راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط mzh:
salam
fagat mahze etelae on daste az dostan ke modam sohbat az firmware mikonan
bayad begam raveshi ke dar in site tavasote aga takavoch va be vasileye aga taher moarrefi shode
be hich vajh firmware ya mode chip nist
balke kari hast ke kasi tasavori felan azash nadare
va ta omadane ye mode chipe motmaen behtarin rahe
اخه روش ديگه اي وجود نداره.
نكنه مثله سرزمينه :p

سلام
اول از همه اين دو تا فايل 3gp رو كه امروز با موبايل ضبط كردم (در منزل آقا تكاوچ) بگيريد ببينيد كه كيفيتش خيلي از اون روزيه بهتره ، يكيش اجراي بازي كپي Call Of Duty 2 هست و اون يكي هم بازي Ridge Racer 6 :

http://rapidshare.de/files/29371328/pvVideo_01_.zip.html
http://rapidshare.de/files/29372021/pvVideo_02_.zip.html

خوب در مورد اين صحبتهايي كه تو اين چند صفحه اخير شده هم من جوابهايي دارم كه بايد به عرضتون برسونم كه اشتباه يا سوتفاهمي پيش نياد :

1. در مورد صحبتهاي جناب Lopez0r بايد بگم كه ، firmware دستگاه رو شما ميتونيد هر چند دفعه كه بخوايد تغيير بديد و هيچ محدوديتي در اينكار وجود نداره ، يعني شما مي تونيد الان يه فرمور بزنيد بعد فردا دلتون نخواست ور داريد يكي ديگه بزنيد يا به حالت اول برگردونيد ! در حال حاضر تمام بازيهاي اورجينال كه روي يك كنسول اجرا ميشن ، بعد از كپي خور شدن هم 100% احرا ميشن و هيچ مشكلي در مورد اجراي ديسكهاي اورجينال بوجود نمياد (من نمي دونم شما اون 40-50 درصد رو از كجا محاسبه كرديد !). كساني هم كه نگران XBOX Live هستند و امكانات بازي Online در محيط XBOX Live رو دارند ، مي تونند بازيهاي اورجينال بخرند و باهاش برن Live بازي كنند (اگر اگر خودتون تو اينترنت تحقيق كنيد متوجه ميشيد كه ديسكهايي كه كپي ميشن با حالت Stealth روي دستگاه كپي خور شده اجرا ميشن و از طريق Live امكان تشخيص اينكه ديسك كپي هست وجود نداره). فرموري هم كه آقا تكاوچ استفاده ميكنه مطمئن باشيد Xtreme 1.0 نيست و اون باگها رو هم نداره. در مورد NTSC‌ يا PAL خريدن دستگاه تصميم با خودتون هست. اگر هم مايكروسافت بخواد چيزي رو عوض كنه تا بازيها روي دستگاههاي فرمور هك شده كار نكنه ، ميايد دستگاهتون رو به حالت اول برمي گردونيد و دستگاهتون هم دكور نميشه !
2. در مورد صحبت جناب mzh هم بايد عرض كنم كه آقا تكاوچ هم از روش مشابه فرموري ظاهراً استفاده ميكنه و فكر نمي كنم روش عجيب غريب ديگه اي باشه !

باز هم در آخر صحبتم تاكيد ميكنم كه آقا تكاوچ به اصرار من راضي شد تا كارش رو در سايت معرفي كنيم !!! به همين دليل هيچ اجباري در اينكه شما دستگاهتون رو بيايد بديد تا ايشون با روش كار خودش براتون كپي خور كنه وجود نداره ! اگر كسي دوست داره بياد اقدام كنه و اگر كسي فكر ميكنه بعداً براش مشكل پيش مياد اقدام نكنه (در مورد اينكه آقا تكاوچ بعداً ميتونه فرمور و تغييرات ايجاد شده در دستگاه رو به حالت اول برگردونه شك نكنيد ، من خودم اين مطلب رو تضمين مي كنم). بهرحال من هم دارم از همون دستگاههاي NTSC/U كه قراره به دست ايشون برسه مي خرم با همون روش هم ميدم كپي خورش كنه و بازيهاي كپي رو هم ازش ميگيرم ، يعني بنظر خودم داشتن 10 تا بازي كپي بهتر از داشتن 1 بازي اورجينال و موندن تو كف بقيه بازيهاست (شما هم اگر جاي من بوديد ، تو خونشون جلوتون يه دفعه 8 تا بازي خفن اجرا مي شد ، به اين نتيجه مي رسيديد !) بهرحال هزينه كار به اندازه خريد يك بازي اورجينال هست و بعدها هم اگر پشيمون بشيد و بخوايد به حالت اورجينال برگرديد ضرر زيادي نمي كنيد (بالاخره تا اون موقع از بازيهاي كپي استفاده مي كنيد).
فكراتون رو بكنيد ، تصميم بگيريد ، تا بعداً از نه دست من شاكي بشيد نه از دست آقا تكاوچ ! به قول معروف صلاح مملكت خويش خسروان دانند ! ;)
موفق باشيد

سلام ببخشید طاهر جان این 360 هایی که سفارش دادید کی میرسه ؟؟
تا کی میشه سفارش داد؟؟حیف که الان دست و بالم تنگه وگرنه درجا یکی از دوستتون میگرفتم ..
تا کی مهلت خریده همین یک باره یا این فروش ادامه داره؟؟؟

