راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

جوک نمیگم!
شما احتمالا میدونین modeb چی هست؟شما که میگین خودتون فلش کردین این چیز به این مهمی رو یادتون رفته
درایوهای hitachi رو برای فلش کردن باید برد تو mode b برای اینکار هم روش های مختلفی داره شما چون قبلا فیرمور دستگاتون فلش شده بوده راهتتر این کار رو کردین تازه وقتی که قبلا هک شده باشه برای اینکه تو mode b ببرین باید اول در داریو رو باز کنید بعد سیم برق دستگاه رو بکشید تا باز بمونه بعد که دوباره روشن کردید تازه میره تو حالت mode b البته اینها رو برای دوستان دیگه گفتم که متوجه بشن که چه چوری هست در ضمن فایل های هیتاچی 5 مگ هست نه 50 نمیدونم شما چه ورژنی رو دانلود کردین

نگاه کن برادر من! این چیزی که میگی دقیقا من هم دارم همینو می گم! منظورم از 50mb همین mode b هست ! fw فقط 5مگابایت بود!
برای رفتن به مود B هیچ نیازی به کشیدن سیم پاور نیست ( البته این هم یه راهش هست )!
با دانلود یه Slax live CD یا همون 50 مگابایت ( با دایل آپ نه ! بده یه کافی نت برات دانلود کنه!)
می تونی راحت اون رو ببری به مود B ! فقط کافیه که کابل ساتا به کامپیوتر وصل باشه! و این سی دی ( که Bootable هستش ) درون سی دی رام باشه! و کامپیوتر از روی سی دی بوت بشه !
بعد از اینکار درایو می ره تو مود B و وقتی که رفتی تو ویندوز ، آیکن درایو 360 رو میبینی!
بقیه کارهاش با Command Prompt به راحتی قابل انجامه ! به همین راحتی!

نگاه کن برادر من! این چیزی که میگی دقیقا من هم دارم همینو می گم! منظورم از 50mb همین mode b هست ! fw فقط 5مگابایت بود!
برای رفتن به مود B هیچ نیازی به کشیدن سیم پاور نیست ( البته این هم یه راهش هست )!
با دانلود یه Slax live CD یا همون 50 مگابایت ( با دایل آپ نه ! بده یه کافی نت برات دانلود کنه!)
می تونی راحت اون رو ببری به مود B ! فقط کافیه که کابل ساتا به کامپیوتر وصل باشه! و این سی دی ( که Bootable هستش ) درون سی دی رام باشه! و کامپیوتر از روی سی دی بوت بشه !
بعد از اینکار درایو می ره تو مود B و وقتی که رفتی تو ویندوز ، آیکن درایو 360 رو میبینی!
بقیه کارهاش با Command Prompt به راحتی قابل انجامه ! به همین راحتی!

اگه امان داره بگید که چیپ ست مادربرد شما چی هست اخه میگن با همه ی چیپ ست ها کار نمیکنه

من دیروز بازی Call of Duty 3 رو به صورت مستقیم روی یک dvd خام با CloneCD رایت کردم و بازی بدون هیچ مشکلی اجرا می شه! می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که اگه از این بازی های کپی شده با cloneCD ایمیج بگیریم و بعد رایت کنیم بازی اجرا می شه یا باز برای ایمیج گرفتن اینا هم مثل بازی های اصل باید از برنامه های خاصی استفاده کرد؟
از دیسک های کپی میتونی با clone ایمیج بگیری و بعد رایت کنی.من table tennis,sc: da رو همینطور رایت کردم.

سلام

سلام بچه ها با ارز پوزشدوباره یک سوال قیمت 360 پرییوم us الان یگانه چند می ده لطفا جواب بدید ممنون . ا ها ن راستی بودجم 500 هزار تومن .

خوب مگه روی باتری اصلیش که توجعبه بود ننوشته راستی مارک همه باتری هایی که تو جعبش هست یکی هست مال شما چه مارکی هست ممنون

آره نگاه کردم ولی ننوشته بود:eek: مارک باتری های توی جعبش energizer هست که باتری های خوبی هم هستند. بله برای کنترل و دسته مجموعا 4 تا باتری غیر شارژی داره. دستکاه من j هست بقیه رو نمی دونم

سلام بچه ها
من یه مشکلی داشتم
کسی اینجا دستگاش pal هس؟؟
کسی میدونه بازی های pal کجا میدن؟:confused:

دستگاه پال یه مقداری کم هست. من بازی های پال رو توی مرکز صوت و تصویر پایتخت دیدم. به همون اندازه ای که uc و j داشت pal هم داشت. گیم هاشم دونه ای 10 تومن می داد.;)

سلام بچه ها با ارز پوزشدوباره یک سوال قیمت 360 پرییوم us الان یگانه چند می ده لطفا جواب بدید ممنون . ا ها ن راستی بودجم 500 هزار تومن .

