راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببینین دوستان بزارین یه توضیح راجب کپی خور کردن و برگردوندن به حالت اول بهتون بدم شاید بهتر بتونین تصمیم بگیرین
اولین کار اینه که فیرم ویری که رو خود دستگاه هست را از روی دستگاه ور میدارن و کپی میکنن رو هارد این فایل مهمترین چیز برای شماست و بدون اون دستگاه شما به هیچ دردی نمیخوره پس این فایل رو باید نگه دارید که هر موقع خواستین بریزین سرجاش البته اقا تکاوچ صددرصد این فایل هارو به نام هر کس نگه داری میکنه که هر وقت خواستن اونو به حالت اول برگر دونه ولی بد نیست که خود شما هم یه کپی از این فایل داشته باشین که اگه خدا نکرده بلایی سر فایلهای ایشون اومد شما بیچاره نشین
دومین کار اینه که یه فایل هک شده رو کپی میکنن جای فیرم ویر اصلی شما و دستگاه شما میتونه با این فیرم ویر بازی های کپی رو اجرا کنه به همین راحتی
هر وقت هم که نخواستین اون فایل اصلی رو میشه کپی کرد سر جاش فقط همنطور که گفتم اون فایل اصلی رو نباید گم کنید
با این روش باید قید وصل شدن به xboxlive رو بزنید که البته خیلی ها امکانات اتصال به اونو ندارن و مهم نیست
در اخر یه خبر هم بدم که الان یه فیرم ویر جدید اومده که روی اون فیرم ویر هک شده میریزن و گفته شده که میشه به xboxlive هم وصل شد ;)
امیدوارم تا حدودی با روش کار اشنا شده باشین اگه سوالی بود بگین:love:

نوشته شده توسط mt3691:
ببینین دوستان بزارین یه توضیح راجب کپی خور کردن و برگردوندن به حالت اول بهتون بدم شاید بهتر بتونین تصمیم بگیرین
اولین کار اینه که فیرم ویری که رو خود دستگاه هست را از روی دستگاه ور میدارن و کپی میکنن رو هارد این فایل مهمترین چیز برای شماست و بدون اون دستگاه شما به هیچ دردی نمیخوره پس این فایل رو باید نگه دارید که هر موقع خواستین بریزین سرجاش البته اقا تکاوچ صددرصد این فایل هارو به نام هر کس نگه داری میکنه که هر وقت خواستن اونو به حالت اول برگر دونه ولی بد نیست که خود شما هم یه کپی از این فایل داشته باشین که اگه خدا نکرده بلایی سر فایلهای ایشون اومد شما بیچاره نشین
دومین کار اینه که یه فایل هک شده رو کپی میکنن جای فیرم ویر اصلی شما و دستگاه شما میتونه با این فیرم ویر بازی های کپی رو اجرا کنه به همین راحتی
هر وقت هم که نخواستین اون فایل اصلی رو میشه کپی کرد سر جاش فقط همنطور که گفتم اون فایل اصلی رو نباید گم کنید
با این روش باید قید وصل شدن به xboxlive رو بزنید که البته خیلی ها امکانات اتصال به اونو ندارن و مهم نیست
در اخر یه خبر هم بدم که الان یه فیرم ویر جدید اومده که روی اون فیرم ویر هک شده میریزن و گفته شده که میشه به xboxlive هم وصل شد ;)
امیدوارم تا حدودی با روش کار اشنا شده باشین اگه سوالی بود بگین:love:
سلام ميشه بگي که با اين فرم وير هيچ راهي نيست که بشه باهاش فيلمهاي کپي دي وي دي و بازيهاي کپي ايکس باکس رو اجرا کرد(بعد راستي کسي ميدونه که فيلم دي وي دي رو ميشه تو هارد ۳۶۰ ريخت):confused:

