راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نمايندگي سرزمين تو شيراز

نمايندگيش تو شيراز كي هي ما رو بازي داد اينه
خيابون ملاصدرا- پاساز‍ اناهيتا - طبقه زير پارسگام نرم افزار پلاك 13 - شمارشم اينه (از بس زنگ زدم حفظم شده) 6291831

يه چيز جالب اون روز من رفتم پيش فروشنده خود فروشنده نبود (خودش ادم درستيه تقريبا)
رفيقش بود گفتم نيومده گفت ده روز ديگه مياد بعد ازش پرسيدم اگه يه مدچيپ بياد كه به بقيه 360 ها بخوره به ماله شما كه برا كپي خور كردنش دستكاريش كردينم ميخوره برگشت جواب الكي دادن
5 بار ازش پرسيدم 5 بار چرت و پرت تحويل داد ميگفت به چيزي كه تا حالا نيومده نميشه هيچ نظري داد
ببين اينا رو ديگه يعني مدچيپ كه به همه 360 ها بخوره به ماله اينا احتمالا نميخوره

من که میام تهران یه Xbox360 می خرم با دو تا بازی و انقدر بازی میکنم تا مدچیپش بیاد اخه دو تا بازیش هم 100000 تومن میشه:(

------------------------

یه سوال داشتم میخواستم ببینم resident evil 4 برا ایکس باکس میاد؟ :confused:

------------------------

اگه ممکنه یکی لطف بکنه تمام وسایل جانبی ایکس باکس مدل پرمیوم رو نام ببره ازش ممنون میشم:)

------------------------
یه سوالم همین الان تو ذهنم اومد :blushing: :

میخواستم ببینم بازی gears of war و halo 3 الان تو بازار هست یا نه؟ :cheesygri

آخرین ویرایش:
_غير از خود مباركش ديگه چي بايد گرفت؟
اگه میخوای چند نفره بازی کنی یه دسته اضافی . چون خودش فقط یه دسته داره .
+ چند تا بازی !!
چیزهای دیگه هم میل خودته مثل Face Plate ( آواتار جناب I love Xbox )
image.php

یه سوال داشتم میخواستم ببینم resident evil 4 برا ایکس باکس میاد؟ :confused:

رزیدنت اویل 5 میاد ;)

ولی 4 نچ!!!

اگه ممکنه یکی لطف بکنه تمام وسایل جانبی ایکس باکس مدل پرمیوم رو نام ببره ازش ممنون میشم:)

AA.JPG

یه سوالم همین الان تو ذهنم اومد :blushing: :

میخواستم ببینم بازی gears of war و halo 3 الان تو بازار هست یا نه؟ :cheesygri

نه عزیزم نیست هنوز نیومده.

نوشته شده توسط SamFisher:
اگه میخوای چند نفره بازی کنی یه دسته اضافی . چون خودش فقط یه دسته داره .
+ چند تا بازی !!
چیزهای دیگه هم میل خودته مثل Face Plate ( آواتار جناب I love Xbox )
image.php

قشنگه نه :cheesygri !!!!
در ضمن اسمم رو تو امضام نوشتم

سلام بجه ها منم بلاخره به آرزوی دیرینه ی خودم دست یافتم و امروز رفتم فروشگاه شادی یه پرمیوم با یه ترانسفورماتور گرفتم 480 :cheesygri البته چون آخرین دستگاهش بود این قیمت داد . بهتون بگم که واقعا چیز مهشریه وقتی دسته هاشو میگیری تو دستات یه حسی بهت دست میده که تا حالا دست نداده ! ایشالا فردا یه چند تل عکس هم واستون میذارم فرمتش هم NTSC/J هستش یهنی هم با زیهای ntsc رو میخونه هم j ولی یارو گفت 70-80 درصد بازیهای پال رو هم میخونه . یه راهنمایی هم میخواستم من بد جوری موندم که بازی Obliivion رو بگیرم یا GR :AW ؟
:excited:

عزيز اينجايي كه خريدي تلفن نداره اخه من ميخام بيام تهرون يكي بگيرم البته اگه اصفهان هم در حدود 500 باشه ميخرم يه ادرسي چيزي بدين به من ديگه اي ول

نوشته شده توسط Nomad_609:
سلام بجه ها منم بلاخره به آرزوی دیرینه ی خودم دست یافتم و امروز رفتم فروشگاه شادی یه پرمیوم با یه ترانسفورماتور گرفتم 480 :cheesygri البته چون آخرین دستگاهش بود این قیمت داد . بهتون بگم که واقعا چیز مهشریه وقتی دسته هاشو میگیری تو دستات یه حسی بهت دست میده که تا حالا دست نداده ! ایشالا فردا یه چند تل عکس هم واستون میذارم فرمتش هم NTSC/J هستش یهنی هم با زیهای ntsc رو میخونه هم j ولی یارو گفت 70-80 درصد بازیهای پال رو هم میخونه . یه راهنمایی هم میخواستم من بد جوری موندم که بازی Obliivion رو بگیرم یا GR :AW ؟
مبارکه. خیلی خوب گرفتی . به نظر من یه خورده صبر کن Dead Rising بیاد اونوقت بگیر و برو فضا حتی اگه صد تومن هم پولش باشه میارزه . Oblivion و GR : AW برای PC هم هست.

والا رفيقه منم كه سيستمش كور بود برايش hdtv شون مجبور شد سيم وي جي اي بخره.از دبي خريد حدوداي 100 تومن.
این دوست شما به احتمال زیاد مجبور شده بره کابل Component HD AV بگیره چون کابل VGA مخصوص وصل کردن 360 به مانیتور هست [خیلی گرون خریده]
قیمت اصلی کابل 40 تومنه نه 10 تومن!
بابا منصور جون که می گفت 11 هزار تومن از شادی خریده [نکنه گفت 110 هزار تومن من شنیدم 11 هزار تومن؟! ]
سلام دوستان من حدوداي 580 بودجه دارم تا چند روز پيش ميخاستم از سرزمين بگيرم ميگفت كپي خور 550 تومن البته نمايندگيش تو شيراز ميگفت . چند روزي ما رو الاف كرد هي ميگفت ده روز ديگه بعد ميرفتي ميگفت جنسا هنوز نيومده ده روز ديگه مياد هنوز كه هنوزه هم نيوورده . بعضي دوستانم گفتن كپي خور نيس دروغ ميگه (البته من هنوز نفهميدم اخه يكي پيدا نشده بگيره بعد ببينه بازياي كپي شدش اجرا ميشه يا نه) .
سرزمین که کپی خور کردنشون سر کاری بود گول نخوری ازش بخری ها

نوشته شده توسط Nomad_609:

مبارک باشه :love:
ایشالله به پایه هم پیر شین :cheesygri
اگه من بودم GR :AW میگرفتم.

نوشته شده توسط ilovelife:
عزيز اينجايي كه خريدي تلفن نداره اخه من ميخام بيام تهرون يكي بگيرم البته اگه اصفهان هم در حدود 500 باشه ميخرم يه ادرسي چيزي بدين به من ديگه اي ول

نه تو اصفهان قبمت زیر 580 نیست ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or