راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط supermhr:
راستی این آقای تکاوچ اسمش چیه؟چون یکی توی پایتخت دیدم فروشگاه پرشیا خیلی به خودش میبالید که برای اولین بار در ایران تونسته کپی خور کنه روشش هم فکر کنم همون روش ایشون بود.
باتشکر....
آقا تكاوچ ، اسم كوچيكش آقا تكاوچ هست و تو پايتخت هم نيست ، خودش مستقل كار ميكنه ، من هم شاهد هستم كه حداقل 3 هفته يا كمي بيشتر هست كه360 Xbox خودش رو كپي خور كرده ، حالا من نميخوام بگم نفر چندم بوده تو ايران كه اين كار رو كرده و اصلاً مهم هم شايد نباشه چون بهرحال كار اصلي رو هكرهاي خارجي انجام دادند ! البته نمي خوام ارزش كار آقا تكاوچ يا هر كس ديگه اي كه اينكار رو انجام ميده پايين بيارم ، چون انجام دادن همون كارهاي از پيش تعيين شده روي دستگاه به منظور هك كردن هم به اندازه كافي سخت هست و ريسك داره !

نوشته شده توسط mt3691:
عزیز من وقتی میگن واسه ژاپن نمیاد یعنی free rgion نداره ;)
در ضمن خیلی از بازیها free rgion نیستن و اونایی هم که هستن خیلی هاشون واسه تمام مدل ها نیست و فقط برای دو تا مدل هستن در کل از ما گفتن بو حالا خود دانید
تازه ممکنه تو بعضی از بازیها زبان انگلیسی نداشته باشه مال ntsc/j که دیگه خیلی بد میشه
دقیقا حرف شما درست است از 326 عنوان تولید شده و در دست ساخت فقط 125 عنوان برای ntsc/j می باشد و بقیه برای Region دیگر می باشد به نظر من دستگاه فقط پال بگیرید بیشترین سازگازی و بهترین کیفیت را دارد

salam dosatn
bayad begam ke man emrooz ye XBOX360kharidam
ba ejazeye hamegi kopi khor am hastesh
va bayad begam ke az doste khobam takavoch ham kharidam

felan 4 ta bazi daram
1 prey
2 call of duty 2
3 fifa2006
4 ridje racer 6
dar zemn dasgamam ntsc/uc hastesh
ke behtarin version hastesh
dar zemn ta chand rooze ayande 15 onvan baziye khafan e dige ham to rahe
az jomle : dead rising,goast recon3 ,.......
dost daram ke bedonid shoma az har ja ke bekharid be khodeton marbote vali man sefaresh mikonam az jaie ke man tahiye kardam begirid
be 1001 dalil ke baz khodeton behtar midonid to bazar che khabare

نوشته شده توسط Lopez0r:
دقیقا حرف شما درست است از 326 عنوان تولید شده و در دست ساخت فقط 125 عنوان برای ntsc/j می باشد و بقیه برای Region دیگر می باشد به نظر من دستگاه فقط پال بگیرید بیشترین سازگازی و بهترین کیفیت را دارد
مطمئن باشید بازیی نیست که نشه رو NTSC\J بازی کرد . آقا تکاوچ میگفت بیشتر بازیهای NTSC\U رو همه ی فرمتها میاد یعنی بیشترشون free region هستن. و شاید بازیهای PAL که اونا هم 70-80 % شون رو دستگاهه من میاد مشکل پیدا کنه که . اصلا این فرمت بازیهاش تو ایران خیلی کمه.من موقعی کع رفتم فروشگاه شادی 6-7 تا بازی داشت که همشون NTSC\J بودن .از جمله oblivion .

نوشته شده توسط Nomad_609:
مطمئن باشید بازیی نیست که نشه رو NTSC\J بازی کرد . آقا تکاوچ میگفت بیشتر بازیهای NTSC\U رو همه ی فرمتها میاد یعنی بیشترشون free region هستن. و شاید بازیهای PAL که اونا هم 70-80 % شون رو دستگاهه من میاد مشکل پیدا کنه که . اصلا این فرمت بازیهاش تو ایران خیلی کمه.من موقعی کع رفتم فروشگاه شادی 6-7 تا بازی داشت که همشون NTSC\J بودن .از جمله oblivion .

