راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آخرین قیمتهای 360 گرانمایه بدین سان است:
فروشگاه شادی 440 تومن یه مدل دیگش 490 تومن
کنج 485 تومن یگانه 390 تومن!!!:eek:
اگه یگانه core رو بده 390 چیز خوفی نگفته ولی اگه منظورش premium باشه!!!:eek:
این یگانه ام درست به آدم اطلاعات نمیده تا وقتی که خریدار نباشی!!!:evil:
ولی وقتی بفهمه واقعا خریداری باهات را میاد!!!:biggrin1:
اینو من در مورد خرید PSP ازش تجربه کردم!!!;)

ببخشید

سلام بچه ها شرمندم دوباره اومدم1 سوال داشتم از کسایی که 360 این تازگی ها خریدن. اقا واقعا 360 ارزش داره که بخرم یعنی گرافیکش خوب نسبت به ps2 گرافیکش خیلی زیاده یا نه در حد کامپیوتر هست اگر نیست الکی پولم رو از دست ندم یا صبر کنم ps3 کپی خور بشه او رو بگیرم کمک:confused: :confused: :confused: :confused:

سلام بچه ها شرمندم دوباره اومدم1 سوال داشتم از کسایی که 360 این تازگی ها خریدن. اقا واقعا 360 ارزش داره که بخرم یعنی گرافیکش خوب نسبت به ps2 گرافیکش خیلی زیاده یا نه در حد کامپیوتر هست اگر نیست الکی پولم رو از دست ندم یا صبر کنم ps3 کپی خور بشه او رو بگیرم کمک:confused: :confused: :confused: :confused:

xbox وps3از نظر گرافیک تقریبا با هم برابر هستند اگه HDTV نداری کیفیت خیلی میاد پایین ولی با این حال تو بعضی از بازی ها شاید 10 برابر یا بیشتر از ps2کیفیت داشته باشه اگه هم به مانیتور وصل کنی میشه مثل یک کامپیوتر پرقدرت که البته اگه بخوای با این قدرت کامپیوتر بخری حداقل باید 1 تومن پول بدی تازه بعد از یک سال دیگه بازی ها رو جواب نمیده باز با خودت تلویزیونت ورودی dvd داره؟

آخرین ویرایش:
من چند روزه پیش گرفتم. j
اگه پول داری برو uc بگیر من نداشتم. فرقی آنچنانی با هم نمی کنن. به نظر من این برنامه هایی که این فروشنده ها در میارن(البته این نظر منه). می گن در آینده احتمال داره که بازی های j کم بشه. اگه پولش رو داری برای اینکه خیالت راحت باشه uc بگیر ( این اطلاعات رو از همه بچه های گل بازی سنتری نقل قول کردماااا ;) )

بنظر من از یگانه نگیر یه خورده خوش انصافه;) . من کل تهران رو زیرو رو کردم ولی تنها جایی که قیمت خوب میده بنظر من کنج کنار پایتخته (البته من خودم از یکی از دوستام از توپخونه خریدم- طرف uc نداشت)
کنج میده پرمیوم رو 485 تومن به همراه 2 تا بازی. در ضمن اینجوری که می گفت درایوراشون همه سامسونگ هست. دیگه هر جور خودت می دونی. صوت و تصویر پایتخت هم می ده 480 بدون بازی که اونجا رو توصیه نمی کنم.:cheesygri

doostane khoob e man j ba uc hich farghi nadare,bavar konid ke hameye baziha ham ro j miad ham uc,tanha masale ine ke in foroshandeha in masaelo doros mikonan,yany har kasi sange khodesho be sine mizane,man alan ye do haftas ye j gereftam,hame chi ro rosh bazi kardam,hich moshkeli ham nadare,(albate hamash nazare shakhsie mane)

آقا پس با این حساب شما به بد اخلاق بودن آقای یگانه یه مشکل دیگر رو اضافه کنید.....
ایشون رسما مشتری خودش رو می پرونه. می گه 500 یه قرون هم پایین نمی یام بعد می ده 430.....

یگانه خیلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی باحالییییییییییی;)

agha man ba in doostemon to yegane kar nadaram,akhlaghesh hame ke hame midonid,kheyly bahale,lol.......man az shadi gereftam,bachehaye kheyly khoobi ham hastan,rasti in gheymataye ke shoma midin man hich vaght nadidam,akhe man onvara ziad miram........?!