دوستان بذاريد من همه چيز رو واضح به همه توضيح بدم تا تكليف همه مشخص بشه :
1. شماره منزل آقا تكاوچ 66717132 هست (لطفاً اگر كار مهم داريد تماس بگيريد ، سوالهاي خودتون رو تو همين انجمن مطرح كنيد)
2. تمام مطالبي كه آقا محمد فرمودن كاملاً صحيح هست. اگر كسي از دوستان دوست داره ميتونه موقعي كه رفت دستگاهش رو بده آقا تكاوچ كپي خور كنه يه دونه CD خام هم ببره فايل اصلي فرمور دستگاهش رو بگيره تا بعداً اگر خواست دستگاهش رو به حالت اول برگردونه. گرچه خود آقا تكاوچ هم اينطور كه ازش پرسيدم همه فرمورها رو با شماره سريال دستگاه نگهداري ميكنه تا بعداً هركس خواست براش به حالت اول برگردونه.
3. در مورد Xbox Live هم ظاهراً نسخه هاي جديد (طبق تحقيقاتي كه من خودم هم از اينترنت كردم) با ديسكهاي كپي طوري برخورد ميكنه كه عين ديسك اورجينال بنظر ميرسه و سرورهاي مايكروسافت نمي تونند تشخيص بدن كه بازي كپي هست (در اين مورد ميتونيد تو اينترنت تحقيق كنيد)
4. فيلمهاي كپي DVD كه همينطوري و بدون هيچ تبديلي به راحتي روي 360 اجرا ميشن ! البته بنظر من استفاده از 360 براي ديدن فيلم كار درستي نيست ، يعني مستهلك كردن لنز دستگاه با ديسكهاي كپي فيلم DVD كه اكثراً Datalife و princo يا ديسكهاي مزخرف ديگه هستن كار بچگانه اي (600 هزار تومن پول به 360 بدي و باهاش فيلم ببيني ، خراب بشه خوبه ، يا 60 هزار تومن بدي DVD Player بخري !)
حالا با اين توضيحات ديگه تصميم با خودتون هست ، ميتونيد بريد بديد پايتخت يا هرجاي ديگه كه دوست داريد براتون كپي خور كنه و بعد ببينيد طرف نسخه اصلي فرمور دستگاهتون رو بهتون ميده يا نه.
موفق باشيد

نوشته شده توسط Taher:
بشه :
4. فيلمهاي كپي DVD كه همينطوري و بدون هيچ تبديلي به راحتي روي 360 اجرا ميشن ! البته بنظر من استفاده از 360 براي ديدن فيلم كار درستي نيست ، يعني مستهلك كردن لنز دستگاه با ديسكهاي كپي فيلم DVD كه اكثراً Datalife و princo يا ديسكهاي مزخرف ديگه هستن كار بچگانه اي (600 هزار تومن پول به 360 بدي و باهاش فيلم ببيني ، خراب بشه خوبه ، يا 60 هزار تومن بدي DVD Player بخري !)
موفق باشيد
منم براي همين پرسيدم ميشه تو هارد کپي کرد يا نه که لنز صدمه نبينه البته يه دي وي دي پلير دره پيت تو خونه همه پيدا ميشه ولي ما چون تلويزيون اچ دي داريم (panasonic p800 34) براي همين ميخوام که با ۳۶۰ که کابل اچ دي داره فيلم دي وي دي ببينم تا تا با يک کابل معمولي در ضمن از بقيه توضيحاتت ممنون منم حتما اين هفته ميرم پيشه اقا تکاوچ تصميم خودم گرفتم

اينجوري كه بوش مياد تنها راه فعلا همين فريم وير هست و مود چيپ هم حالا حالا ها نمياد.
يه سوال ئاشتم؟ممكنه بعدا يه بازي بياد كه با اين فريم وير هاي كپي كار نكنه؟يا مايكروسافت هم مثل psp هي ورزن فريم وير رو اپديت كنه و از طريق اكس باكس لايو در اختيار خريداران قرار بده؟

نوشته شده توسط Nomad_609:
میشه بگی چند اینچه و چند خریدید ؟
تلويزيون پاناسونيک ۳۴ اينچ مدل پي ۸۰۰ اچ دي ماه مهر سال پيش يک ميليون چهارصد هزار تومان خريديم کيفيتش خيلي خوبه رويا شده برام که ۳۶۰ بخرم بهش وصل کنم راستي رزولوشن1080i 1920X1080

خوب بچه ها من اصلا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم
مبارک همتون باشه
انشا الله که همتون از 360 لذت ببرید
مبارکتون باشه
ولی با این وجود من نمی خوام به اون 500 هزار تومنی که جمع کردم دست بزنم (بانک صادرات حساب رو بمدت یکسال بستم)(یکسال که نه تا اول تیر ماه) (یعنی هیچ کاری با پول نمیتونی تا یکسال بکنی) (حدود 100 تومن کمتر هم روش سود میاد)

کار درست اینه که وقتی :

1-واقعا توان صبر کردن داری
2-مطمئنی که سال بعد پولت سره جاشه تازه بیشتر هم میشه
3-سال بعد خیالت کاملا راحت هست که کپی خور و Region Free میشه.

