راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ایناهاش

Manufacturer: Microsoft

Category: Cables

Console: Xbox 360

Release Date: 02/12/2005

£19.99

boxxbox360vgahdcable.jpg

نوشته شده توسط Nomad_609:
سلام بجه ها منم بلاخره به آرزوی دیرینه ی خودم دست یافتم و امروز رفتم فروشگاه شادی یه پرمیوم با یه ترانسفورماتور گرفتم 480 :cheesygri البته چون آخرین دستگاهش بود این قیمت داد . بهتون بگم که واقعا چیز مهشریه وقتی دسته هاشو میگیری تو دستات یه حسی بهت دست میده که تا حالا دست نداده ! ایشالا فردا یه چند تل عکس هم واستون میذارم فرمتش هم NTSC/J هستش یهنی هم با زیهای ntsc رو میخونه هم j ولی یارو گفت 70-80 درصد بازیهای پال رو هم میخونه . یه راهنمایی هم میخواستم من بد جوری موندم که بازی Obliivion رو بگیرم یا GR :AW ؟
:excited:

بهت تبریک میگم مرسی به خواطره خبر خوش :bash:

این تاریخ دستگاه رو از کجا بای ببینم ؟ مال کی باید باشه ؟ در مورد xbox live هم میشه بگید چطوری باید رجیستر کنی ؟ در ضمن من ADSL هم ندارم :-" ولی اگه میشه یه نفر آموزش کامل وصل شدن به Xbox live رو بذاره:blushing:

این تاریخ دستگاه رو از کجا بای ببینم ؟ مال کی باید باشه ؟ در مورد xbox live هم میشه بگید چطوری باید رجیستر کنی ؟ در ضمن من ADSL هم ندارم :-" ولی اگه میشه یه نفر آموزش کامل وصل شدن به Xbox live رو بذاره:blushing:
پشت دستگاه بقل سوکت اترنت نوشته باید مال 2006 بعد از فوریه باشه
در ضمن کارت سیلور هم حواست باشه بهت داده باشه

سلام بجه ها منم بلاخره به آرزوی دیرینه ی خودم دست یافتم و امروز رفتم فروشگاه شادی یه پرمیوم با یه ترانسفورماتور گرفتم 480 :cheesygri البته چون آخرین دستگاهش بود این قیمت داد . بهتون بگم که واقعا چیز مهشریه وقتی دسته هاشو میگیری تو دستات یه حسی بهت دست میده که تا حالا دست نداده ! ایشالا فردا یه چند تل عکس هم واستون میذارم فرمتش هم NTSC/J هستش یهنی هم با زیهای ntsc رو میخونه هم j ولی یارو گفت 70-80 درصد بازیهای پال رو هم میخونه . یه راهنمایی هم میخواستم من بد جوری موندم که بازی Obliivion رو بگیرم یا GR :AW ؟
:excited:
گل گفتی :cheesygri
خونه ی ما دوبلکسه نمی دونی چه حالی میده میری طبقه ی بالا، دم در اتاقت اونوقت از اون فاصله به یه تلویزیون 29 اینچ که از اونجا عین صفه ی موبایله نگاه می کنیو البته HEXIC بازی می کنی:blushing::p:(:((

كجا بخرم

اقا مردم ميرن تو كف چيزاي ديگه من دارم از دوري اكس باكس ديوونه ميشم
يكي يه ادرس شماره اي بده ما بريم بگيريم
هر وقت يكي از دوستان ميگه خرديم من ميخوام سكته رو بزنم
بابا يه جا ادرس تلفن بدين زير 550 تومن بده
من كه دارم دق ميكنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or