خب خب دعوا ، دعوا دعوا اونم سر مربا!!! :biggrin1:
این یگانه تا رنگ پولو نبینه آدم بدیه ولی باور کنین رنگ پولو ببینه آدم خوبی میشه؟! نمیشه!!!!
من زنگ زدم بهش:
-سلام ، بابایی هستم ، گیم ویر تو بازیسنتر
-سلام پسر عزیزم!!!!!!

چیکار داری؟؟!؟!؟
-ببینید یادتون هست که دسته اصل سیمدار 360 رو بهتون گفتم گفتید دارم
-خوب ، آره یادمه
-چند؟؟!؟؟
-بیا 50 تومن بود بهت میدم 45 تومن!
-آ..آ..آها با..باشه میام الان
(:confused

چی شده ! چرا ارزون میده!؟!؟؟
بعد رفتم مغازه میگم من اون پسره ام یهو دیدم Joytech نشونم داد! گفتم یعنی چه منو از تهرانپارس کشوندی اینجا که چی! جوی تک پلاستیک زباله ای بهم بدی؟؟!؟
گفت مگه چشه! خوبه که!!! گفتم حالا اصلشو نداری ، گفت چرا دارم
چند؟؟
Seventy F**king Tomans!!!
هفتاد هزار تومن!!
گفتم بابا بیخیال چه خبره ؟؟!؟!؟؟
گغت هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد!!!!
(هرکه دسته 360 برای پیسی خواهد جور دندون دزدان کشد!!!)
خلاصه رفتم از راننده آژانس 20 تومن گرفتم دادم بهش یهو به بغلدستیش گفت اون جعبه سبزرو بده! دیدم 360 کور رو آوردن پایین با خودم فکر کردم اشانتیون روی دستهه میخوان بهم 360 کور بدن:biggrin1: دیدم دسته رو از توش در آورد داد بهم
خلاصه قصه ما به سر رسید ، دستهه به Peyman_2005 توی این سایت هم عضوه رسید!! (طبق نظریه ی پیچش!!)
از من می شنوید (نشنوید!) کاری که خودم (اگه 360 بخرم) و دوستم (که به زودی با آیدی Anti-Gameware توی این سایت عضو میشه) می کنیم بکنید:
اگر درایو سامسونگ براتون در حد انداختن دستگاه دست دوم بهتون باشه که به تکاوچ و یگانه بگید با همکاری هم دیگه !! میدن بهتون ولی خوب دست خودشون هم نباشه احتمالش هست دست دوم باشه
اگر هن زیاد توی سامسونگ بودن درایوش حساس نیستید که هیچی ! یه آک از یگانه بخرید بدید تکاوچ کپی خور کنه یا داتکام (بستگی به خودتون داره!)
راستی بازی هم من یه موقعیت تک و عالی پیدا کردم!:
خیابان ولیعصر- بین بازار رضا و بازار ایران!!-پاساژ پارسیان بود فکر کنم ، West Game
بازی های 360 رو بهمراه چاپ با کیفیت روی دیویدی ، و روی جلد ، با دیویدی ورباتیم میده 7-8 تومن ... یعنی عالی!!