راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بابا طور خدا این تاپیک رو خراب نکنین اینجا چت روم نیست یه نیگا به این چند صفحه گذشته بکنین چند تا پست مفید میبینین
اگه میخواین تعداد پستتون بره بالا اینجا جاش نیست
پستهای یه کلمه ای جاش تو چت رومه یا پیغام خصوصی
اگه یکی از مدیرها زحمت بکشن و یه صفا به این تاپیک بدن و یکم سختگیری بیشتر کنن لااقل این تاپیک مفید تر میشه با این وضع ادم اصلا دلش نمیاد اینجا خبر بزاره
البته منظور من کلیه و از کسانی که زحمت میکشن و خبرهای مفید میزارن ممنونم

نوشته شده توسط chalengeeverything:
خیلی قدیمیه این مال زمانیه که 360 عرضه نشده بود.

اره نمیدونم چرا اصلا به سایتشون نمیرسن !
خیلی دربه داقونه :mad:
خیلی هم قدیمیه . ولی من دیدم اینجا درباره ی x360 نوشتن من هم این رو گذشتم شاید به درد
بعضی ها بخره :confused:
اگه ممکنه یکی سوال من رو هم که پیایینش نوشتم جواب بده :blushing:

در مورد فروشگاه شادی هم بگم که دستگاه رو تموم کردن و 3 تا بازی هم بیشتر ندارن quake 4 - Oblivion - Xman
گور بابای بازی هاشون اینجا سرزمین و امتحانی همه بازی هاشو دارن من منتظر کابل VGA شون هستم
اين تاپيكمونو جمع كنيم چون dead rising 8.4 گرفت از گيم اسپات
گیم اسپات خر کیه؟!! بابا اینا یه مشت عقده ایی هستن میخوان بگن ما خیلی حرفه ای و سخت گیریم!
همچین میگی xbox live انگار میخوایم شاخ بز بشکونیم !
تو ایران وصل شدن به XBL از شکوندن شاخ بزم سخت تره!
در ضمن ما که واسه بازی کردن نمیخوایم بریم
حالا میخوای چی دانلود کنی؟ به نظر من دانلود کردن یه دموی قابل بازی هم با ADSL کلی طور میکشه
پس این شادی ور شکست شد ؟؟؟ :((
چرا تلفن رو جواب نمیده :blushing:
نمیدونم کدوم آدم عاقلی چنین کاری میکنه!
:cool:
اینو بخونین خیلی جالبه ...
این مطلب رو برا دهمین بار بود که میخوندم!
اگه پرمیوم باشه بله باید توش هدفون باشه
حالا هدفونشم هم چیز زیاد مالی نیست ...

اخرین خبر در مورد مود چیپ اینه که Team Xecuter قرار تو هفته دیگه یه مود چیپ دست گرمی با قیمت 10 دلار بده بیرون(این تیم یکی از معروفترین سازنده های مود چیپ برای xbox هست)
در ضمن گفته که بزودی مود چیپ اصلی با امکانات خیلی زیاد میاد البته این مود چیپ که الان میاد اسمش XHM هست و اتوماتیک میتونه بفهمه بازی اورجیناله یا کپی البته برای درایوهای سامسونگ---- هیتاچی ها فعلا اتوماتیک نیست

اخرین خبر در مورد مود چیپ اینه که Team Xecuter قرار تو هفته دیگه یه مود چیپ دست گرمی با قیمت 10 دلار بده بیرون(این تیم یکی از معروفترین سازنده های مود چیپ برای xbox هست)
در ضمن گفته که بزودی مود چیپ اصلی با امکانات خیلی زیاد میاد البته این مود چیپ که الان میاد اسمش XHM هست و اتوماتیک میتونه بفهمه بازی اورجیناله یا کپی البته برای درایوهای سامسونگ---- هیتاچی ها فعلا اتوماتیک نیست

این مد چیپ خیلی با حاله. گفتن تا زمان عرضه برای درایو هیتاچی هم اتوماتیک میشه و قیمت بین 5 تا 10 دلاره مفته بخدا.اگه با این قیمت بیاد 360 هم گرون نمیشه .
دیگه داره وقتش میه
بقول محمد JUMP IN

