سلام
دوستان عزيز بالاخره بعد از چند وقت كه سرم شلوغ بود و نميتونستم به سايت سر بزنم ، كمي وقت آزاد پيدا كردم و اومدم تا يه سري به سايت بزنم. :blushing:
ديدم تاپيك 360 داغه ، منم گفتم يه چند تا نكته بگم خدمتتون.
يكي از دوستان من كه خودش 360 داره چند وقت پيش موفق شده 360 خودش رو كپي خور كنه و من هم رفتم خونشون و با چشمهاي خودم ديدم و با موبايل خودم هم از اجراي ديسك كپي فيلم گرفتم. البته كيفيت فيلم گرفته شده خوب نيست ، چون گوشي من SX1 هست و دوربينش قوي نيست ، در ضمن با ETI فيلم گرفتم كه فايل eye توليد ميكنه كه متاسفانه در تبديلش به AVI به مشكل برخوردم و در نتيجه مجبور شدم از Remote S60 استفاده كنم و از صفحه مويايل خودم در حال پخش فيلم Capture بگيرم كه اينم باعث شد كيفيت پايين تر هم بياد. بهرحال اگر كسي دوست داره ببينه ميتونه اين فايل zip رو كه به اين پست attach شده بگيره و ببينه.
الان كه ديدم توي سايت ما حرف از اين افتاده كه يه سري مغازه ها براي كپي خور كردن دستگاه ميخوان 180 هزار تومن بگيرن ! ، زنگ زدم به اين دوستم و مساله رو باهاش در ميون گذاشتم ، يه چيزي رو كه ميتونم با اطمينان كامل بهتون بگم اينه كه هر كدوم از مغازه هاي ميدان امام خميني و پاساژ لباف كه ميگن 360 كپي خور ميكنند ، شك نكنيد دستگاهاشون رو ميدن به اين دوست من تا براشون كپي خور كنه ولي اين دوست ما از هيچ كدومشون 180 هزار تومن نميگيره !!! من اين قضيه رو كه به اين دوستم گفتم بالاخره راضي شد تا من بيام و توي سايت اعلام كنم كه هر كدوم از بچه ها دلش خواست تا دستگاهشو كپي خور كنه به من پيغام بده ، تا من با اين دوستم صحبت كنم تا مستقيماً كار رو بدم به خودش ، خودش هم براي هر دستگاه 80 هزار تومن ميگيره (باهاش كه صحبت كردم در مورد قيمت مي گفت كه باز كردن دستگاه دردسر داره و همينطور ريسك اين كار بالاست ، يعني اگر خدايي نكرده يه دستگاه در حين كار چيزيش بشه بايد خسارتش رو كامل بده كه به همين خاطر قيمتي پايين تر از اين براش صرف نداره) بازيهاش رو هم روي DVD-9 خام HP ميزنه كه هر كدوم رو 10 هزار تومن ميفروشه (مثل اينكه كپي گرفتن از ديسكهاي اورجينال هم كار سختيه و در ضمن ديسك خام دولايه هم گرونه ! ) الان هم براي كنسولهاي NTSC/U فكر ميكنم 5 تا بازي كپي داره ، براي NTSC/J و NTSC پاسيفيك هم فكر كنم 5 تايي داشته باشه. در مورد اينكه بعداً اگر مدچيپ بياد اين كپي خور كردن با روش الان براي مدچيپ مشكل ايجاد ميكنه يا نه هم بايد بگم كه من فكر نميكنم مشكلي پيش بياره ، حتي اگر هم معلوم بشه كه مشكل سازه ، اين دوستم تضمين ميكنه كه هر وقت خواستيد دستگاهتون رو به حالت اورجينال اوليه برميگردونه (البته ديگه اون موقع پول رو پس نميده !
![71 ;)) ;))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/71.gif)
.
در اين حالت كنسول به حالت Region Free در نمياد و در ضمن بازيهاي XBOX1 هم كه كپي هاش الان تو بازار ما هست اجرا نميشن ، البته فكر نميكنم با وجود بازيهاي 360 با قيمت 10 تومن كسي بشينه بازي XBOX1 رو بازي كنه.
من خودم اجراي بازيهاي Call Of Duty 2 , Gun , Ridge Racer 6 , FIFA 2006 , Quake 4 , Prey , Top Spin 2 , Dead Or Alive 4 , PGR 3 روي كنسول كپي خور شده ديدم.
الان اين دوستم با كابل VGAكنسول خودش رو وصل كرده به مانيتور كه كيفيت فوق العاده خوبي ميده. كابلش رو حدود 50 تومن فكر كنم گرفته.
من خودم يه دونه NTSC/U سفارش دادم تا برام تا چند روز آينده آماده كنه. :cheesygri
بهرحال اگر سوالي داشتيد براي من پيغام بذاريد.
موفق باشيد.