نوشته شده توسط OiLeS:
یعنی بازی همه ی سیستمها به دستگات بخوره( منظور pal,ntsc/j,... )
ممنون.
فقط چی میشه که Region free میشه؟؟
یعنی سازنده ها کاری میکنن یا هکر ها :-"
(اگه سوال مسخره ای کردم ببشخید:blushing:)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
ممنون.
فقط چی میشه که Region free میشه؟؟
یعنی سازنده ها کاری میکنن یا هکر ها :-"
(اگه سوال مسخره ای کردم ببشخید:blushing:)
اولا سوال مسخره ای نیست...ثانیا سازنده های PS3 خودشون مثل اینکه این کار رو کردند(یکی از بچه ها تو همین جا میگفت)ولی درمورد 360 سازنده ها همچین کاری نکردن ولی هکر دنبال این کارو گرفتن...حالا ببینیم چی میشه؟...خدا کنه که بشه:p

نوشته شده توسط Taher:
سلام
اول از همه اين دو تا فايل 3gp رو كه امروز با موبايل ضبط كردم (در منزل آقا تكاوچ) بگيريد ببينيد كه كيفيتش خيلي از اون روزيه بهتره ، يكيش اجراي بازي كپي Call Of Duty 2 هست و اون يكي هم بازي Ridge Racer 6 :

http://rapidshare.de/files/29371328/pvVideo_01_.zip.html

http://rapidshare.de/files/29372021/pvVideo_02_.zip.html
من که یکی دو روز دیگه قراره دستگاه رو ببرم پیش آقا تکاوچ واسم کپی خور کنه . راستی این فایلها 3gpبا چه برنامه ای باز میشه ؟

نوشته شده توسط Nomad_609:
من که یکی دو روز دیگه قراره دستگاه رو ببرم پیش آقا تکاوچ واسم کپی خور کنه . راستی این فایلها 3gpبا چه برنامه ای باز میشه ؟
با real باز میشه فقط به نت وصل باش تا یه پلاگین چند کیلوبایتی رو دانلود کنه تا بتونی پخشش کنی!!

سلام اقاي تکاوچ ميشه بگيد چطوري ميتونم ازتونxbox360 بخرم(من صد در صد ميخوام حد اکثر تا دو هفته ديگه بگيرم) بعدش کپي خور کردنش چقدر طول ميکشه؟

به نظر من همانطور که بچه ها گفتن هنوز اقدامی نکنید بهتر چون بابا فریم ور به درد نمیخوره تو تمام دنیا گفتن در ضمن خود Comdoreva نویسنده اصلی هک فریم ور گفته جهت تست نصب کنید واسید تا مودچیپ بیاد

دوست عزیز با تشکر از متن زیر من همه را رو فهمیدم بجز نکته 8 , میتونی کاملتر توضیح بدی ودلیلشو بگی چون خیلی مهمه
در ضمن شما دبی را از از راست به چپ نوشتی درستش اینه 0097139170004

نوشته شده توسط Lopez0r:
من امروز با همشون تماس گرفتم به نظر من اصلا و به هیچ وجه این کار را نکنید:
1.فریم ور برای Ps2 هم آمد ولی کسی استفاده نکرد همه از مود چیپ استفاده کردند.
2.فریم ور را که میکن در ایران نصب می کنند ورژن Xtream 1 است و دارای اشکلات زیادی است
3.اگر فریم ور خوب بود خود تولیید کننده فریم ور دیگر نمی آمد Modchip بسازه به عنوان مثال: , team-xecuter و بیاد با قیمت 60$ هم بفروشه و مردم دنیا بخرند
4.امکان Liveبازی کردن را را از دستگاه میگیره (این خودش یه دنیاست)
5.اگر یک بارفریم ور خود را آپدیت کنید دیگر نه میشه به حالت اصلی برگشت و نه از فریم جدید استفاده نمود
6.در صورتی که مودچیپ سالم تولید شود دیگر بر روی دستگاه شما قابل نصب نمی باشد چون دیگر Modchip فریم ور اصلی را نمی تواند بشناسد
7. 40 تا 50 درصد بازیهای اورجینال دیر قابل اجرا نمیباشند
8.این نکته از همه مهمتر است کهاگر سیستم Codingمیکروسافت عوض شود (که در سایت اعلام کرده) دیگر باید به عنوان دکور از دستگاه خود استفاده کنید
و....... دیگر

لطفا در این تالار را به تالار فروش و تبلیغات فروشگاه ها تبدیل نکنید
یکی از افراد که در همین جا پست میده فقط تبلیغ فروشگاه خودش در توپخانه را میکنه(Email را در مجله بازی رایانه می توانید نگاه کنی می بینید که یکی است)

در ضمن پیشنهاد میشود که به در حد امکان دستگاه PAL خریداری کنید و( XBox360 Pro System (220V/Asia Version) یا همان NTSC/J که در ایران فروش این دستگاه متداوال هست خودداری کنید .از لحاظ دلاری نیز با هم تفاوت قیمت دارندNTSC/J,NTSC/UC به قیمت 330$ به فروش میرسد این هم تلفن دفتر میکروسافت در دبی میتوانید تماس بگیرید و سوال کنید +971 4 3917000

ولی دستگاه پال 400$ در تمام دنیا به فروش میرسد میکروسافت در این قیمت سایت خود لیست فروشگاههای معتبر را اعلام نموده است :
http://www.xbox.com/en-US/hardware/wheretobuy/?WT.svl=nav

از ادمین میخواهم سوال کنم چرا تعداد پست من را 4 می زند من 4 ماه وارد سیستم نشدم الان شدم اینجوری...

آخرین ویرایش:
salam be dostan
man ye khahesh daram
lotfan baraye ham tain taklif nakonid
fekr konam kasani ke inja mian hamegi dar haddi hastan ke
betonan tasmim begiran
pas kami sabr konid ta bebinid ki to bazar piroz mishe
fagat man ino midonam ke agar pool darid hamin emroz bekharid
kari ke man kardam
shayad ta yeki 2 hafteye ayande geymata afzaueshe ziyadi peyda kone

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی