راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه سوال :
این بازیهای 360 که Unreadable Disc میزنه هیچ کاریشون نمیشه کرد ؟
من Cod3 برداشتم روی Verbatim هم هستش ولی بالا نمیاد این پیغام رو میده !
مشکل داره یا فقط روی دستگاه من نمیخونه ؟ باید برم بدمش عوض کنه برام ؟

رجیون دستگاهت چیه ؟ با بازیت می خونه؟

دوسته عزيز به خوده ادم مربوط ميشه كه محسن توكل چه طوري باهاش برخورد كنه.فوق العاده ادمه باهوش و زبليه.
من رفتم بهش گفتم 360 يو سي بده .اورد و قيمتي كه بهم گفت عالي بود.كپي خور شده 460 تومن.يه ترانس هم گرفتم ازش 20 تومن.دسته ي وايرلس هم داد 40 تومن.
----------
همينطور psp رو كپي خور شده با 5-6 تا بازي داد 220 تومن و يه مموري 2 گيگ سوني اصله جاپن رو داد 35.
حتي ديگه الان باهام تلفنم خوب صحبت ميكنه.
يكم باهاش مهربون باشي باهات را مياد فقط يه ذره اخلاقش تنده(اونم نوع حرف زدنش)
البته بستگي به خودت داره كه از كجا بخري چون كه بعدا نميشه بياي بگي چون فاني گفت از فلان جا بخر حالا شانستم سيستمت بد در اومد بياي بهش گير بدي.
اين يگانه از نظره خرابي هم مشكلي نداره.روي دسته ي من يه خش بود رفتم پيشش بعد 10 روز راحت عوض كرد و يه نو بم داد.
ببين كجا از همه جا ارزونتر ميده از اون بگير

خب خب دعوا ، دعوا دعوا اونم سر مربا!!! :biggrin1:
این یگانه تا رنگ پولو نبینه آدم بدیه ولی باور کنین رنگ پولو ببینه آدم خوبی میشه؟! نمیشه!!!!
من زنگ زدم بهش:
-سلام ، بابایی هستم ، گیم ویر تو بازیسنتر
-سلام پسر عزیزم!!!!!!:) چیکار داری؟؟!؟!؟
-ببینید یادتون هست که دسته اصل سیمدار 360 رو بهتون گفتم گفتید دارم
-خوب ، آره یادمه
-چند؟؟!؟؟
-بیا 50 تومن بود بهت میدم 45 تومن!
-آ..آ..آها با..باشه میام الان
(:confused:) چی شده ! چرا ارزون میده!؟!؟؟

بعد رفتم مغازه میگم من اون پسره ام یهو دیدم Joytech نشونم داد! گفتم یعنی چه منو از تهرانپارس کشوندی اینجا که چی! جوی تک پلاستیک زباله ای بهم بدی؟؟!؟
گفت مگه چشه! خوبه که!!! گفتم حالا اصلشو نداری ، گفت چرا دارم
چند؟؟
Seventy F**king Tomans!!!
هفتاد هزار تومن!!
گفتم بابا بیخیال چه خبره ؟؟!؟!؟؟
گغت هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد!!!!
(هرکه دسته 360 برای پیسی خواهد جور دندون دزدان کشد!!!)

خلاصه رفتم از راننده آژانس 20 تومن گرفتم دادم بهش یهو به بغلدستیش گفت اون جعبه سبزرو بده! دیدم 360 کور رو آوردن پایین با خودم فکر کردم اشانتیون روی دستهه میخوان بهم 360 کور بدن:biggrin1: دیدم دسته رو از توش در آورد داد بهم

خلاصه قصه ما به سر رسید ، دستهه به Peyman_2005 توی این سایت هم عضوه رسید!! (طبق نظریه ی پیچش!!)

از من می شنوید (نشنوید!) کاری که خودم (اگه 360 بخرم) و دوستم (که به زودی با آیدی Anti-Gameware توی این سایت عضو میشه) می کنیم بکنید:
اگر درایو سامسونگ براتون در حد انداختن دستگاه دست دوم بهتون باشه که به تکاوچ و یگانه بگید با همکاری هم دیگه !! میدن بهتون ولی خوب دست خودشون هم نباشه احتمالش هست دست دوم باشه
اگر هن زیاد توی سامسونگ بودن درایوش حساس نیستید که هیچی ! یه آک از یگانه بخرید بدید تکاوچ کپی خور کنه یا داتکام (بستگی به خودتون داره!)

