راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
من یه مشکلی تو وصل کردن X360 به کامپیوتر داشتم
میخواستم اول بدونم از چه ویندوزی باید استفاده کنم ؟ تو کنسول نوشته بود که Windows XP SP2 and later ولی مشکل اصلی من اونجاست که وقتی میخواد کانکشن رو تست کنه network adaptor رو میزنه wired ولی موقع چک کردن ip address اونو failed میکنه .لطفا اگه میشه بگید من ip و subnet mask رو توکانکشنم باید چند بذارم ؟
بعدش هم کنسول بهم یه شماره داد بعد گفت برو تو سایت http://www.xbox.com/en-US/pcsetup
این کد رو وارد کن و نرم افزارشو اول دانلود کن !:confused:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Nomad_609:
من خودم چند روز پیش از فروشگاه شادی خریدم 480 تومان . چند تا مغازه دیگه هم بودن که یکی میداد 530 و یکی میداد 500 تومان . و همشون هم NTSC/J بودن .

ببينم ، احياناً براي شما NTSC Pacific نيست ؟ اگر پاسيفيك باشه يكمي دردسر ساز ميشه ها ! اين ورژنها همه بازيها رو اجرا نمي كنند ، حتي بعضي از بازيهاي NTSC/J ، يه نمونه اش بازي Final Fantasy XI هست كه NTSC/J هست ولي روي NTSC/J هاي پاسيفيك اجرا نميشه و يا Call Of Duty 2 نسخه NTSC/U كه روي كنسولهاي PAL و NTSC/J اجرا ميشه ولي روي NTSC/J پاسيفيك اجرا نميشه !
شما ببينيد هارد ديسك دستگاهتون ساخت كجاست (هارد رو از رو كنسول جدا كنيد ، زيرش نوشته ) اگر Made In China باشه احتمال 99% دستگاهتون پاسيفيك هست !

نوشته شده توسط Lich King:
اول اینکه احسان جان خیلی وقت بود نبودی دلتنگ شده بودیم. جناب طاهر جان هم که اصلا افتخار دیگه نمی ده!:)

خیلی سخنان جالب و به جایی رو گفتی طاهر جان و از دوستتم تشکر می کنم که راضی شده این کارو برای بچه ها انجام بده البته زحمات اصیلشو شما کشیدی! فقط یک نکته در میان صحبت هات بود که گفتم بد نباشه یه پاسخی بدم:

اکثر بازی های 360 الان imageش تو اینترنت برای دانلود پیدا می شه فکر کنم با همونا بتونه بازی ها رو اجرا کنه و لازم نباشه حتما بازی اصل بگیره و از روش کپی کنه!

موفق باشید

خواهش ميكنم ، سعادت نداشتيم در خدمت باشيم :blushing:
در مورد دانلود بازيها حق با شماست ، اما براي دانلود فايلهاي Image كه حجمشون حدود 7.5GB هست بايد اينترنت پر سرعت داشته باشه و بعد براي هر كدوم چند روز بشينه تا دانلود بشه. در اين مورد هم من بهش پيشنهاد داده بودم ،‌گفت كه بايد ببينه وضعيت كار چطور پيش ميره تا اگر ممكن شد يك خط پرسرعت بگيره. البته من در مورد اين Image ها تحقيق كردم و متاسفانه مشخص شد بعضي از اين Image‌ها سالم نيستن ! يعني ممكنه شما 7.5GB دانلود كنيد بعد ببينيد كار نميكنه !
:eek:

اول اینکه احسان جان خیلی وقت بود نبودی دلتنگ شده بودیم. جناب طاهر جان هم که اصلا افتخار دیگه نمی ده!:)
خیلی ممنون ... من بیشتر اشکان جان
احسان جان محمد و هادی از این سایت خرید کردن
امین جان من زیاد با این جور خرید جور نیستم

فقط زمانی دست به این کار میزدم که واقعا قحطیه Xbox 360 باشه
ولی الان که توی بازار موجود هست (حالا یه مقدار گرونتر) به نظر من واجب نیست
البته نمیخوام محمد جان و هادی جان را ناراحت کنم ، بالاخره یه تصمیمی هست که گرفته شده ، و خوب کار اشتباهی هم نکردند ، فقط یه کمی به نظر من لقمه را چرخوندن