بچه ها زنگ زدم يگانه
گفت پرميوم ntsc/uc 450
پرميوم ntsc/j 510 تومن
بچه ها اينا دارن ارزون ميدن
من يه جا شنيدم قابل اعتماد نيستن
ميشه ما رو هم روشن كنين

نوشته شده توسط ilovelife:
بچه ها زنگ زدم يگانه
گفت پرميوم ntsc/uc 450
پرميوم ntsc/j 510 تومن
بچه ها اينا دارن ارزون ميدن
من يه جا شنيدم قابل اعتماد نيستن
ميشه ما رو هم روشن كنين
یعنی ntsc/j از ntsc/uc گرون تره ؟:eek:

نوشته شده توسط ilovelife:
منم دقيقا اينو ازشون پرسيدم اونم همين و كه مينوسيم گفت:
بازي ها اكثرا ژاپني هست برا همين سيستم ژاپن گرونتره
منم اولش باور نكردم عجيبه
دوستان شما اگر میخواین بخرین برین ntsc بخرین به جای دیگه هم کار نداشته باشین. بعد اگه پوله جوره که برین بگیرن چون شاید یه 20 30 روزه دیگه یه خبر هایی شه . قیمت دستگاه هم بره بالا.

نوشته شده توسط mt3691:
بابا طور خدا این تاپیک رو خراب نکنین اینجا چت روم نیست یه نیگا به این چند صفحه گذشته بکنین چند تا پست مفید میبینین
اگه میخواین تعداد پستتون بره بالا اینجا جاش نیست
پستهای یه کلمه ای جاش تو چت رومه یا پیغام خصوصی
اگه یکی از مدیرها زحمت بکشن و یه صفا به این تاپیک بدن و یکم سختگیری بیشتر کنن لااقل این تاپیک مفید تر میشه با این وضع ادم اصلا دلش نمیاد اینجا خبر بزاره
البته منظور من کلیه و از کسانی که زحمت میکشن و خبرهای مفید میزارن ممنونم
اقایونی که جدید تو این تاپیک اومدین جواب سوالهای شما تو صفحات قبلی این تاپیک هست یکم زحمت بکشین برین نگاه کنین اینقدر هم اینجارو چت روم نکنید با سوالهای بچه گونه یه بار یه حرفو میزنن
مثل اینکه هیچ مدیری تو این تاپیک نمیاد این تاپیک داره از بین میره داره کیفیتش شده زیر صفر سوالها همه پیش پا افتاده و ابتدایی که راجب همش قبلا بحث شده جواب هم که میگیرین میاین باز یه پست الکی میزنین اینجا انجمنه نه چت روم :mad:
اگه یه نفر الان این تاپیک رو نگاه کنه چی فکر میکنه راجب افراد این تاپیک والا با این پستها دیگه بچه های حرفه ای سایت که قبلا تو این تاپیک میومدن همه فراری شدن و دیگه پست نمیدن:evil:
یعنی این تاپیک یه مدیر نداره

نوشته شده توسط OiLeS:
اقا من آماده معاوضه ی Dead or alive 4 با (ghost recon(ntsc/j یا( far cry(ntsc/u , ntsc/j or pal
هستم...
کسی خواست پیغام بده تا تموم نشده:cheesygri
بابا این فامیلمون میگه [کانادا] اونورا بازی هاش نیست :ranting::censored::sniper:
ولی دارم PS2 رو 150 آب میکنم میخوام با پولش بازی و دسته ی 360 بگیرم:love:

سلام

دو تا سایت پیدا کردم که mod-chip 360 دارن و ادعا کردن که مودچیپشون کامل کار می کنه و هیچ مشکلی هم نداره. قیافه سایتاشونم مثل این سایت های در پیت نیست که یه عکس 360 گذاشته باید دکمه خرید زیرش:) در کل فکر می کنم حرفاشون راست باشه. به نظر من کسانی که آشنای مغازه دار دارن بگن یدونه از اینا بخره تا همه چی حل شه. اینو یادتون باشه کسی که اولین بار بتونه 360 را کپی خور کنه تو ایران پول خوبی نصیبش می شه از این بابت پس به ریسک خریدشم یکم می ارزه!
http://www.modchipstore.com/globle-...dchip-for-xbox-360-no-hack-works-o-16339.html
http://www.modchip.ca/store/product.php?productid=16412&cat=0&page=1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or