مجبور شدم عوضش کنم!اتفاقا میگن play box بهتر از معمولی هاست و گرون تره.![]()