بزاری و سال بعد بخری
شما ها هم خوش بحالتون الان میتونین بخرین ولی کار من دیگه از کار گزشت;)
از خدا هم میخوام به آقای تکاوچ برکت برسونه و همه ی پولی که از شماها میگیره حلالش بشه و واقعا زندگی خوبی داشته باشه که تونست خیلی ها رو به آرزوشون برسونه.
آقای طاهر پیغام خصوصی رو چک کنید
(روی حرف های من هم فکر کنید)

بچه هایی که این خودم از اقا تکاوج دستگاه رو گرفتو براشون یه خبر خوب دارم ;)
بره جدیدش یا فردا یا پس فردا میاد و بازی های خیلی الی هم توشه مثل oblivion ...dead rising و ...
امیدوارم خوشحال شده باشین

آخرین ویرایش:
در مورد اينكه كسي خودش بخواد فرمور دستگاهشو عوض كنه بايد عرض كنم كه بنظر من ريسك اينكار خيلي بالاست (باز كردن كنسول بدون صدمه زدن به بدنه و قطعات داخلي ، وصل كردن كنسول به كامپيوتر و روشن كردن كنسولي كه دل و روده اش بازه ، دستكاري فرمور دستگاه) اگر اين وسط اشتباهي رخ بده كنسول رفته هوا ! حداقل خود من حاضر نيستم روي يه دستگاه 500 هزار تومني همچين ريسكي بكنم. اين آقا تكاوچ هم كافيه فقط يه كنسول رو خدايي نكرده خراب كنه ، همه سودي كه از كپي خور كردن كنسولها در آورده بايد خسارت بده !
ما كه دل رو زديم به دريا و سفارش داديم خودش برامون بياره و كپي خور كنه ، ما هم بشينيم حالشو ببريم :cheesygri

ممكنه بعدا يه بازي بياد كه با اين فريم وير هاي كپي كار نكنه؟يا مايكروسافت هم مثل psp هي ورزن فريم وير رو اپديت كنه و از طريق اكس باكس لايو در اختيار خريداران قرار بده؟
ببینین دوستان هر چیزی ممکنه ولی چیزی که از همه احتمالش بیشتره و الان هم ماکروسافت داره اینکارو میکنه اینه که درایو 360 های جدید رو داره عوض میکنه و دیگه از توشیبا یا هیتاچی استفاده نمیکنه و فیلیپس داره استفاده میکنه که هنوز هک نشده و معلوم نیست که هک بشه پس زیاد امیدوار نباشین که سال دیگه بتونین یه مود چیپ کامل گیر بیارین ممکنه که همین 360 هایی که میشه هک کردم دیگه پیدا نشه پس اگه پول دارین هرچه زودتر بخرین چون در اینده معلوم نیست چی بشه
من خودم سفارش دادم واسم بیارن ولی خدا خدا میکنم که درایوش قابل هک باشه ولی شما اگه میتونید معطل نکنید که بعدن پشیمونی سودی ندارد

نوشته شده توسط Nomad_609:
اگه خودمون بخوایم فرمور دستگاه رو کپی کنیم چی کار باید بکنیم ؟:confused:
در ضمن اگه میشه یه نفر آموزش اتصال X360 به کامپیوتر رو هم بگه.

doste aziz salam
man ba aga takkavach dostam
vali khoda midone in harf be dostim rabti nadare
bayad bedonid ke in kar kheili sakhte ba risk e bala
hatta baz kardane 360 kare har kasi nist
dar zemn kasi ke in karo balade nemitone be hame yad bede
chon bayad az in rah dar amadi kasb kone
bazam sharmande
ke english type kardam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