راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همگی از اینکه مدتی نبودم می بخشید
از تمامی دوستان هم مچکرم .
دوستان علت اینکه کمتر میام اینه که من با شرکتی کار میکنم که برروی بازی ها کار می کنه وبیشتر وقتم رو برای این شرکت کار می کنم که نا گفته نمون مدیریت این شرکت از بهترین دوستان من هست .
اما یه خبر غیرمنتظره برای همه دارم که تا یکی دوهفته دیگه میگم پس منتظر باشید
در ضمن من نه با فروشگاه x ونه با هیچ فروشگاهی کار نمی کنم هر کس هم که براش کاری کردم جز روابط مشتری و فروشنده چیز دیگری نبوده پس اشتباهاَ حساب من را با کسی قاطی نکنید

رجیون دستگاهت چیه ؟ با بازیت می خونه؟
UC/Samsung
تا حالا با هیچ بازی مشکل نداشتم,همشونم روی Verbatim بودن.
ولی نمیدونم چرا این cod3 از بین 12 تا بازی اینجوریه !!!
کاری میشه کرد که درست بشه یا نه ؟

بچه هادر مورد Hdtv اگر پولتون میرسه حتما 1080p بخرید کاری هم نداشته باشید Xbox , Ps3
چی رو ساپورت میکنن چون توی تصاویر سریع 1080p خیلی بهتر از 1080i عمل میکنه

منم دنبال یه HDTV ام که حتما 1080P رو ساپورت کنه ولی تو ایران که هر چی گشتم همچین چیزی رو پیدا نکردم و همه HDTV ها نهایتا 1080i رو ساپورت میکنن. حتی الان نمونه این تلویزیونا تو بازار جهانیم خیلی کمه . دوستان اگه شما تلویزیونی رو در بازار ایران میشناسین که 1080P رو ساپورت کنه حتما اسم و مشخصاتشو به من بگید (البته فقط و فقط برند Samsung که تو دنیا لنگه نداره.در ضمن سایزش حداکثر "26 باشه.) بهترین مدلی که من تا به حال دیدم (که در ایرانم هست) مدل : سامسونگ LA40R71BX هست که البته فقط تا 1080i رو ساپورت میکنه.

آخرین ویرایش:
سلام به همگی از اینکه مدتی نبودم می بخشید
از تمامی دوستان هم مچکرم .
دوستان علت اینکه کمتر میام اینه که من با شرکتی کار میکنم که برروی بازی ها کار می کنه وبیشتر وقتم رو برای این شرکت کار می کنم که نا گفته نمون مدیریت این شرکت از بهترین دوستان من هست .
اما یه خبر غیرمنتظره برای همه دارم که تا یکی دوهفته دیگه میگم پس منتظر باشید
در ضمن من نه با فروشگاه x ونه با هیچ فروشگاهی کار نمی کنم هر کس هم که براش کاری کردم جز روابط مشتری و فروشنده چیز دیگری نبوده پس اشتباهاَ حساب من را با کسی قاطی نکنید

نشد گذاشتی تو خماری !!!! نکنه بازی ها قراره 2 تومن بشه یا 360 قیمتش می خواد بیاد پایین;)

نوشته شده توسط Catdog:
ببین این فایله 50 مگی که دوستمون میگه برا همون mode b هست! تنها کاری که باید بکنی اینکه این فایلو بزنی رو سیدی و pc رو باهاش بوت کنی همین! درایوت میره تو mode b حالا چه دفه اولت باشه چه دفه صدم که فرمور میریزی!
در کل به نظر منم هک کردن الجی خیلی ساده تر هست به خصوص که به بکاپ هم اصلا نیازی نیس و دیگه اینکه خودش همه چیزو کنترل میکنه که اشتباهی پیش نیاد.
آخرین ورژنه فرم ویر همونه که تو اون راهنما گذاشتی؟ اگه جدید تر اومده لطف میکنی لینکش رو بدی؟
:love:

ببین این فایله 50 مگی که دوستمون میگه برا همون mode b هست! تنها کاری که باید بکنی اینکه این فایلو بزنی رو سیدی و pc رو باهاش بوت کنی همین! درایوت میره تو mode b حالا چه دفه اولت باشه چه دفه صدم که فرمور میریزی!
در کل به نظر منم هک کردن الجی خیلی ساده تر هست به خصوص که به بکاپ هم اصلا نیازی نیس و دیگه اینکه خودش همه چیزو کنترل میکنه که اشتباهی پیش نیاد.

این چوری که تو راهنمایی خودتون هم هست و تو راهنماهای انگلیسی اون cd با هر چیپ ست مادر بردی سازگار نیست حالا نمیدونم شما که امتحان کردین بگید .من به خاطر اینکه از این روش استفاده نکردم گفتم که فقط فایل های فیرمور 5 مگ هست.

در ضمن دوستمون اقای rainbow هم گفتن 50 مگ فکر کردم فیرمور هست اخه برای سامسونگ هم فایل ایمج cd تو فایل زیپ فیرمورش هست ولی چون زیپ شده حجمش از 200 خورده ای مگ رسیده به 12 مگ.ممنون از راهنمایی شما

آخرین ویرایش:
آخرین ورژنه فرم ویر همونه که تو اون راهنما گذاشتی؟ اگه جدید تر اومده لطف میکنی لینکش رو بدی؟
:love:

فکر کنم تو صفحه های قبل این سایت رو دوستمون catdog (ببخشید اسمشون رو نمیدونم)گذاشته بودن ولی من دوباره مینویسم

http://www.xbox360-hacks.com/category/3

هم فایل های هیتاچی هست هم سامسونگ اشتباه دانلود نکنید البته اینها یک ورژن از اونی که الان اومده قدیمیتر هستند ولی من فقط همین سایت رو بلدم

من دیروز بازی Call of Duty 3 رو به صورت مستقیم روی یک dvd خام با CloneCD رایت کردم و بازی بدون هیچ مشکلی اجرا می شه! می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که اگه از این بازی های کپی شده با cloneCD ایمیج بگیریم و بعد رایت کنیم بازی اجرا می شه یا باز برای ایمیج گرفتن اینا هم مثل بازی های اصل باید از برنامه های خاصی استفاده کرد؟

من دیروز بازی Call of Duty 3 رو به صورت مستقیم روی یک dvd خام با CloneCD رایت کردم و بازی بدون هیچ مشکلی اجرا می شه! می خواستم ببینم کسی اطلاع داره که اگه از این بازی های کپی شده با cloneCD ایمیج بگیریم و بعد رایت کنیم بازی اجرا می شه یا باز برای ایمیج گرفتن اینا هم مثل بازی های اصل باید از برنامه های خاصی استفاده کرد؟

تا اونجایی که من میدونم باز هم باید از همون روش هایی که بازی اورجینال رو کپی میگیرن استفاده کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or