Rainbow
کاربر سایت
جوک نمیگم!
شما احتمالا میدونین modeb چی هست؟شما که میگین خودتون فلش کردین این چیز به این مهمی رو یادتون رفته
درایوهای hitachi رو برای فلش کردن باید برد تو mode b برای اینکار هم روش های مختلفی داره شما چون قبلا فیرمور دستگاتون فلش شده بوده راهتتر این کار رو کردین تازه وقتی که قبلا هک شده باشه برای اینکه تو mode b ببرین باید اول در داریو رو باز کنید بعد سیم برق دستگاه رو بکشید تا باز بمونه بعد که دوباره روشن کردید تازه میره تو حالت mode b البته اینها رو برای دوستان دیگه گفتم که متوجه بشن که چه چوری هست در ضمن فایل های هیتاچی 5 مگ هست نه 50 نمیدونم شما چه ورژنی رو دانلود کردین
نگاه کن برادر من! این چیزی که میگی دقیقا من هم دارم همینو می گم! منظورم از 50mb همین mode b هست ! fw فقط 5مگابایت بود!
برای رفتن به مود B هیچ نیازی به کشیدن سیم پاور نیست ( البته این هم یه راهش هست )!
با دانلود یه Slax live CD یا همون 50 مگابایت ( با دایل آپ نه ! بده یه کافی نت برات دانلود کنه!)
می تونی راحت اون رو ببری به مود B ! فقط کافیه که کابل ساتا به کامپیوتر وصل باشه! و این سی دی ( که Bootable هستش ) درون سی دی رام باشه! و کامپیوتر از روی سی دی بوت بشه !
بعد از اینکار درایو می ره تو مود B و وقتی که رفتی تو ویندوز ، آیکن درایو 360 رو میبینی!
بقیه کارهاش با Command Prompt به راحتی قابل انجامه ! به همین راحتی!

مارک باتری های توی جعبش energizer هست که باتری های خوبی هم هستند. بله برای کنترل و دسته مجموعا 4 تا باتری غیر شارژی داره. دستکاه من j هست بقیه رو نمی دونم