راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

در ضمن یک توصیه به دوستان داشتم : اول اینکه دستگاه را به صورت عمودی قرار دهید. دوم اینکه زیر دستگاه یک شیشه قرار دهید ( یا روی میز شیشه ای) به طوری که از زیر آن هوا عبور کند زیرا شیشه گرما را خوب انتقال می دهد و زود خنک می شود.

اونایی که مشکل حرارتی دارن این روش تا حدی مشکلشون رو حل می کنه.
توی دانشگاه ما یه درسی داریم به اسم انتقال حرارت. توی یکی از فصل ها راجع به این موضوع بحث می کنه و می گه که انتقال گرما از روی سطوح عمودی خیلی بیشتر از سطوح افقی هستش. من حساب کردم یه چیزی در حدود 2 برابر حرارت رو بیشتر منتقل می کنه. فقط سعی کنین که محیط اطرافش هم باز باشه. پس ایشون حرفه الکی هم نزدن!:cool: :cheesygri

خوب به نظر تو كي ادمه:confused:

هیچ کس.;)

ببین از هر جایی می ده خوب می ده و مطمئن هست بگیر (مثلا یگانه) ولی موقع خرید حواست رو خوب جمع کن همه قطعات حتی دکمه های کنترلر رو چک کن. حتی سیو کردن و .......

مطمئن شو که دستگاه درسته. به صدای درایور گوش کن ببین مشکلی نداشته باشه. ( منظورم اینه که حسابی دقت کن) چون تو از هر جایی بخری بری بیرون دیگه دستت به هیچ جا بند نیست. من که گشتم بین مغازه های کنج و یگانه رو بیشتر پسندیدم (فقط یه خورده مطمئن تر دیدم نه خوش انصاف تر) . بقیه جا ها بد جوری بنداز درو بود. داتکام و شادی رو هم ندیدم فقط تلفنی قیمت کردم. فکر می کنم بین این 4 تا مغازه باید انتخاب کنی. اونقدر هم حساسیت نشون نده . :-"

خوب به نظر تو كي ادمه
چرت گفته! همون یگانه از نظر قیمت بهترینه.
اگه من یه زمانی به سرم زد که پاشم برم 360 بخرم این کارو میکنم:
از یگانه دستگاه رو میخرم.(چون قیمتش بهترینه(فعلا))
میدم داتکام یا تکاوچ کپی خور کنه.(چون آدمای مطمئنی هستن و همیشه خدا به روزن)
بازیهام رو از داتکام میخرم.(بهترین کیفیت رو داره با دیویدی های Verbatim)
این مثلث!! طلایی رو رعایت کن!
باتشکر....

یه سوال :
این بازیهای 360 که Unreadable Disc میزنه هیچ کاریشون نمیشه کرد ؟
من Cod3 برداشتم روی Verbatim هم هستش ولی بالا نمیاد این پیغام رو میده !
مشکل داره یا فقط روی دستگاه من نمیخونه ؟ باید برم بدمش عوض کنه برام ؟

از یهکی بخر که آدم باشه.
خوب به نظر تو كي ادمه

از آقا تکاوچ رفیع زاده بگیر آدم خوبیه و اولین کسیه که 360 رو تو ایران کپی خور کرد. مغازه نداره ولی تو خونشون کار می کنه آدم خیلی خوبیه منم امروز ازش یه بازی خریدم ولی دستگاهم رو از یگانه گرفتم اینم تلفنش 66717132 یگانه هم آدم بدی نیست باید بدونی چطوری باهاش صحبت کنی تا باهات درست رفتار کنه ...;)

باتشکر....

اقا حق با شماست در همه حالات
ولي الان تكاوچ و يگانه انگار با هم كار ميكنن
يعني يگانه ميده به تكاوچ
دات كام رو هم زدي تو خال

باتشکر....

ببین دوست عزیز بنده نه اینجا طرف دار یگانه هستم نه کنج و نه هیچ سره گردنه ای. ایشون سئوال کردن و من نظر شخصی خودم رو گفت. اگه در همین حالی که جمله من رو می خونی یه خورده چشماتون رو زجمت بدید می بینید که اون بالا نوشته اتاق گفتگو نه توهین به هم دیگه....

در مورد قسمت چرت گفته! که فرمودید باید بگم که من 3 هفته هست که تمام مغازه های تهران رو زیر پا گذاشتم و همه جا رو قیمت کردم. اگه می خواستم طرافداری کسی رو بکنم می رفتم و طرف اونی رو می گرفتم که ازش خریدم( که الحق هم خوش انصاف بود - آقا تکاوچ هم تائید کرد)
پس من طرفداری کسی رو نمی کنم. پسسس چرت هم نمی گم.
آدمی که تا رنگ پول رو نبینه تحویلت نمی گیره و اعداد و ارقام چرت تحویلت میده (پشت تل بمن گفت 400) بنظرت اگه دستگاهت بعد 2 روز خراب بشه برات درستش می کنه ؟؟؟؟؟

من از جایی که دستگاه گرفتم یک هفته گارانتیش کرد و گفت اگه ایرادی داشت بیارش....( فکر نکن سرم رو شیره مالید پارسال ps2 مشکل داشت بعد دو هفته عوضش کرد)

موفق باشید.

هیچ کس.;)

ببین از هر جایی می ده خوب می ده و مطمئن هست بگیر (مثلا یگانه) ولی موقع خرید حواست رو خوب جمع کن همه قطعات حتی دکمه های کنترلر رو چک کن. حتی سیو کردن و .......

مطمئن شو که دستگاه درسته. به صدای درایور گوش کن ببین مشکلی نداشته باشه. ( منظورم اینه که حسابی دقت کن) چون تو از هر جایی بخری بری بیرون دیگه دستت به هیچ جا بند نیست. من که گشتم بین مغازه های کنج و یگانه رو بیشتر پسندیدم (فقط یه خورده مطمئن تر دیدم نه خوش انصاف تر) . بقیه جا ها بد جوری بنداز درو بود. داتکام و شادی رو هم ندیدم فقط تلفنی قیمت کردم. فکر می کنم بین این 4 تا مغازه باید انتخاب کنی. اونقدر هم حساسیت نشون نده . :-"
البته اگه کنسول آکبند بخری احتیاج به بررسی این موارد نیست!
بهترین کار اینکه کنسول آکبند بخرین (حالا از هر کجا!) بعد ببریم پیش تکاوچ براتون کپی خور کنه!;) البته این کار فقط یه ضرر داره و اونم اینکه درایو کنسولتون شانسی در میاد.
در ضمن اینو چند بار گفته بودم وقتی می رین پیش یگانه حتما بگین که من از سایت بازی سنتر اومدم کنسول 360 بخرم! اول شما این جمله رو بگین بعد مسائل کمی تغییر می کنه از نظر قیمت! اونقوت دیگه قیمت های الکی مثل چیزی که به behtash_jabbari گفته نمی گه :)

از آقا تکاوچ رفیع زاده بگیر آدم خوبیه و اولین کسیه که 360 رو تو ایران کپی خور کرد. مغازه نداره ولی تو خونشون کار می کنه آدم خیلی خوبیه منم امروز ازش یه بازی خریدم ولی دستگاهم رو از یگانه گرفتم اینم تلفنش 66717132 یگانه هم آدم بدی نیست باید بدونی چطوری باهاش صحبت کنی تا باهات درست رفتار کنه ...;)

من هم با ایشون موافقم . تکاوچ ادم خوبیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or