خیر فقط ظاهر نیست! من نمی دونم دوستان اطلاع ندارن یا این که حوصله ندارن توضیح بدن!!!
مدل جدید تفاوت هایی که داره اینها هستن :
1. ظاهر و سایز تغییراتی داشته.مخصوصا این که سایزش کوچکتر شده.
2. مادربورد جدید.
3. امکان استفاده از اینترنت بی سیم(WiFi) که برای استفاده از این امکان باید برای ایکس باکس های سری قبل XBox360 Wireless Adaptor خریداری می کردید.
4. هارد درایو 250 گیگابایتی که البته تازگی یک مدل دیگه یعنی 4 گیگابایتی هم معرفی شده.
سوال دوستمون درمورد کیفیت برد و تهویه بود که بر همون اساس گفتم فرقی نداره ! پیشنهاد خودم هم اسلیم بود ...
وگرنه تفاوت ارکید با اسلیم(بدون هارد) در ظاهرشه ...
گفته شما هم درست و کاملتره
دوست عزیز اگر می خوای درایورت رو داغون کنی پلی باکس بگیر! درایور x360 قبلی ام با یکی دو دیسک پلی باکس خراب شد! مجبور شدم عوضش کنم!اتفاقا میگن play box بهتر از معمولی هاست و گرون تره.
از نظر تهویه که 2 تا فن کوچک شده یکی ولی بزرگتر .تولید حرارت دما نسبت به jasper پایین تر اومده و با توجه به جدید بودن برد و 45 نانو شدن Cpu از نظر دوام و کیفیت بهتر شده حتی به قول خودشون دیگه 3 چراغ در کار نیست.
http://www.engadget.com/2010/07/02/new-xbox-360-slim-250gb-review?icid=sphere_blogsmith_inpage_engadget
اونها رو کوچکتر میکنن که گرما کمتر تولید کنه!وگرنه مرض نداشتند که این کارو انجام بدن!از لحاظ گرما درست نیست.گرما بیشتر تولید میکنه...
ببینید:
30 فارنهایت میانگین بیشتره...
منبع:
Code:http://www.engadget.com/2010/07/02/new-xbox-360-slim-250gb-review?icid=sphere_blogsmith_inpage_engadget
ممنون،باید بیشتر دنبال اطلاعاتش بگردم!ولی افزایش گرما دلیل بر خراب شدنش نیست!چون این کنسول کلا معماریه مادربرد و قطعاتش عوض شده!!!خلیل ی مطلب گذاشته بود چند مدت پیش بعد نشون داده بود که کنسول جدید گرمای بیشتری تولید میکنه یعنی گرمایی که از فن میاد بیشتره
خلیل ی مطلب گذاشته بود چند مدت پیش بعد نشون داده بود که کنسول جدید گرمای بیشتری تولید میکنه یعنی گرمایی که از فن میاد بیشترهاونها رو کوچکتر میکنن که گرما کمتر تولید کنه!وگرنه مرض نداشتند که این کارو انجام بدن!
حرف دوستان از روی منطقه!
بهتر بود با چند بازی ازمایش میگرفتن!نمیونم جریان چیه!اجرای بازی از روی هارد زده گرما بیشتر تولید میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 تومان قبلا فروشگاه فتحی میدادقیمت این کابل XBOX 360 Audio Adapter چنده ؟
ببخشید
اساتید یه سوال
من xbox رو 1 سال پیش خریدم(بهم انداختن):d
بعد حالا اومدم دیدم تاریخش 2007/10/3 هست ارکید هست 16.5a هست
ایا مادربورش Zephyr هست یا falcon پاورشم شبیه فالکونه:d
فک کنم مخلوط هستن
اصلا ارکید با زفیر هست یا نه؟