راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا کسی از فروشگاه شادی خبری نداره؟ بارشون رسیده؟ تلفونشون که جواب نمیده :wallbash:
راستی یه دمویی بود از بازی Last Planet در سی دی بازی رایانه که سازندش میگفت که ما یه دموی قابل بازی از این بازی رو در مارکت پلیس Xbl قرار دادیم حالا فکر می کنید حجم این دمو چقدر باشه؟:cursing:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط sina_unl:
این جمله ی من کاملا شک و تردید رو بهمراه داره

یه نکته امین چطوری انقدر سریع پست می دی:confused: فقط نگو مال FF هست:evil:

سلام:cheesygri
به جان بچم تنها دلیلش فقط و فقط Mozilla Firefox هست :blushing:

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
من متوجه نميشم !
اگر هنوز كپي خور نشده پس چرا رفتن دستگاه رو گرفتن كه نتونن بازيهاش رو بخرن ؟!

:cheesygri:cheesygri
چه میشه طرفدارهاش هستن دیگه کاری هم نمیشه کرد :cheesygri
اول دستگاه میخرن ولی بدون بازی :eek:

برای وصل شدن به xbox live حتما باید مودم ADSL داشته باشی ؟ با dial up نمیشه ؟
لطفا یکی توضیح بدهآخه ماله من زبونش زاپنیه . در مورد فروشگاه شادی هم بگم که دستگاه رو تموم کردن و 3 تا بازی هم بیشتر ندارن quake 4 - Oblivion - Xman

نوشته شده توسط OiLeS:
از همه ی بچه ها کمک می خوام:
من Dead or Alive 4 را که تو اون لیست زده بود NTSC/Uش به پال هم می خوره خریدم.
تو بازی می ره ولی وقتی میزنهPRESS START هر چی استارتو میزنم کاری نمی کنه:(:((ولی تا از بازی میام بیرون دوباره کار میکنه)
جون من!!! 65000تومن پول دادم. یکی کمک کنه!
البته اشکال از دسته نیست چون تو HEXIC کار می کنه!

پس...پس اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟:((:((:((
از کجا خریدی مگه که بهت داده 65 تومان ؟:eek: بابا شادی به من گفت 58 تومان هم بهت میدم . در ضمن اگه بردی یارو پس نگرفت من ازت میخرم :-"

نوشته شده توسط ilovelife:
از فروشگاه ايران سگا تو خيابون داريوش(توحيد) پرسيدم

مرسی شماره تلفنی ازش نداری ؟ در ضمن ادرس دقیقشو اگه بهم بدی ممنون میشم البته تو pm بدی بهتره ! :)

اين تاپيكمونو جمع كنيم چون dead rising 8.4 گرفت از گيم اسپات
این امتیازات رو ول کنید.زیاد مهم نیستن.
همین condemned اصلا به قیافش میومد بگیره 8.0 !!! وقتی این بازی رو انجام میدادم اصلا نمیتوستم قبول کنم که این امتیاز رو گرفته.نظر من این بازی یه چیزی تو حال و حوش 8.9 بود !
dead rising هم با این امتیاز دیگه تهشه !
فقط یادآوری کنم که این امتیازات بازیهای 360 رو با ps2 کسی اشتباهی نگیره یه وقت !

حالا چرا تاپيكو جمع كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟
فوقش dead rissing رو نميخريم.ئر ضمن به نظره من گيم اسپات تازگيا داره چرتو پرت زيادي ميگه به گاد فادر ميده 8 به دد رايزينگ هم ميده 8؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته واسه ي نسله بعده اين بازيها اگه روي كنسوله فعلي ميومد امتياز 10 رو گرفته بود.

بابا این بازی تازه روزه اولشه اومده. اونوقت GS غلط کرده 8.4 میده اون موقع هم که CD2 برای xbox360 اومده بود 8 داد بعدش اصلاح کرد من با این نظر محمد موافق نیستم که GS تازگیا چرت و پرت میگه گیم اسپات از قبل چرت و پرت زیاد میگفته و البته حرف درست هم زیاد میزنه.

نوشته شده توسط Nomad_609:
از کجا خریدی مگه که بهت داده 65 تومان ؟:eek: بابا شادی به من گفت 58 تومان هم بهت میدم . در ضمن اگه بردی یارو پس نگرفت من ازت میخرم :-"
ببین قرار شده تا پس فردا بازیمو با یه بازی پال عوض کنه
اگه نکرد بهت میدم(حالا چند می خوای بخری؟:eek::confused:(جون من 65 بخر!!!;))

صرفنظر از این بحث های خارج از محدوده ی شماها ، اگر منتظر ساخته شدن مدچیپ برای X360 باشیم باید چشمهامون به سرزمین رایانه باشه...
شنیده ام که گویا سرزمین رایانه در حال آماده سازی امکان فروش اقساطی X360 ای هست که خودش می فروشد.البته این خبر را فقط آشناها و دوستان بانفوذ سرزمین می دانند.
کاش سرزمین رایانه بیاید بشود اسپانسر بازی سنتر...اونوقت چه اتفاقاتی که نمی افتد ! دیگه لازم نیست مدیرها از جیب خودشون پول اجاره ی هاست را بدهند...شاید هم چند تا X360 را به عنوان پیش قرارداد یا نمی دونم Bonus ی چیزی بدهند به بچه های مدیریت و کادر هیئت تحریریه سایت...ای کاش این اتفاق بیفتد.دست به آسمان بلند کرده و دعا کنیم....;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or