نوشته شده توسط GAme3:اگه بازم تم خوب پیدا کردی بذار ... تم Wii و Ps3 اگه تونستی بذار....این لینکی که گذاشتی خرابه.
نوشته شده توسط Nomad_609:سلام بجه ها منم بلاخره به آرزوی دیرینه ی خودم دست یافتم و امروز رفتم فروشگاه شادی یه پرمیوم با یه ترانسفورماتور گرفتم 480 :cheesygri البته چون آخرین دستگاهش بود این قیمت داد . بهتون بگم که واقعا چیز مهشریه وقتی دسته هاشو میگیری تو دستات یه حسی بهت دست میده که تا حالا دست نداده ! ایشالا فردا یه چند تل عکس هم واستون میذارم فرمتش هم NTSC/J هستش یهنی هم با زیهای ntsc رو میخونه هم j ولی یارو گفت 70-80 درصد بازیهای پال رو هم میخونه . یه راهنمایی هم میخواستم من بد جوری موندم که بازی Obliivion رو بگیرم یا GR :AW ؟
:excited:

پشت دستگاه بقل سوکت اترنت نوشته باید مال 2006 بعد از فوریه باشهنوشته شده توسط Nomad_609:این تاریخ دستگاه رو از کجا بای ببینم ؟ مال کی باید باشه ؟ در مورد xbox live هم میشه بگید چطوری باید رجیستر کنی ؟ در ضمن من ADSL هم ندارمولی اگه میشه یه نفر آموزش کامل وصل شدن به Xbox live رو بذاره:blushing:
گل گفتی :cheesygriنوشته شده توسط Nomad_609:سلام بجه ها منم بلاخره به آرزوی دیرینه ی خودم دست یافتم و امروز رفتم فروشگاه شادی یه پرمیوم با یه ترانسفورماتور گرفتم 480 :cheesygri البته چون آخرین دستگاهش بود این قیمت داد . بهتون بگم که واقعا چیز مهشریه وقتی دسته هاشو میگیری تو دستات یه حسی بهت دست میده که تا حالا دست نداده ! ایشالا فردا یه چند تل عکس هم واستون میذارم فرمتش هم NTSC/J هستش یهنی هم با زیهای ntsc رو میخونه هم j ولی یارو گفت 70-80 درصد بازیهای پال رو هم میخونه . یه راهنمایی هم میخواستم من بد جوری موندم که بازی Obliivion رو بگیرم یا GR :AW ؟
:excited: