سلام ایندفعه خوشحالم که دوستان این پست را خوندننوشته شده توسط Taher:شما نگران نباش ، آمريكا هر غلطي كه بكنه بازم 360 و بازيهاش وارد ايران خواهد شد![]()
شما گفتي بازيها رو نميارن ، من گفتم نه ، مطمئن باش بالاخره ميارن ، در مورد XBOX Live حق با شماست ، ميتونه جلوي كاربران اين منطقه رو بگيره.نوشته شده توسط godfather:سلام ایندفعه خوشحالم که دوستان این پست را خوندن
طاهر جان این تیکت را حال نکردم مطمعن باش با محدود کردن خروج بازی ها قیمت بالا میره این از این ثانیا کمترین کاری که میکنه xbox live را که به هر حال 100 نفری که توایران از اون استفاده میکنند محدود میکنه بعدشم شما مثل اینکه خبر نداری آمریکا از همین حالا این کار را شروع کرده به طور مثال از googleپکی عرضه شد که تمام امکانات مورد نیاز یک کامپیوتر شخصی را در بر داشت و به صورت کاملا رایگان بود شما اگر الان google pack را سرچ کنی میبینی که وقتی میخوای دانلود کنی مینویسه
با تشکر از حسن انتخاب شما ولی در حال حاظر این پک برای کشور شما راه اندازی نشده من کاری ندارم چطوری یک برنامه رایگان را میشه برای ما ایرانی ها راه اندازیش کرد فقط حساب کنید چه جالب میشه که دسترسی به yahoo google را برای ip های ایرانی محدود کنه اونوقت خیلی راحت در ارز یک ماه سرو صدای مردم در میاد و از دولت خواستار پزیرفتن خواسته های امریکه میشه پس نگید نمیتونه غلطی کنه
اولا طور خدا فارسی بنویس این خلاف قوانین سایتهنوشته شده توسط Rockstar:s:
khastam be porsam hdd pcmo mitoonam dar biaram bad vasl konam be xboxam??????????
kheily mohame lotfan sari bjavid
taze oonja bazi ridge rider ntfc ro ham roo pal vasam ejra kard
hala 1-2 rooz dige ye kheily aks vasatoon mizaram
bazihaye oblivion va pgr3 ro ham sefaresh dadam faghat nemidoonam koja bayad save konam
hardesham joda mifrooshe
نوشته شده توسط OiLeS:مغازه ی دات کام رو احتمالا میشناسید، امروز اونجا بودم،می گفتن با 80تومن کپی خور میکنند تازه اگه هم دستگاه رو از خودشون بگیری با کپی خور کردنش رو هم 600تومن میگیرن.دستگاهشون ntsc/u و تقریبا هم مثل اینکه همه ی بازی های این رژیون هم دارن.فقط بدیش اینه که بازی برای رژیون های دیگه رو ندارن
salam doste aziz
mam dastgah ro kharidam copy khor hastesh ba systeme ntsc/uc
mishe lotfan adress ya shomareye in magazeye .com ro be man
bedid?
dar zemn bazihash ro yeki chand midad? va ro che dvd khami zade bod?
دوست عزیزنوشته شده توسط mzh:mamnon va sharmande
ghol midam ta hafteye dige windosamo avaz konam va farsi type konam
fagat agar momkene yeki az dostan adress e foroshgahe .comro baram bezare
mamnon misham