راستی بازی هم من یه موقعیت تک و عالی پیدا کردم!:
خیابان ولیعصر- بین بازار رضا و بازار ایران!!-پاساژ پارسیان بود فکر کنم ، West Game
بازی های 360 رو بهمراه چاپ با کیفیت روی دیویدی ، و روی جلد ، با دیویدی ورباتیم میده 7-8 تومن ... یعنی عالی!!

bacxheha...in refighemon ke alan shomarasho midam bacheye khobi be nazar miad,mnan khodam 2 3 ta dvd ta alan to hamin ye hafteye akhir azash gereftam,hamashoon ham, ba chap o ax o ye ghab e shishei radif ba ye gheymate monasb....mob:09122204005 hameye bazi haye jadid ro ham dare,faghat kafie esme bedin.....lol...

bacxheha...in refighemon ke alan shomarasho midam bacheye khobi be nazar miad,mnan khodam 2 3 ta dvd ta alan to hamin ye hafteye akhir azash gereftam,hamashoon ham, ba chap o ax o ye ghab e shishei radif ba ye gheymate monasb....mob:09122204005 hameye bazi haye jadid ro ham dare,faghat kafie esme bedin.....lol...
چند میده هر بازی رو و جنس دیویدیش چیه؟

آقا میخواستم بپرسم که ایکس باکس 360 الان ارزش خریدن داره ... اگه داره کجا میفروشه که به همه نقاط ایران بفرسته و قیمت نهاییش چند میشه ؟
آره بستگی داره به اینکه بعدا هوس PS3 به سرت میزنه یانه! دو سه صفحه ی قبل رو بخونی در مورد مکانهای فروش بحث شده و اسماشون هم هست!

بچه ها من میخواستم این HDTV رو برای کنسول های جدید (X360 & PS3) بخرم . به نظر شما مشخصاتش برای کنسول های جدید خوب وکافیه ؟؟ البته فکر کنم( تقریبا اطمینان دارم)1080P رو ساپورت نمیکنه و فقط تا 1080i رو میتونه ساپورت کنه. اینم لینکش : http://www.samsung.com/nz/products/tv/lcdtv/la26r71b.asp. چند صفحه قبل یکی از بچه ها تفاوت 1080i رو با 1080P توضیح داده بود ولی من میخواستم بدونم که ایا 1080P X360 رو ساپورت میکنه. چون مثلا بازی GEARS of WAR فقط تا 1080i رو ساپورت میکنه.

آخرین ویرایش:
جوک نمیگم!
شما احتمالا میدونین modeb چی هست؟شما که میگین خودتون فلش کردین این چیز به این مهمی رو یادتون رفته
درایوهای hitachi رو برای فلش کردن باید برد تو mode b برای اینکار هم روش های مختلفی داره شما چون قبلا فیرمور دستگاتون فلش شده بوده راهتتر این کار رو کردین تازه وقتی که قبلا هک شده باشه برای اینکه تو mode b ببرین باید اول در داریو رو باز کنید بعد سیم برق دستگاه رو بکشید تا باز بمونه بعد که دوباره روشن کردید تازه میره تو حالت mode b البته اینها رو برای دوستان دیگه گفتم که متوجه بشن که چه چوری هست در ضمن فایل های هیتاچی 5 مگ هست نه 50 نمیدونم شما چه ورژنی رو دانلود کردین
ببین این فایله 50 مگی که دوستمون میگه برا همون mode b هست! تنها کاری که باید بکنی اینکه این فایلو بزنی رو سیدی و pc رو باهاش بوت کنی همین! درایوت میره تو mode b حالا چه دفه اولت باشه چه دفه صدم که فرمور میریزی!
در کل به نظر منم هک کردن الجی خیلی ساده تر هست به خصوص که به بکاپ هم اصلا نیازی نیس و دیگه اینکه خودش همه چیزو کنترل میکنه که اشتباهی پیش نیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or