نوشته شده توسط Taher:
ببينم ، احياناً براي شما NTSC Pacific نيست ؟ اگر پاسيفيك باشه يكمي دردسر ساز ميشه ها ! اين ورژنها همه بازيها رو اجرا نمي كنند ، حتي بعضي از بازيهاي NTSC/J ، يه نمونه اش بازي Final Fantasy XI هست كه NTSC/J هست ولي روي NTSC/J هاي پاسيفيك اجرا نميشه و يا Call Of Duty 2 نسخه NTSC/U كه روي كنسولهاي PAL و NTSC/J اجرا ميشه ولي روي NTSC/J پاسيفيك اجرا نميشه !
شما ببينيد هارد ديسك دستگاهتون ساخت كجاست (هارد رو از رو كنسول جدا كنيد ، زيرش نوشته ) اگر Made In China باشه احتمال 99% دستگاهتون پاسيفيك هست !
هارد ماله سنگاپوره . بازی call of duty 2 و oblivion رو هم جلو خودم اجرا کرد وخدش هم گفت بازی های NTSC رو که 100% اجرا میکنه و 70-80 درصد بازیهای پال رو هم اجرا میکنه
خوب اين كارو انجام دادي؟
نه ! :cheesygri
آخه اول باید ویندوز مدیا سنتر نصب کنم

خدايي يعني ميتونه 70-80 % بازيهاي پال هم اجرا كنه؟ميشه لينك بازي هاي ساپورتش رو بذارين؟
من يكي از دوستام پال داره با 10-15 تا بازي.اگر اين طوري باشه يدونه مثل ماله شما ميگيرم تا هم بتونم از دوستم بازي بگيرم و هم خودم بتونم بخرم.
البته يه جوري وقتي جعبه ش رو ميبينم حالم يه جوري ميشه.

من امروز زنگ زدم به این آقا تکاوچ گفت که فروشگاه شادی هم من بهش گفتم که کپی خور میکنم . بعد من زنگ زدم فروشگاه شادی گفتم شما آقا تکاوچ رو میشناسید ؟ گفت آره اون کاریو که اون میکنه من 10 هزار تومان میگیرم انجام میدم :eek:. ولی نکن چون فرمته دستگاهت به هم میریزه . گفت خودمون تا هفته دیگه کپی خور میکنیم هزینش هم 80-90 تومان میشه . من دیگه موندم چیکار کنم :confused::(

اقا شادی میگه xbox360 ماله امریکا یعنی قبل فوریه یا بعدش؟بعد برقش مستقیمه؟ nomad جان
از xbox ت راضی هستی؟اقا من jump in کنم یا صبر کنم؟تازه اگه بخوام بازی بگیرم oblivion میگیرم