الان دستگاه کپی خور شده رو می ده 500 تومن . رجیون uc .
ولی با این بودجه می تونی یک پک پرمیوم uc ،یک یا دو تا بازی به همراه یک ترانس ازش بخری فقط رفتی تو اول پولت رو نشون بده ( تومایه های ناصر خسرو.......:cheesygri )

اگه امان داره بگید که چیپ ست مادربرد شما چی هست اخه میگن با همه ی چیپ ست ها کار نمیکنه

چیپ مادر بوردم VIA P4X533 است ولی ربطی به این چیپ نداره به چیپ RAID مربوط میشه که مال من VIA VT8237 هست!
من توی لیست چیپ های هماهنگ با درایوهای SAMSUNG هم که نگاه کردم ، چیپ من بود!
فکر کنم با هم یکی هستن! یعنی اون چیپ هایی که سامسونگ روشون جواب می ده با هیتاچی هم سازگارند!
البته مطمئن نیستم. اگه کسی میدونه تایید کنه!
--------------------------------------------------
Assassin's Creed که برای 360 میاد! تو Gamespot نگاه کن ! البته تو مجله های خودمون هم اعلام کردن ( بازی رایانه ، بازی نما)!
God of War هم امکان نداره بیاد! چون خود سونی این بازی رو می سازه و جزو عنوان های انحصاری محسوب می شه!
سونی که نمیاد برای رقیبش بازی بسازه! مثل Gears of War که فقط برای 360 اومد!
------------------------------------------------
بچه ها اکانت لایو من که پاک نشد هیچی ، تازه حالا دیگه Xbox Newsletter هم به ایمیلم می فرستن! :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

آخرین ویرایش:
------------------------------------------------
بچه ها اکانت لایو من که پاک نشد هیچی ، تازه حالا دیگه Xbox Newsletter هم به ایمیلم می فرستن! :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

من یه جایی خوندم که دارن این کار رو می کنن. ولی متاسفانه لینک رو یادم رفت بردارم.راست و دروغش رو نمی دونم:blushing:

بچه ها من میخواستم این HDTV رو برای کنسول های نسل جدید (X360 & PS3) بخرم . به نظر شما مشخصاتش برای این کنسول ها خوب وکافیه ؟؟ البته1080P رو ساپورت نمیکنه و فقط تا 1080i رو میتونه ساپورت کنه. اینم لینک مشخصاتش : http://www.samsung.com/nz/products/tv/lcdtv/la26r71b.aspچندین صفحه قبل یکی از بچه ها تفاوت 1080i رو با 1080P توضیح داده بود و کاملا مشخصه که رزلشن 1080P دقیقا دو برابر کیفیت 1080i رو داره. ولی من میخواستم بدونم که ایا 1080P X360 رو ساپورت میکنه. چون مثلا بازی GEARS of WAR فقط تا 1080i رو ساپورت میکنه و حتی هیچکدوم از بازیهای 360 در حال حاضر 1080P رو ساپورت نمیکنه.
اینو بگم که من بیشتر دنبال یه HDTV ام که حتما 1080P رو ساپورت کنه ولی تو ایران که هر چی گشتم همچین چیزی رو پیدا نکردم(البته در سایز"26 یا "26 به پایین)و همه HDTV ها نهایتا 1080i رو ساپورت میکنن. حتی الان نمونه این تلویزیونا تو بازار جهانیم خیلی کمه . دوستان اگه شما تلویزیونی رو در بازار ایران میشناسین که 1080P رو ساپورت کنه حتما اسم و مشخصاتشو به من معرفی کنید (البته فقط و فقط برند Samsung که تو دنیا لنگه نداره.در ضمن سایزش حداکثر "26 باشه.) بهترین مدلی که من تا به حال دیدم (که در ایرانم هست) مدل : سامسونگ LA26R71BX هست که البته فقط تا 1080i رو ساپورت میکنه. ناگفته نمونه که ما در خونمون یه تلویزیون HD سامسونگ "LCD 40 داریم که اونم فقط تا 1080i رو ساپورت میکنه. مدلشم اینه : LA40R51B. ;) ;)

آخرین ویرایش:
میخواستم چند تا سوال بکنم
1 – سهیل جان
شما که میگی دراایو های داتکام سامسونگه پس چرا مال من هیتاچیه ؟
2 – روی جعبه دستگاه من فقط نوشته XBOX LIVE READY . هیچی از Gold یا سیلور ننوشته .
الان من چقدر گلد و چقدر سیلور دارم ؟
:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or