صحبتی که Lopezrگفته بود کاملا درسته برای Xbox معمولی هم همین جور بود به نظر من دستگاه پال + مود چیپ(Xtream که بزودی میاد) بهترین انتخابه
Ubi از 15 بازی جدید و در حال ساخت 4 بازی فقط برای Ntsc/jداره میتونی بری در قسمت Pressنگاه کنی.فکر می کنم دلیل اصلی محدود کردن چین و ژاپن دو غول اقتصاد دنیا و همچنین جذب طرفداران بیشتر در اروپا نسبت به پلی استیشن ژاپن
شما هم انقدر اسم تکاوچ نیار حرف اون اصلا مهم نیست تولیید کنندگان بازی در دنیا مشخص می کنند که بازیهای چه جوری باشند شما در لیست جدید Wikiنگاه بکنی میبینی چند درصد region free هستن کمتر از 20 % است اگر قرار بود که 80% درصد باشه دیگه چرا Region گذاشتند

سلام
اقا من از يه سايتي خوندم كه همزمان با عرضهي ps3يه مودل از 360 مياد به اسم av آيا درسته؟ ميگن 250 مگابايت رم اچ دي ديويدي پلير داخلي با شكل جديد؟!
يه تلفن از اقا تكاوچ بديد بريم بخريم از تو هم ممنون سهيل جان

آخرین ویرایش:
هقا يه سوال واسه ي من پيش اومده اونم اين كه ما حالا فريم ويري كرديم بعدش بازياش رو از كجا تهيه كنيم؟البته به صورت انبوه كه مثلا تو بازار ريخته باشه؟

نوشته شده توسط m_unknown_r:
هقا يه سوال واسه ي من پيش اومده اونم اين كه ما حالا فريم ويري كرديم بعدش بازياش رو از كجا تهيه كنيم؟البته به صورت انبوه كه مثلا تو بازار ريخته باشه؟
فکر میکنم همین اقا تکاوچ بازی هاش رو هم داره ;)

دوستان عزيز يه پيشنهاد دارم براتون ، اونم اينه كه اگر ميخوايد 360 بخريد در مورد Region دستگاه ، خودتون تحقيق كنيد و يكي رو انتخاب كنيد ! نه به حرف من گوش بديد ، نه به حرف تكاوچ و نه به حرف هيچ كس ديگه اي !!! البته مطالب مختلف و معتبر رو كه توسط دوستان ديگه نوشته ميشه مطالعه كنيد و بعد تصميم گيري نهايي رو خودتون انجام بديد ، ديگه هي نپرسيد آقا من ميخوام 360 بخرم ، كدوم region رو بخرم ؟؟!؟!
حالا من اينو نوشتم ، ولي ميدونم كه باز هم ميايد ميگيد كه كدومو بخرم بهتره !

نوشته شده توسط m_unknown_r:
مغازه ی دات کام رو احتمالا میشناسید، امروز اونجا بودم،می گفتن با 80تومن کپی خور میکنند تازه اگه هم دستگاه رو از خودشون بگیری با کپی خور کردنش رو هم 600تومن میگیرن.دستگاهشون ntsc/u و تقریبا هم مثل اینکه همه ی بازی های این رژیون هم دارن.فقط بدیش اینه که بازی برای رژیون های دیگه رو ندارن

آقا راستی کسی از چیپ مود اون شرکته(اسمش یادم رفته)که همه میگن معتبر تر بقیه است خبر نداره؟؟؟

