راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا ببینید. من می خوام یه 360 با همه ی امکاناتش با هارد 60 بخرم. (کپی خورش هم بکنم)
حالا بگید برام یه 360با این مشخصات چقد خرج بر میداره؟
73.gif

اينجوري كه ايشون ميگن در اينده ميتونن سيستم رو به حالت اول برگردونن چي؟
من كه ديگه ديوونه شدم.ميرم همون pc رو ميگيرم.
به همه كساني كه ميخوان 360 بگيرن بازيه گوست ريكون رو توصيه ميكنم.حالت سينگل بازي 10 ساعته حدودا ولي واقعا توپه.

اقا طاهر قيمت شما چه قدره و ورزن دستگاه شما چيه؟
منظورت از ورژن ، مدل هست دیگه ؟ فکر کنم تکاوچ جان گفت uc خوب 20 تا میاره...
آقا تکاوچ هم قراره به طاهر جان دستگاه برسوند.احتمالا قیمتش میشه :
قیمت کنسول : 500-540 هزار تومن
کپی خور کردن : 70-80 هزار تومن
خودت دیگه جمعش بزن محمدرضا...:)

salam be hameye dostan
sharmande ke englisi type kardam
fagat omadam ke ye noktaro begam beram
dostan be nazare man foroshgahe shadi yeki az bi etela tarin va
mozakhraf tarin foroshgah haye labbaf hastesh
soe tafahom pish nayad man gasde takhrib ya tarafdari az kasi ro nadaram
fagat chon man khodam ba in agayon dar morede ps2 ye khodam
saro kar dashtam
va eftezaheshon ro didam
hatta modatti ham jozve moshtari haye makhsoseshon bodam
vali kari ba man kardan ke be khatere ye irade kochik 3 hafte moatal shodam
dar akhar ham raftam dastgaho be halate dar bo dagon bordam pishe tamirkare tagi zade ta dorostesh kard
fagat dostane migam agar shadi mige shabe bedonid ke roze
dar zemn baz ham az in ke felan majboram englisi type konam ye donya sharmande

نوشته شده توسط Encor3:
آقا ببینید. من می خوام یه 360 با همه ی امکاناتش با هارد 60 بخرم. (کپی خورش هم بکنم)
حالا بگید برام یه 360با این مشخصات چقد خرج بر میداره؟
73.gif

والا تا اونجائی که من یادمه این دستگاه در دو پک عرضه میشد! یکی بدون هارد و یکی هم با هارد 20 گیگ. 60 گیگ ماله ps3 ـه اما از اونجا که این هاردها استاندارد هست و هارد های 2.5 اینچی هستن (فکر میکنم Serial ATA) شما هر پکی رو بخری بعداً میتونی هاردی با ظرفیت بیشتر روش بندازی...

فروشگاه شادی کپی خور میده 600 تومن بازیهاش هم دونه ای 15 تومن ولی بدی کپی خورش اینه که Region free نشده یعنی بازی کپی خور پال فقط به دستگاه های پال میخوره و در مورد بازیهای UC هم همینطور...

من امروز با همشون تماس گرفتم به نظر من اصلا و به هیچ وجه این کار را نکنید:
1.فریم ور برای Ps2 هم آمد ولی کسی استفاده نکرد همه از مود چیپ استفاده کردند.
2.فریم ور را که میکن در ایران نصب می کنند ورژن Xtream 1 است و دارای اشکلات زیادی است
3.اگر فریم ور خوب بود خود تولیید کننده فریم ور دیگر نمی آمد Modchip بسازه به عنوان مثال: , team-xecuter و بیاد با قیمت 60$ هم بفروشه و مردم دنیا بخرند
4.امکان Liveبازی کردن را را از دستگاه میگیره (این خودش یه دنیاست)
5.اگر یک بارفریم ور خود را آپدیت کنید دیگر نه میشه به حالت اصلی برگشت و نه از فریم جدید استفاده نمود
6.در صورتی که مودچیپ سالم تولید شود دیگر بر روی دستگاه شما قابل نصب نمی باشد چون دیگر Modchip فریم ور اصلی را نمی تواند بشناسد
7. 40 تا 50 درصد بازیهای اورجینال دیر قابل اجرا نمیباشند
8.این نکته از همه مهمتر است کهاگر سیستم Codingمیکروسافت عوض شود (که در سایت اعلام کرده) دیگر باید به عنوان دکور از دستگاه خود استفاده کنید
و....... دیگر

لطفا در این تالار را به تالار فروش و تبلیغات فروشگاه ها تبدیل نکنید
یکی از افراد که در همین جا پست میده فقط تبلیغ فروشگاه خودش در توپخانه را میکنه(Email را در مجله بازی رایانه می توانید نگاه کنی می بینید که یکی است)

در ضمن پیشنهاد میشود که به در حد امکان دستگاه PAL خریداری کنید و( XBox360 Pro System (220V/Asia Version) یا همان NTSC/J که در ایران فروش این دستگاه متداوال هست خودداری کنید .از لحاظ دلاری نیز با هم تفاوت قیمت دارندNTSC/J,NTSC/UC به قیمت 330$ به فروش میرسد این هم تلفن دفتر میکروسافت در دبی میتوانید تماس بگیرید و سوال کنید +971 4 3917000

ولی دستگاه پال 400$ در تمام دنیا به فروش میرسد میکروسافت در این قیمت سایت خود لیست فروشگاههای معتبر را اعلام نموده است :
http://www.xbox.com/en-US/hardware/wheretobuy/?WT.svl=nav

آخرین ویرایش:
سلام به همه يه سوال داشتم اگه ما دستگاه رو فريم ور روش بريزيم ديگه نمي تونيم مود چيپ روش نصب كنيم؟ واگه سيستم coding مايكرو سافت عوض بشه مود چيپ بايد عوض بشه؟ در ضمن اين اولين پست منه:lol:

salam
fagat mahze etelae on daste az dostan ke modam sohbat az firmware mikonan
bayad begam raveshi ke dar in site tavasote aga takavoch va be vasileye aga taher moarrefi shode
be hich vajh firmware ya mode chip nist
balke kari hast ke kasi tasavori felan azash nadare
va ta omadane ye mode chipe motmaen behtarin rahe

نوشته شده توسط sohrabh:
سلام به همه يه سوال داشتم اگه ما دستگاه رو فريم ور روش بريزيم ديگه نمي تونيم مود چيپ روش نصب كنيم؟ واگه سيستم coding مايكرو سافت عوض بشه مود چيپ بايد عوض بشه؟ در ضمن اين اولين پست منه:lol:
سلام آقا سهراب... بلاخره پست اولت هم دادی.;)

بچه ها من میگم یه کم بیشتر وایسیم حداقل ضرر نداره...انتظار سخته...ولی بعضی وقتها به سختیش می ارزه...;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or