من امروز زنگ زدم به این آقا تکاوچ گفت که فروشگاه شادی هم من بهش گفتم که کپی خور میکنم . بعد من زنگ زدم فروشگاه شادی گفتم شما آقا تکاوچ رو میشناسید ؟ گفت آره اون کاریو که اون میکنه من 10 هزار تومان میگیرم انجام میدم :eek:. ولی نکن چون فرمته دستگاهت به هم میریزه . گفت خودمون تا هفته دیگه کپی خور میکنیم هزینش هم 80-90 تومان میشه . من دیگه موندم چیکار کنم
اقا شادی میگه xbox360 ماله امریکا یعنی قبل فوریه یا بعدش؟بعد برقش مستقیمه؟ nomad جان
از xbox ت راضی هستی؟اقا من jump in کنم یا صبر کنم؟تازه اگه بخوام بازی بگیرم oblivion میگیرم
رفقا. الان و تا چند ماهه دیگه خریدنش و
مخصوصا کپی خور کردنش ریسک داره. حکمه خربزه داره و لرزش. اگه میخرید و کپی خور میکنید مخصوصا باید پی همه چیز رو به تنتون بمالید. اگر نمیتونید تصمیم بگیرید صبر کنید و اگه میتونید که هیچ.
لطف کنید تایپیک رو با اینطور پستها به پیش نبرید. بچه های این سایت انقده سخاوت دارن که هر چی میدونن ریختن رو دایره یه زحمت بکشید و همینا رو جمع بندی کنید و خودتون تصمیم بگیرید. من چون نمیدونم تو پولت رو چطور به دست آوردی نمیتونم بهت بگم چطور خرجش کنی.
تا اینجاش کلی بود. از اینجا به بعد جزئی
دوست عزیز و گرامی مطالبی که آقا طاهر گفتن ممکنه (نمیگم حتما، خوده طاهر جان باید بگه) قرار بوده باشه که همینجا بمونه. ایشون شاید (شاید) نمیخواستن که این موضوع و اون سوال از فلان فروشگاه پرسیده بشه. ممکنه شما با اجازه ایشون پرسیده باشید که در اون صورت از همه عذر میخوام مخصوصا شما.
توی تماست هم با اون فروشگاه دو راه پیشه پات گذاشته یکی اینکه دستگاهت رو داغون کنن با 10 تومن. که هر کسی میتونه انجام بده.
یکی اینکه 80-90 بگیرن و کپیخور کنن که نمیدونم چطور میخوای متوجه بشی که این همون روش آقای تکاوچ نیست.
به هر حال بازم از همه خواهش میکنم لطفا از این جور پستها دیگه نزنن.
از همه معذرت میخوام:love:

آخرین ویرایش:
اگر سوال تکراریه ببخشید: دستگاه من مال چینه و فرمتش هم پال . ممکنه دستگاه من هم پاسیفیک باشه؟ باید از کجا فهمید پاسیفیک هست یا نه؟

خوب منم همین رو میخوام بدونم که روش آقای تکاوچ چیه . که با شادی مقایسه کنم و بهترین تصمیم رو بگیرم . آخه شادی میگفت این روش آقای تکاوچ باعث میشه فرمت دستگاه بهم بخوره و ما هم پیشنهادشو قبول نکردیم. در ضمن قیمت هم خیلی بالاست :eek::eek:

نوشته شده توسط Nomad_609:
خوب منم همین رو میخوام بدونم که روش آقای تکاوچ چیه . که با شادی مقایسه کنم و بهترین تصمیم رو بگیرم . آخه شادی میگفت این روش آقای تکاوچ باعث میشه فرمت دستگاه بهم بخوره و ما هم پیشنهادشو قبول نکردیم. در ضمن قیمت هم خیلی بالاست :eek::eek:
ببینین دوستان یه روش بیشتر نداره اونم فیرم ویر درایو کنسول رو عوض میکنن و اولین بار هم اقای کمودور ایوا اینکارو کرد این روش نرم افزاری و منظور اقا طاهر این روشه و مود چیپ هایی هم که فعلا قراره بیاد همین کارو میکنه ولی به وسیله یه ic در کل کا رو راحت میکنه ولی هنوز یه مود چیپ واقعی نیومده و معلوم نیست کی بیاد
اون مد چیپ هایی هم که خارجی ها دارن فعلا نمیتونه بازی رو رجیون فری کنه چون هنوز هسته امنیتی 360 رو نتونستن هک کنن و فقط درایو هک شده پس به این زودیها منتظر یه مود چیپ مثل ps2 نباشین
پس فقط باید دید کدوم بازی های کپی تو بازار فراون میشه و کنسول مربوط به اون رجیون رو بخریم
اون بازی های کپی هم که قبلا عکسش رو گذاشته بودن بچه ها هیچکدوم رجیون فری نیست و با کنسولهای اون کشورها کار میکنه
ما تو ایران به یه مشکل بزرگ برمیخوریم و اون اینه که مردم انواع کنسول رو اینجا میخرن و بعدا برای گرفتن بازی به مشکل بر میخوریم ولی تو کشورای دیگه فقط یه مدل پخش میشه و همه یه مدل کنسول دارن پس صبر کنین ببینین کدوم مدل بازیهاش تو ایران زیاد میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or