امروز داشتم مطالب را میخوندم یک چیز جالب فهمیدم

شما حساب کن ps3 یک دوماهی دیگه میاد تا برسه ایران دوماه طول میکشه دو ماه تا بازی های درست حسابی بیاد و احتمالا قفل هم خیلی سنگین تر باید باشه تازه اگر ایران تحریم شه شاید اصلا هیچی اینجا نیاید بعدشم هیچ کس این قضیه را در نظر نگرفته که اون کسایی که قراره مد چیپ بسازن کم کم باید یک دستگاه بخرن بعد تا بیان آشنا شن 3 ماهی طول میده
پس تا اون موقع هرکی میتونه بره 360 خودش را بخره چون پول تا اون موقع قشنگ جمع میشه (منظورم برایps3)
در :(( ضمن یک چیزی هست که باید قبول کنیم اونم اینه که اگر امریکا تحریم کنه از اولین چیزاش 360 حالا میگیم سونی نه ولی اول از همه 360 را برای فشار بر جوونا تحریم میکنه شده بازی هارو یک کاری کنه که تو ایران کار نکنه میکنه :eek: پس دقت کنید البته شاید ربطی نداشت ولی گفتم اینو بگم که اگر این اتفاق بیفته 360 را باید به زاری دم کوزه ابشو بوخوری و به عنوان وسیله ای بی مصرف میشه از ما گفتن افرادی هم که مشکل دارن با نظر من صبر کنند تا شهریور تا اونا نظرشون را اعلام کنند بعد ببینم این حکومت براتون gear of warمیاره یا بازی رانندگی در تهران نسخه 360:p :eek:

نوشته شده توسط godfather:

شما حساب کن ps3 یک دوماهی دیگه میاد تا برسه ایران دوماه طول میکشه دو ماه تا بازی های درست حسابی بیاد و احتمالا قفل هم خیلی سنگین تر باید باشه تازه اگر ایران تحریم شه شاید اصلا هیچی اینجا نیاید بعدشم هیچ کس این قضیه را در نظر نگرفته که اون کسایی که قراره مد چیپ بسازن کم کم باید یک دستگاه بخرن بعد تا بیان آشنا شن 3 ماهی طول میده
پس تا اون موقع هرکی میتونه بره 360 خودش را بخره چون پول تا اون موقع قشنگ جمع میشه (منظورم برایps3)
در :(( ضمن یک چیزی هست که باید قبول کنیم اونم اینه که اگر امریکا تحریم کنه از اولین چیزاش 360 حالا میگیم سونی نه ولی اول از همه 360 را برای فشار بر جوونا تحریم میکنه شده بازی هارو یک کاری کنه که تو ایران کار نکنه میکنه :eek: پس دقت کنید البته شاید ربطی نداشت ولی گفتم اینو بگم که اگر این اتفاق بیفته 360 را باید به زاری دم کوزه ابشو بوخوری و به عنوان وسیله ای بی مصرف میشه از ما گفتن افرادی هم که مشکل دارن با نظر من صبر کنند تا شهریور تا اونا نظرشون را اعلام کنند بعد ببینم این حکومت براتون gear of warمیاره یا بازی رانندگی در تهران نسخه 360:p :eek:
دوست من بهتره اینطوری بگی چون بیشتر با عقل جور در میاد یه دو ماه دیگه ps3 میاد بعد یکسال طول میکشه تا بازی های خوبش بیاد (با توجه به 360 که بعد از یکسال بازی های خوبش تازه داره میاد) و برای 360 که هنوز هیچ مود چیپ واقعی نیومده و فقط تونستن درایو رو هک کنن و احتمالا سونی جلوی اینکارم میگیره و اگه خیلی خوش شانس باشین بعد از یکسال از اومدن ps3 بتونن هکش کنن ;)
در مورد تحریم هم خیالت راحت امریکا با این چیزا کار نداره و وجهشو دوست نداره پیش جوانها خراب کنه پس هیچ جای نگرانی نیست;)
اگه از الان شروع به جمع کردن پولاتون بکنین به امید خدا میتونین پول یه تلوزیون hd و یه ps3 رو جمع کنین و راحت تو سال 88 با خیال راحت برین همشو یجا بخری:cheesygri
فقط مشکل اینه که خیلی ها تحمل اینهمه صبر رو ندارن:love:

نوشته شده توسط godfather:

دوست عزيز ، عجب حرفاي جالبي زديد شما !!!
مگه الان 360 و بازيهاش رو حكومت ما داره از آمريكا وارد ميكنه كه آمريكا تحريم كنه و ما ديگه بي بازي يا بي 360 بمونيم !!!!
شما نگران نباش ، آمريكا هر غلطي كه بكنه بازم 360 و بازيهاش وارد ايران خواهد شد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or