راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط Sasy360:
این شادی ... هم که سر کارمون گزاشته بود با این بارش! [این موجودات ... خیال کردن ملت الافشون هستن]
حالا کسی نمیدونه این کابل Vga رو کجا دارن؟

salam doste aziz
aga takavach yeki dare
agar khasti ba ye post e shakhsi shomarato bede migam bahat tamas begire

سلام
منم امروز دستگاهمو بردم پیش آقا تکاوچ و کپی خور کردم بازی call of duty 2 رو هم گرفتم . خیلی توپ بود :eek:قراره GRAW رو هم بگیرم . در ضمن فروشگاه شادی بازی Dead Rising رو هم آورده بود . اون کابل VGA آقا تکاوچ هم دسته دو و قیمتش هم 45 تومنه. ولی به نظر من بذارید هر وقت پول داشتید کابل بخرید من که COD2 رو با تلویزیون بازی کردم خیلی هم کیفیتش توپ بود.

نوشته شده توسط Nomad_609:
سلام
منم امروز دستگاهمو بردم پیش آقا تکاوچ و کپی خور کردم بازی call of duty 2 رو هم گرفتم . خیلی توپ بود :eek:قراره GRAW رو هم بگیرم . در ضمن فروشگاه شادی بازی Dead Rising رو هم آورده بود . اون کابل VGA آقا تکاوچ هم دسته دو و قیمتش هم 45 تومنه. ولی به نظر من بذارید هر وقت پول داشتید کابل بخرید من که COD2 رو با تلویزیون بازی کردم خیلی هم کیفیتش توپ بود.
شادی Dead Rising داره؟ چند میده؟ اگه 50 تومن میده من میگیرمش

هــــــــــــــوم
سلام
چند وقت اینجا سر نزدم انگار خبرایی شده
یکی می تونه کلا اتفاقات رو بگه!؟
کپی خور شدش بلاخره یا نه؟ شدش با چه روشی؟
کی می فروشه ؟
بازی های کپی رو چند میده ؟
کابل Vga رو کی فروشه ؟
X360 پرمیوم چنده الان؟ با چه امکاناتی؟
جریان آقای تکاوج چیه!؟
+ آدرس هرجایی که کپی خورش رو می فروشه با قیمت.
و...؟

آخرین ویرایش:
بچه ها من بلاخره با هزار دردسر 3به 2 رو خریدم و دستگاه رو تست کردم .... :
هیچ مشکلی نداشت و بازی ها به راحتی و با کیفیته بالا رو تلویزیون اومد سه تا بازی رو هم تست کردم هیچ مشکلی نداشت الان هم چون call fo duty 2 رو تو کامپیوتر تموم کردم دارم prey رو میرم ... واقعا بازی محشریه با داستانه جذاب هر کی میخواد بخره حتما اینم رو هم باهاش بخره ;)
دمه همتون گرم :cool: :love:

دستگاهه من که pal هستش و کپی خور کردنش چون free region نمی کنه بدردم نمی خورد .
پس اگر کسی بازی orginal pal داره یا بازیی داره که region code اون به من می خوره یک پست شخصی به من بده.

...هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Grim Reaper:
هــــــــــــــوم
سلام
چند وقت اینجا سر نزدم انگار خبرایی شده
یکی می تونه کلا اتفاقات رو بگه!؟
کپی خور شدش بلاخره یا نه؟ شدش با چه روشی؟
کی می فروشه ؟
بازی های کپی رو چند میده ؟
کابل Vga رو کی فروشه ؟
X360 پرمیوم چنده الان؟ با چه امکاناتی؟
جریان آقای تکاوج چیه!؟
+ آدرس هرجایی که کپی خورش رو می فروشه با قیمت.
و...؟
اتفاقي نيوفتاده.فقط دوستانه ايراني هم هك كردن به صورت فريم وير رو شروع كردن.اقا تكاوچ و .كام بازياش رو به صورت كپي حدوده 10 تومن ميفروشن.
كابل رو مثله اينكه شادي داره.
پرميوم با هك كردنش در مياد 600 تومن.
اقاي تكاوچ كپي خور شدش رو ميفروشه .به اقا طاهر هم بگين كمكتون ميكنه.
اقا تكاوچ زحمت كشيدن و حاضر شدن براي بچه هاي سايت 360 هاشون رو كپي خور كنند با ضمانت اينكه مود هم بعدا بياد به سيستم ميخوره.

بالا خره تعداد پست هام به عدد مقدس 360 رسيد:cheesygri

سلام.
خیلی عالی شد پس :) میدونستم وقتی طاهر بیاد حرفی بزنه ردخور نداره:love:
به هر حال دوستانی که 360 خریدن و کپی خورش هم کردن تبریک میگم:D

محمد رضا مبارکه :cheesygri

salam
ishalla az farda farsi type mikonam
emshabam maro tahammol konid
man be hameye onaie ke 360 kharidan tabrike khas migam
va omidvaram bagiye ham be zodi bekharan
fagat bayad begam ke doste khobam takaach ta chand roz dige 10-15 ta baziye toop miyare ke dead rising ham jozveshe
pas ajale nakonid

با سلام

به نظر من بروبچز تهران اگر بتونن 360 را به شهرستان ها با قیمت مناسب بیارن خیلی الیه منظورم اصفهان شیراز خدا وکیلی ببین شیراز که اینقدر میرن دبی و بیشتر لوازم صوتی از این شیراز پخش میشه نمیکنن یک 360 بیارن البته کسی ناراحت نشه ولی بیشتر کسایی که اینجا این کارهارا میکنن افرادی هستند که از دهات به این شهر مهمان نواز اومدن واصلا از این چیزا سر در نمیارن

نوشته شده توسط godfather:
با سلام

به نظر من بروبچز تهران اگر بتونن 360 را به شهرستان ها با قیمت مناسب بیارن خیلی الیه منظورم اصفهان شیراز خدا وکیلی ببین شیراز که اینقدر میرن دبی و بیشتر لوازم صوتی از این شیراز پخش میشه نمیکنن یک 360 بیارن البته کسی ناراحت نشه ولی بیشتر کسایی که اینجا این کارهارا میکنن افرادی هستند که از دهات به این شهر مهمان نواز اومدن واصلا از این چیزا سر در نمیارن
shoma sefaresh begir tahiyash ba ma
manzoret in nist ke 10 ta 360 begirim dastemon beshinim kenare khiyabon basat konim? ke
avalish khode shoma
360 mikhay?
hamahang kon ye roz biya tehran sobh biya asr ba 360 copy khor ba chand baziye copy bargard khone halesho bebar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or