راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان یه خبر سکرت دارم
این جور که من از یه بنده خدایی شنیدم 360 رو تبدیل کردن الان دستگاههای PAL -Uc تبدیل شده فقط J مونده که اونم به احتمال زیاد میشه اما قعلا خبر نمیدن چون میخوان زیاد وارد کنن گرون کنن از من میشنوید همین الان برید بخرید بعد بیان تبدیل کنید
تا حدودی که من طرف رو میشناسم هیچ وقت حرف الکی نمیزنه چون بهش خیلی اعتماد دارم از خودش هم پرسیدم اجتمالش چجوریه گفت 80 درصد بازیهاش هم 10 تومن میشه
فعلا نمیتونم کامل بگم که کجا اینکار رو میکنه چون گفته به کسی نگو

اميدوارم بالاخره حقيقت داشته باشه.
به نظره من حداكثر تا امتحانات ترم اول ميتونن قيمتارو بالا نگه دارن بعد افت ميكنه(اون موقع ميرم ميخرم مثله هميشه كه سره امتحانا 10 20 تا بازي تموم ميشه انجام ميدم و وقتي كارنامه اومد بابام پوستمو ميكنه:d

بر و بچ کسی جایی سراغ نداره Oblivion بفروشه ؟ تنها بازی ای که میشه دو ماه سرگرمت کنه همینه. دیروز از استریو کنج و طبقه بالا سوال کردم :استریو کنج : 600 تومن بازیهاش 70 تومن طبقه بالا : 530 تومن بازیهاش 70 تومن هیچ کدوم هم Oblivion رو نداشتن !

عجب تاپیک پر باری شده ولی خوب تقریبا هر هفت صحفه گیر دادین به یکی از فروشگاه ها بعد هم که خبرای اون فروشگاه دروغ در اومد فحش بارونش کردین
بازی فعلا چیزی نخرین بزارین وقتی Dead Rising اومد بخرین یا اگه تونستین بگیردین توی نت ممکنه بتونین پر فروش ترین بازی XBL یعنی Street Fighter2 رو هم گیر بیارین و با بازی کردنش مشعوف بشین
اونایی که نخریدن مثل من دست نگه دارن ممکنه که توی نوامبر امسال یا مارس سال دیگه ارزونش کنن اونموقع کپی خور هم شده با خیال راحت بخرین
یه سوالی هم آریا کرده بود در مورد تورنت بازی های 360
می خواستم بگم اونا فعلا روی تورنت هستن و قابل دانلود اما تا زمانی که مدچیپ نیاد و شما رایتر برای رایت DVD9 نداشته باشین بلا استفاده هستند البته غیر از اینکه بشه بازی رو ریخت تو هارد و اجرا کرد .

یعنی سینا اگه بازی رو دانلود کنی و بریزی رو هارد اجرا میشه ؟؟(بدون مدچیپ)
50.gif

اگه بريزي تو هارد اجرا ميشه البته با مد چيپ.
اگه مد نباشه يه مشكلي مثل فريم وير وجود داره و يه چيزي تو مايه هاي استار فورسه خدا نيامرز

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
یعنی سینا اگه بازی رو دانلود کنی و بریزی رو هارد اجرا میشه ؟؟(بدون مدچیپ)
50.gif
این جمله ی من کاملا شک و تردید رو بهمراه داره
البته غیر از اینکه بشه بازی رو ریخت تو هارد و اجرا کرد .
یه نکته امین چطوری انقدر سریع پست می دی:confused: فقط نگو مال FF هست:evil:

نوشته شده توسط OiLeS:
نه بابا. بازی های free region رو می گم.

آره مطمینم ولی یه خورده پیچیده ست :cheesygri
اولا این بازی ها به دستگاهت میخورن ممکنه تلویزیونت نتونه پخش کنه که خیلی خیلی بعیده.
نکته دیگه اینکه همونطور که تو اون لیست دیدی مثلا ورژن PAL بازی Oblivion هم رو PAL میاد هم رو NTSC-U/C ولی ورژن NTSC فقط رو دستگاههای خودش اجرا میشه و Ghosy Recon ورژن NTSC/J یا ASIA رو همه دستگاهها اجرا میشه. البته یه لیست دیگه هم هست که میگه NTSC/U این بازی رو همه سیستم ها اجرا میشه.
بهتره هر بازی خواستی بگیری اول اینجا بگی تا یه خورده بگردیم مطمئن شیم.

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
من متوجه نميشم !
اگر هنوز كپي خور نشده پس چرا رفتن دستگاه رو گرفتن كه نتونن بازيهاش رو بخرن ؟!
خوب فعلا پولشون به دستگاه رسیده یه چند وقت دیگه باز پول جمع میکنن میرن بازی میخرن و البته اگه شریکی بازی بخریم به هیچ کس فشار نمیاد
در ضمن اگه به xboxlive وصل بشن میتونن بازی ارکید دانلود کنن و سرگرم بشن فعلا
مصطفی نکنه تو هم طرفدار 360 شدی اومدی تو این تاپیک;)
jump in
-------------------------------
هنوز هیچ روشی وجود نداره که بشه بازی رو از روی هارد اجرا کرد و اون تورنت ها هم فقط ایمیج بازیه که باید روی یه dvd-dl رایت بشه;)

NTSC/U يا j ؟

بچه ها رفتم بازار يه قيمت كنم ميگفت permium ntsc/j پونصدو پنجاه تومن
ntsc/us : 600
كدوم و بگيرم بهتره اخه مرده ميگفت يو اس بهتره اخه دارن كم كم هكش ميكنن
در ضمن بگم من شيرازم

نوشته شده توسط ilovelife:
بچه ها رفتم بازار يه قيمت كنم ميگفت permium ntsc/j پونصدو پنجاه تومن
ntsc/us : 600
كدوم و بگيرم بهتره اخه مرده ميگفت يو اس بهتره اخه دارن كم كم هكش ميكنن
در ضمن بگم من شيرازم
مگه تو كپي خور شدنشون هم تاثير داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند