راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط GAme3:
آقا من یه سوال برام پیش اومده.؟
ایران بین این کنسول هایی که از آمریکا میاره پاله یا nts/uc ?
خوب معلومه NTSC/UC میاره.
اونجا که مثل ایران نیست هر کی از هر جایی تونست 360 بیاره.تو آمریکا فقط NTSC/UC ، تو ژاپن جی و تو اکثر نقاط جهان مثل اروپا، پال فقط موجود است.

نوشته شده توسط Taher:
شما نگران نباش ، آمريكا هر غلطي كه بكنه بازم 360 و بازيهاش وارد ايران خواهد شد ;)
سلام ایندفعه خوشحالم که دوستان این پست را خوندن

طاهر جان این تیکت را حال نکردم مطمعن باش با محدود کردن خروج بازی ها قیمت بالا میره این از این ثانیا کمترین کاری که میکنه xbox live را که به هر حال 100 نفری که توایران از اون استفاده میکنند محدود میکنه بعدشم شما مثل اینکه خبر نداری آمریکا از همین حالا این کار را شروع کرده به طور مثال از googleپکی عرضه شد که تمام امکانات مورد نیاز یک کامپیوتر شخصی را در بر داشت و به صورت کاملا رایگان بود شما اگر الان google pack را سرچ کنی میبینی که وقتی میخوای دانلود کنی مینویسه

با تشکر از حسن انتخاب شما ولی در حال حاظر این پک برای کشور شما راه اندازی نشده من کاری ندارم چطوری یک برنامه رایگان را میشه برای ما ایرانی ها راه اندازیش کرد فقط حساب کنید چه جالب میشه که دسترسی به yahoo google را برای ip های ایرانی محدود کنه اونوقت خیلی راحت در ارز یک ماه سرو صدای مردم در میاد و از دولت خواستار پزیرفتن خواسته های امریکه میشه پس نگید نمیتونه غلطی کنه

helo

salam bacheha manam emrooz ye xbox 360 pal kharidam:p
ba frimware va bazie hack shodeye prey
va yek cable vga 550 toman
albate modele coresh
ye chiz begam kaf konid cable vga o kharidam 33t bale faghat33t
faghat ham hamin ye doona ro dasht
taze too khodesh mobadele made va mobadele speacker ham dasht:cheesygri
faghat moshkele man alan ineke na hdd daram na memory kard
bazi ro nemitoonam save konam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
khastam be porsam hdd pcmo mitoonam dar biaram bad vasl konam be xboxam??????????
kheily mohame lotfan sari bjavid
taze oonja bazi ridge rider ntfc ro ham roo pal vasam ejra kard
hala 1-2 rooz dige ye kheily aks vasatoon mizaram
bazihaye oblivion va pgr3 ro ham sefaresh dadam faghat nemidoonam koja bayad save konam
hardesham joda mifrooshe

نوشته شده توسط godfather:
سلام ایندفعه خوشحالم که دوستان این پست را خوندن

طاهر جان این تیکت را حال نکردم مطمعن باش با محدود کردن خروج بازی ها قیمت بالا میره این از این ثانیا کمترین کاری که میکنه xbox live را که به هر حال 100 نفری که توایران از اون استفاده میکنند محدود میکنه بعدشم شما مثل اینکه خبر نداری آمریکا از همین حالا این کار را شروع کرده به طور مثال از googleپکی عرضه شد که تمام امکانات مورد نیاز یک کامپیوتر شخصی را در بر داشت و به صورت کاملا رایگان بود شما اگر الان google pack را سرچ کنی میبینی که وقتی میخوای دانلود کنی مینویسه

با تشکر از حسن انتخاب شما ولی در حال حاظر این پک برای کشور شما راه اندازی نشده من کاری ندارم چطوری یک برنامه رایگان را میشه برای ما ایرانی ها راه اندازیش کرد فقط حساب کنید چه جالب میشه که دسترسی به yahoo google را برای ip های ایرانی محدود کنه اونوقت خیلی راحت در ارز یک ماه سرو صدای مردم در میاد و از دولت خواستار پزیرفتن خواسته های امریکه میشه پس نگید نمیتونه غلطی کنه
شما گفتي بازيها رو نميارن ، من گفتم نه ، مطمئن باش بالاخره ميارن ، در مورد XBOX Live حق با شماست ، ميتونه جلوي كاربران اين منطقه رو بگيره.
;)

نوشته شده توسط Rockstar:
s:
khastam be porsam hdd pcmo mitoonam dar biaram bad vasl konam be xboxam??????????
kheily mohame lotfan sari bjavid
taze oonja bazi ridge rider ntfc ro ham roo pal vasam ejra kard
hala 1-2 rooz dige ye kheily aks vasatoon mizaram
bazihaye oblivion va pgr3 ro ham sefaresh dadam faghat nemidoonam koja bayad save konam
hardesham joda mifrooshe
اولا طور خدا فارسی بنویس این خلاف قوانین سایته
و جوابتم اینه که نمیتونی هارد pc رو به360 همینطوری وصل کنی و یه مبدل میخواد که خودش کلی قیمتشه و در ضمن برای save هم نمیشه استفاده کرد
من بهت پیشنهاد میکنم حتما یه هارد 360 بخر که هم بتونی بازی هارو save کنی هم در اینده خیلی بدردت میخوره مموری نخر پول دور ریختنه
و در کل به همه میگم که به هیچ وجه core نخرین اصلا به صرفه نیست
----------------------------------------
راستی این مجله رو دانلود کنین به تمام سوالها در مورد 360 جواب داده
untitledfs4.jpg

CPU Reference Series Xbox 360 | PDF Format | 164 Pages | 7.61 MB
دانلود

سلام بچه ها !!!!!
یه خبر :
من امروز از اقا تکاوج xbox 360 مدل پرمیوم رو با فرمته ntsc/uc و مولد و کپی خور کردن و یک بازی جایزه اختیاری (من prey رو انتخاب کردم) بلاخره خریدم رو هم در اومد 620 هزار تومن :) ;)

2 تا بازی هم خریدم دونه ای 10 هزار تومن (call of duty 2 -ridge racer 6)

در ضمن گفت تو همین چند روزه بار جدیدش میرسه که بازی محشرا توشه !!!!!:love:

دستگاه رو هم خودش امتحان کرد هیچ اشکالی نداشت در ضمن هدفون هم روش بود ! فقط من باید فردا برم یه 2 به 3 بخرم و به برق وصلش کنم و ....:cool:

امیدوارم خبره خوشحال کننده ای باشه :eek:
مرسی که خوندین

آخرین ویرایش:
ba ejazeye shoma man ham 360 am ro az takkavoch kharidam
ba 4 ta bazi
fagat mondam in dostemon chera rafte core kharide ke hala bekhad roo harde computer save kone
dar zemn dastgahe man ham ntsc/uc hastesh
ishala hamaton be zodi 360 bekharid

adresse .com

نوشته شده توسط OiLeS:
مغازه ی دات کام رو احتمالا میشناسید، امروز اونجا بودم،می گفتن با 80تومن کپی خور میکنند تازه اگه هم دستگاه رو از خودشون بگیری با کپی خور کردنش رو هم 600تومن میگیرن.دستگاهشون ntsc/u و تقریبا هم مثل اینکه همه ی بازی های این رژیون هم دارن.فقط بدیش اینه که بازی برای رژیون های دیگه رو ندارن

salam doste aziz

mam dastgah ro kharidam copy khor hastesh ba systeme ntsc/uc
mishe lotfan adress ya shomareye in magazeye .com ro be man
bedid?
dar zemn bazihash ro yeki chand midad? va ro che dvd khami zade bod?

نوشته شده توسط mzh:
mamnon va sharmande
ghol midam ta hafteye dige windosamo avaz konam va farsi type konam
fagat agar momkene yeki az dostan adress e foroshgahe .comro baram bezare
mamnon misham
دوست عزیز
دات کام بازی هاش رو در دو قیمت میده: 10و12 تومن
چون بازی هاش NTSC بود و من هم پال دارم دیگه اونقدر سوال نکردم ولی ادرس و شمارشو الان می نویسم:
آدرس:تهران،خیابان ولیعصر،نبش زعفرانیه،مجتمع زعفرانیه
تلفن:22709831
فکس:22705438

این شادی ... هم که سر کارمون گزاشته بود با این بارش! [این موجودات ... خیال کردن ملت الافشون هستن]
حالا کسی نمیدونه این کابل Vga رو کجا دارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or