tekken_lord
کاربر سایت
تکاوچ جاننوشته شده توسط tekken_lord:من امروز یکم وقت پیدا کردم و بهتر دونستم برای شوما دوستان توضیح بدم
اول این که دستگاه من ntsc/uc هست و دفعه اولم نیست که برای این جور کارها صحبت می کنم
در مورد دوستانی که در مورد ورژن دستگاه سوال کردن باید بگم که برای همه ورژن ها بازی گیر میارید اما کم و زیاد داره که در حال حاضر از همه بیشتر j وبعد uc ودر انتها pal وجود دارد
در مورد دوستانی هم که می گن فرمت دستگاه بهم می خوره باید بگم که این کار هیچ ربطی به فرمت دستگاه نداره( فرمت ربطی به درایو نداره) و در مورد این که با این کار دستگاه خراب میشه باید بگم که اگه خراب می شد روی دستگاه خودم این کار رو نمی کردم و شک نکنید که بازی های uc تا ماه بعد تعداد شان بیشتر و بهتر از همه می شوند ( بزارید منطقی تر بگم بابا xbox دستگاه امریکایی نه ژاپنی) در مورد دوستانی که jدارن باید بگم خوشبختانه بازی های free region کم نیستند. و خبر بعدی این که تعداد 15 بازی جدید به همراه 20 دستگاه uc به سفارش من در حال ورود است که در بین بازی ها dead rising وghost recon3 و condemned وجود دارد بهر حال فکر می کنم که کار من سالم تر از ic باشد که دست یه تعمیر کار ناشی بدید که هنوز در دستگاه رو بلد نیست باز کنه خود دانید گفتنی هارو من گفتم دیگه تجربه من اینو بهم میگفت خواه گوش کنید خواه گوش نکنید من از اولش هم اسراری نداشتم بخاطر طاهر جان این رو باز گو کردم از همین جا هم از همه بابت صحبت هایشان تشکر میکنم تکاوچ
آقا یه لحظه صبر کنید...من یه ذره قاطی کردم:دستگاهمو نه ارزون گرفتم،نه از آدمای نا مطمئن گرفتم.من دستگاهمو از دبی گرفتم و فکر کنم این چیزی که شما می گید غلطه، چون در ابتدا قرار بود کنترل درون دستگاها باشه اما بعدا از این تصمیم صرفه نظر کردن.من هر جایی عکس محتوییات 360 رو دیدم کنترل توش نبودهنوشته شده توسط tekken_lord:سلام دوباره :
در جواب به سوالات شما دوستان باید بگم که من مغازه ندارم ودر حقیقت برای بازار که اکثرآ دوستان من هستن کار می کنم لااقل فکر می کنم که اعتبار کافی در بازار داشته باشم که وقتی چیزی را بگویم در جواب نگویند خالی می بندی .
در مورد قیمت باید بگم که من به بازار بیشتر از این گفتم ولی لطفآ جایی نگید
تازه من فکر کنم برای کسی که نیم میلیون پول دستگاه میده مبلغ من به اندازه خرید یک سیدی اورجینال باشه این طور نیست به نظر شما به صرفه نیست در ضمن لیست سیدی های free region را طاهر جان گفته اند
یک نکته دیگر برای دوستان این که دستگاه پاسفیک به دستگاه ژاپنی می گویند که ارزان تر و برای کشورهای ضعیف در نظر گرفته شده که بیشتر بازی های j را اجرا می کنند نه همه را،وبعد هم درون خود کنترل ندارند مثل دستگاه uc
گفتم که سرتون کلاه نره
خوب عزیز خودت باید از مطالب نتیجه بگیری ولی اگه جواب اماده میخوای و دوباره پست نمیزنی بهت میگم یه کنسول ntsc-uc پریمیوم بگیر تموم یدونه بازی خوب هم بگیر فعلا تا مود چیپ بیاد یا اگه دوست داشتی بده واست همین اقا تکاوچ کپی خور کنه و چند تا بازی هم بگیر با خیال راحت برگرد اصفهاننوشته شده توسط I LOVE XBOX:ببخشید دوستان ولی من و امثال من که قراره تو همین چند روزه یه کنسول بخرن و احتیاج به راهنمایی دارن با خوندن این پست ها واقعا گیج میشن ...:confused:
اصلا قصد جسارت ندارم ولی اینجا هر کسی یه چیزی میگه منم که تا پست میدم و در عرض یه ثانیه پاک میشه :blushing:![]()
خواهش میکنم من برای خریدن کنسول باید یا فردا یا پس فردا پاشم این همه راه از اصفهان بیام تهران اگه میشه یکی پا دو میونی کنه و یه اطلاعاته درست و حسابی بده که سرم کلاه نره
بازم عذر خواهی میکنم اگه بد حرف زدم![]()
ولی دستگاه من کنترل داره .نوشته شده توسط OiLeS:آقا یه لحظه صبر کنید...من یه ذره قاطی کردم:دستگاهمو نه ارزون گرفتم،نه از آدمای نا مطمئن گرفتم.من دستگاهمو از دبی گرفتم و فکر کنم این چیزی که شما می گید غلطه، چون در ابتدا قرار بود کنترل درون دستگاها باشه اما بعدا از این تصمیم صرفه نظر کردن.من هر جایی عکس محتوییات 360 رو دیدم کنترل توش نبوده
تازه من بازی ntsc/u هم با دستگاهم اجرا کردم
حالا یه سوال از آقا تکتوچ: پال هم می تونه پاسیفیک باشه؟؟؟
نومد جان سری اول که ماکروسافت تولید کرد اشانتیون توش کنترل گذاشت دستگاه شما مال سال2005 هست پشت کنسول نوشته و نکته رو بهت بگم دستگاهتو حتما جایی بزار که هوا بهش بخوره و داغ نشه اخه سری اول یکم خطریه خدا کنه مال تو مشکلی نداشته باشه و راستی یه بازی رو چند ساعت بازی کن ببین تصویر فریز میشه یا نهنوشته شده توسط Nomad_609:ولی دستگاه من کنترل داره .