تاز از نظر فلش کردن شده مثل هیتاچی(سخت شده) ولی از نظر سخت افزار سامسونگ بهتر از هیتاچی هست
جوک میگی ؟
کی گفته فلش کردن هیتاچی سخته؟
مال من 5دقیقه هم نشد! خیلی راحت همه کارهاش رو اتوماتیک انجام داد!
اگه منظورت 50mb فایل هستش بده یه کافی نت ، فردا برو بگیر! تمام ! دیگه سختیش کجاش بود؟:confused: :confused: :confused:
----------------------------------------------------------
در ضمن درمورد بحث فروشگاه ها حرف استریو کنج رو نزنید!
اون موقع که 360 شده بود 470-500 آقا میداد 600 !
من 2تا کارت بازی Yu-Gi-Oh ( ربطی به 360 نداره ) ازش گرفتم ، همش دست کاری شده بود و با هم قاطی شده بود! و خلاصه ناقص بود! نظر من اینه!
--------------------------------------------------------------
در ضمن اگه قرار باشه بازی ای برای یه رجین نیاد ، اون رجین J نیست و اتفاقاً برعکس ممکنه برای UC و PAL نیاد ! تاریخ اینو گفته ! اون هم بخاطر علایق عجیب و غریب ژاپنی هاست! که البته من از بازی هاشون خوشم میاد! برای همینم J گرفتم!

شادي بهتره يا يگانه خواهش ميكنم زود بگيد براي 360 مي خوام
همشون سر گردنن. ولی من بهنام { شادی } رو خیلی وقته میشناسم و ازش Xbox رو خریردم و اون رو محسن توکلی { یگانه } ترجیح میدم . توکلی یا همون یگانه دندونش تیز تره .

امروز توي لايو تونستم مقداري كال او ديوتي 3 انلاين بازي كنم با دايال اپ.خيلي روون بود.ولي نميدونم بعده چند دست يه دفعه قطع شد چرا؟

جوک میگی ؟
کی گفته فلش کردن هیتاچی سخته؟
مال من 5دقیقه هم نشد! خیلی راحت همه کارهاش رو اتوماتیک انجام داد!
اگه منظورت 50mb فایل هستش بده یه کافی نت ، فردا برو بگیر! تمام ! دیگه سختیش کجاش بود؟:confused: :confused: :confused:

جوک نمیگم!
شما احتمالا میدونین modeb چی هست؟شما که میگین خودتون فلش کردین این چیز به این مهمی رو یادتون رفته
درایوهای hitachi رو برای فلش کردن باید برد تو mode b برای اینکار هم روش های مختلفی داره شما چون قبلا فیرمور دستگاتون فلش شده بوده راهتتر این کار رو کردین تازه وقتی که قبلا هک شده باشه برای اینکه تو mode b ببرین باید اول در داریو رو باز کنید بعد سیم برق دستگاه رو بکشید تا باز بمونه بعد که دوباره روشن کردید تازه میره تو حالت mode b البته اینها رو برای دوستان دیگه گفتم که متوجه بشن که چه چوری هست در ضمن فایل های هیتاچی 5 مگ هست نه 50 نمیدونم شما چه ورژنی رو دانلود کردین

شادي بهتره يا يگانه خواهش ميكنم زود بگيد براي 360 مي خوام

بنظر من از یگانه نگیر آدم ..... هست. یکی از بچه ها نوشته بود که وقتی بفهمه واقعا خریداری باهات راه میاد. من از این آقای یگانه یه سئوال می پرسم ( این رو مسلم می دونم که ایشون با یک یا چند تا آیدی تو این انجمن فعالیت می کنه - البته شاید هم نکنه):
آقای یگانه اون روز که من اومدم مغازه شما ، 360 رو قیمت کردم،شما توی جیب بغل من بودی که دیدی توش پول نیست (به خاطر این که پولا تو کیف بغلم بود و بوش به دماغت نخورد)

این آقا علم غیب داره که می فهمه کی مشتریه؟؟؟؟؟ به نظر من تمام این فروشگاه ها دزدن. تا می بینن یه دستگاه میاد ورمی دارن به قیمت بالا می فروشنش. ps3 یک میلیون. بابا سونی با هیچ آدمی تا حالا این کارو نکرده. این مغزاه دارهای ایرانی قیمتاشون از بازار سیاه های ژاپن آمریکا و ..... نجومی تره. از یهکی بخر که آدم باشه. همین

موفق باشی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or