راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا ديشب وصل شدم به لايو.
داشبوردم رو اپديت كردم ولي هيچ كدوم از قابلتهايي كه ميگفتين(مثله نشان دادن شارز دسته)بهش اضافه نشده؟؟؟؟؟؟
توي خوده سيستم 1 ماه گلد فيري وجود داره و اصلا ازت يوزر پسوورد نميخواد

آقا چرا دستگاه من با دیویدی های verbatim داتکام مشکل داره؟
چه مشکلی؟؟؟
من یکی دودفه که SC:DA که از داتکام گرفته بودم گذاشتم تو دستگاه ولی هیچی نشد(مثل اینکه اصلا بازی توش نیست)ولی این مورد فقط یکی دو دفه بود و چارش هم گذاشتن بازی تو دستگاه بعدش اگه اونطوری شد،دستگاه رو خاموش کنید و دوباره روشن کنید...حالا از بازی لذت ببرین:biggrin1:

در ضمن من با بقیه ی بازی های داتکام مشکلی نداشتم

پرمیوم یا کور ؟ uc یا j ؟

من یه سئوالی داشتم. ترانسی که باید به 360 بخوره چند وات و چند میلی آمپره؟:eek:

من پرمیوم Uc گرفتم با بازیهای Gears of War و Call of Duty 3

ترانس هم 500 وات گفتم که تقریبا 2.3 آمپر هست. با 8 ساعت بازی زیاد داغ نکرد.

در ضمن یک توصیه به دوستان داشتم : اول اینکه دستگاه را به صورت عمودی قرار دهید. دوم اینکه زیر دستگاه یک شیشه قرار دهید ( یا روی میز شیشه ای) به طوری که از زیر آن هوا عبور کند زیرا شیشه گرما را خوب انتقال می دهد و زود خنک می شود.

آقا یکی جواب ما رو بده. ترانسی که به 360 وصل می شده چند وات و چند میلی آمپر هست؟ برم بگم چی می خوام؟:confused:

500 وات هست تو توپخونه پاساژی که لوازم برقی داره طبقه سوم فکر کنم خلاصه اخرین طبقه مغازه مرتضی شماره 23 اونجا بری بگو از همون ترانس های که به فروشگاه یگانه میدی برای xbox 360 میخوام 14 تا 16 تومان بهت میده

من پرمیوم Uc گرفتم با بازیهای Gears of War و Call of Duty 3

ترانس هم 500 وات گفتم که تقریبا 2.3 آمپر هست. با 8 ساعت بازی زیاد داغ نکرد.

در ضمن یک توصیه به دوستان داشتم : اول اینکه دستگاه را به صورت عمودی قرار دهید. دوم اینکه زیر دستگاه یک شیشه قرار دهید ( یا روی میز شیشه ای) به طوری که از زیر آن هوا عبور کند زیرا شیشه گرما را خوب انتقال می دهد و زود خنک می شود.

ببخشید شما پرمیوم رو این قیمت گرفتید؟ یگانه 4 شنبه به من گفت 500 تومن چه جوری 430 گرفتی؟ در کل چقدر بهش پول دادی؟

ببخشید شما پرمیوم رو این قیمت گرفتید؟ یگانه 4 شنبه به من گفت 500 تومن چه جوری 430 گرفتی؟ در کل چقدر بهش پول دادی؟
شما هر موقع قصد خرید داشتین و رفتین اونجا بگین از یوزر های بازی سنتر هستین

اقا ديشب وصل شدم به لايو.
داشبوردم رو اپديت كردم ولي هيچ كدوم از قابلتهايي كه ميگفتين(مثله نشان دادن شارز دسته)بهش اضافه نشده؟؟؟؟؟؟
توي خوده سيستم 1 ماه گلد فيري وجود داره و اصلا ازت يوزر پسوورد نميخواد

برای نشان دادن شارژ دسته شما باید دکمه Xbox Guide همون دکمه ای که وسط دسته هست رو فشار بدی تو صفحه ای که باز میشه بالا سمت راست شارژ دسته رو نشون میده

خوب اين طور كه معلومه من از يگانه يه دستگا ميگيرم 430 ( خدا كنه GOW رو اجرا كنه)
ترانس هم 15 حدودا
درسته؟
از همه تشكر
داش رضا حل شد ميريم 2 تا 360 ميخريم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shrewd: :ok:

آقا پس با این حساب شما به بد اخلاق بودن آقای یگانه یه مشکل دیگر رو اضافه کنید.....
ایشون رسما مشتری خودش رو می پرونه. می گه 500 یه قرون هم پایین نمی یام بعد می ده 430.....

یگانه خیلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی باحالییییییییییی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or