راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط I LOVE XBOX:
بچه ها من امروز میخوام برم یکی بخرم تو اصفهان 580000 تومن میرزه ؟
اگه میتونی بیا تهران بگیر یا اینکه پول بده فامیلات تهران بگیرن برات بفرستن. اینطور که بچه ها میگن 480 هم هست. با 100 میتونی دو تا بازی هم بگیری.
یه چیزی یادم افتاد باحال:
بازیهای میکرو که میگرفتیم یه سوال همیشگی این بود: اقا چند لبه اس:cheesygri
حالا ببینم 360 بازی چند لبه نداره؟
پ.ن: بعد از این همه سال که سگا رو گذاشتیم کنار و پلی استیشن دس گرفتیم برای اولین بار باید پوله بازی ارجینال بدم:)

بچه ها من امروز میخوام برم یکی بخرم تو اصفهان 580000 تومن میرزه ؟
:eek:
:shocked: :shocked: :shocked: :no: :no: نخریها اگه بگیری رفته تو پاچت برو از ایران بین بگیر.

باشه می خواستم خیالم راحت بشه میام تهران فقط اگه یکی لطف کنه بگه از کدوم مغازه بگیرم وادرش رو هم بدین شرمندش میشم :blushing:
بیا تهران - توپخانه - پشت شهرداری - پاساژ لباف از 500 بیشتر پول نده
موفق باشی

این team Xecuter چیه ؟؟:blushing:

سلام

Team - Xecuter یکی از معروفترین گروههای هک و ساختین مودچیپ برای Xbox هست:

http://www.team-xecuter.com
نوشته شده توسط OiLeS:
کیوان جان دستت درد نکند ولی مطمنی.
اخه ناسلامتی می خوایم 65 تومن پول بدیم. نگیریم کنف شیم!!؟؟؟

اگه منظورت دسته بیسیم و وصل شدن به کامپیوتره که آره اینم لینکشه

قیمت کانکتوره هم احتمالا 20 دلار خواهد بود که به نظر من میارزه
ولی تو باید ببینی کاربرد خودت چیه اگه فقط میخوای هر چند وقت یکبار با دوستات بازی کنی و دستگاه خودتم دسته بیسیم داره یه چیز ارزونتر بگیری بنفعته;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Saturn:
سلام

Team - Xecuter یکی از معروفترین گروههای هک و ساختین مودچیپ برای Xbox هست:

http://www.team-xecuter.com

اگه منظورت دسته بیسیم و وصل شدن به کامپیوتره که آره اینم لینکشه

قیمت کانکتوره هم احتمالا 20 دلار خواهد بود که به نظر من میارزه
ولی تو باید ببینی کاربرد خودت چیه اگه فقط میخوای هر چند وقت یکبار با دوستات بازی کنی و دستگاه خودتم دسته بیسیم داره یه چیز ارزونتر بگیری بنفعته;)
نه بابا. بازی های free region رو می گم.

بيام تهرون بگيرم يا برم دبي

سلام دوستان من حدوداي 580 بودجه دارم تا چند روز پيش ميخاستم از سرزمين بگيرم ميگفت كپي خور 550 تومن البته نمايندگيش تو شيراز ميگفت . چند روزي ما رو الاف كرد هي ميگفت ده روز ديگه بعد ميرفتي ميگفت جنسا هنوز نيومده ده روز ديگه مياد هنوز كه هنوزه هم نيوورده . بعضي دوستانم گفتن كپي خور نيس دروغ ميگه (البته من هنوز نفهميدم اخه يكي پيدا نشده بگيره بعد ببينه بازياي كپي شدش اجرا ميشه يا نه) .
به هر حال من از خريد از سرزمين منصرف شدم . تا يه چند روز ديگه ميخام يه سر برم دبي ولي نميدونم بايد از كجا بگيرم اخه سي تي سنتر كه هميشه يه چيزي رو قيمت واقعي ميزاره اگه كسي هم ادرس داره بهم بده . شايدم بهتر باشه بيام تهرون . يه راهنمايي كنيد بينم بايد چي كار كنم در ضمن با راهنمايي دوستان ميخوام ntsc بگيرم كه فكر كنم بهتر باشه .
دوستان من منتظرم

نوشته شده توسط ilovelife:
سلام دوستان من حدوداي 580 بودجه دارم تا چند روز پيش ميخاستم از سرزمين بگيرم ميگفت كپي خور 550 تومن البته نمايندگيش تو شيراز ميگفت . چند روزي ما رو الاف كرد هي ميگفت ده روز ديگه بعد ميرفتي ميگفت جنسا هنوز نيومده ده روز ديگه مياد هنوز كه هنوزه هم نيوورده . بعضي دوستانم گفتن كپي خور نيس دروغ ميگه (البته من هنوز نفهميدم اخه يكي پيدا نشده بگيره بعد ببينه بازياي كپي شدش اجرا ميشه يا نه) .
به هر حال من از خريد از سرزمين منصرف شدم . تا يه چند روز ديگه ميخام يه سر برم دبي ولي نميدونم بايد از كجا بگيرم اخه سي تي سنتر كه هميشه يه چيزي رو قيمت واقعي ميزاره اگه كسي هم ادرس داره بهم بده . شايدم بهتر باشه بيام تهرون . يه راهنمايي كنيد بينم بايد چي كار كنم در ضمن با راهنمايي دوستان ميخوام ntsc بگيرم كه فكر كنم بهتر باشه .
دوستان من منتظرم
نه عزیزم این کنسول هنوز هک نشده و بازیهای کپی رو اجرا نمیکنه;)
دو نفر از بچه ها از سایت زیر خریدن:
http://www.iranbin.com
قیمتش هاش هم خوبه:)

نوشته شده توسط ilovelife:
ايران بين رو ميدونم ولي اين دو ماه ديگه ميرسه جايي كه يه ذره گرونتر حدوداي 500 باشه و بتونم سريع بگيرم؟
نمیدونم والا ولی یادمه خودم پست یکی رو دیدم میگفت از پشت شهرداری گرفتم 480 تومن ;)

سلام

اون دوستمون که گفته بود نمایندگی سرزمین تو شیراز میخواستم بدونم نمایندگی تو شیراز کجاست آخه اینجا ما از هرکی میپرسیم نمیدونه چیه و با xboxاشتباه میگیرند

نوشته شده توسط godfather:
سلام

اون دوستمون که گفته بود نمایندگی سرزمین تو شیراز میخواستم بدونم نمایندگی تو شیراز کجاست آخه اینجا ما از هرکی میپرسیم نمیدونه چیه و با xboxاشتباه میگیرند

دوست عزیز امضات رو کوچیک کن قالب سایت رو بهم زده ;);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or