راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام اقا طاهر ميشه يکم بيشتر توضيح بدي بعد با اين کار فيلم کپي دي وي دي هم ميشه اجرا کرد بعيش شرمنده ميشه از رفيقتون بپرسين چطوري ميشه بازيهاي اورجينال xbox روي xbox۳۶۰ اجرا کرد

دوستان اجازه بديد چند تا نكته رو روشن كنم :
1) مد چيپي در كار نيست ! به همين دليل تا جايي كه بنده اطلاع دارم به Board اصلي دستگاه اصلاً دست زده نميشه !
2) DVD خام دولايه HP تو بازار از 5600 تومن پيدا ميشه تا 7000 تومن ، مي تونيد بريد قيمت بگيريد. DVD هم كه توي اون فيلم با كيفيت مزخرف ديديد HP بود نه Infomax !
3) مدل DVD-ROM دستگاهتون هم چه Toshiba-Samsung باشه و چه Hitachi-LG فرقي نميكنه ، روي هر ردو مدل كار ميكنه.
4) فرقي نميكنه كنسول Premium باشه يا Core.
5) اين كپي خور شدن فقط به معناي اجرا كردن ديسكهاي كپي هست نه به معناي Region Free شدن دستگاه.
6) در مورد بازيها هم همونطور كه گفتم يه سري بازي داره كه البته داره به تعدادش اضافه ميشه ، بالاخره تهيه ديسكهاي اورجينال 360 كه بتونه از روشون كپي بزنه به همين سادگي ها هم نيست ، ديگه اين رو خودتون هم ميدونيد ! ولي بازيهايي رو كه داشته باشه براتون ميزنه !

در مورد قيمت كار هم به نظر من زياد بالا نيست تقريباً پول يك ديسك اورجينال هست (شايد يكمي بالاتر !) ولي بهرحال بعد از انجام اين كار شما مي تونيد با پول يك بازي اورجينال كه حداقل 60 هزار تومن ميشه ، 6 تا بازي بگيريد و اجرا كنيد !
در هر صورت من هيچ تضميني نميدم كه اين كاري كه دوستم ميكنه تا ابد جوابگو باشه ولي حداقل با حساب كتابهاي خودم فكر ميكنم صرف داشته باشه ، چون با پول يك ديسك اورجينال دستگاه كپي خور ميشه و بعد از اون با پول هر ديسك 6 تا بازي ميخرم و كلي در هزينه تهيه بازي صرف جويي ميشه ، بعداً هم اگر مدچيپ اومد و حس كردم مدچيپ ارزش خريدن داره ، ميدم مدچيپ وصل ميكنن روي دستگاه.
بهر حال تصميم با خودتون هست ، اگر دوست داريد صبر كنيد تا مدچيپ بياد. مطلب ديگه اي رو كه من خودم تحقيق كردم و به يه نتايجي رسيدم اينه كه اين مدچيپ 10 دلاري كه تو اينترنت ديده شده در حقيقت با درايو دستگاه كار ميكنه و يه جورايي كار همين دوست ما رو انجام ميده و اون هم نميتونه بازيهاي PAL رو روي NTSC اجرا كنه و برعكس ! اگر اشتباه ميگم ، بگيد.
موفق باشيد

سلام طاهر جان
می بینم که شما و دوستت دارید میروید تا تشنگان X360 را در سایت ، به مقصودشون برسونید.:)
یک سوال داشتم : اگر من بخواهم یک X360 توزیع شده در امریکا و همراه 10 بازی اش گیر بیارم و بخواهم از امکانات Xbox Live اش هم استفاده کنم ، سرجمع چقدر باید برای خود کنسول،بازیهایش و امکانات ADSL ( یا وایرلس ) بپردازم ؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

در مورد قيمت 360 آمريكا و بازيهاش بايد بگم طبق اون چيزي كه من پرسيدم حدود 520 تا 530 خود كنسول هست ، بازيهاش هم كه بين 55 تا 70 هستن ، در مورد XBOX Live و قيمت ADSL هم من اطلاع دقيقي ندارم.
در ضمن من اين دفعه كه رفتم خونه دوستم سعي ميكنم يه فيلم با كيفيت تر با برنامه خود گوشي بگيرم كه محدويت زماني داره ولي كيفيت بهتري داره. اون رو كه گرفتم ميذارم تا دقيق تر بتونيد كار رو بررسي كنيد.
راستي چه خبر از آقا احسان ؟

salam
khoshbakhtane doste aga taher doste man ham hastesh
va ba ejaze bande ham farda daram in karo anjam midam
albate agar manzore aga taher hamon doste man aga taka bashe?
fagat aga taher yek mored ro yadesh raft benevise ke oon ham man ezafe mikonam:
dostan momkene ke in kar ya tabdil fagat dar morede version 1 xbox360
ghabele ejra bashe
va vagti version haye badi miyad dige nashe in karo kard pas bache haie ke 360 nadaran
dar sorate emkan bayad kami dar kharid ajale konand
ya inke sabr konan ta vagti ke ye mode chip e motmaen biyad
ke man fekr konam hododan yek sali tool bekeshe
dar zemn bande jadidan dar in site ozv shoam va ghablan dar site bazikade bodam
shayad dostan ba id man ashna bashan????????
felan bye

راستي چه خبر از آقا احسان ؟
سلام طاهر جان ، غیبت شما طولانی تر از من بود!
من این چند وقت اخبار را پیگیر بودم ، بالاخره دوستان زیادی هستند که دارند مرتبا اخبار را اینجا منعکس میکنند، مخصوصا در مورد Xbox 360، منم یک سری مشکلات پیدا کردم که نمیتونم زیاد آنلاین باشم ، ولی هنوز پولما کنار گذاشتم برای Xbox 360
این خبریم که گذاشتید ، خیلی خوشحال کننده بود
ولی اگر بخوام دستگاه را بخرم باید حتما فیش Vga هم بخرم که به مانیتورم وصل کنم
قیمت کپی خور شدندش هم میاد روش ... خلاصه باید صبر کنم حقوق 2 ماه دیگه هم بگیرم بعد ...
اما از اونجایی که میدونم طاهر جان سابقه ی طول و درازی در مورد مد چیپ داره
و از اونجایی که میدونم حرف بی حساب و کتاب نمیزنه... حتی اگر فیلم هم نگرفته بود از صحت جریان اطمینان کامل پیدا میکردم
پس شکی توش نیست
از نظر من قیمت مناسبی هستش ، به شرطی که خود دستگاه زیره 500 بتونیم تهیه کنیم

سلام احسان جان ، ممنون از لطفي كه به بنده داري.
من هم تا همين دو سه روز پيش شديداً درگير كار بودم و الان خوشبختانه سرم كمي خلوت تر شده. در مورد كابل VGA هم حق با شماست چون واقعاً تصويري كه من تو مانيتور با 360 ديدم خيلي تميز و عالي بود ، البته تلويزيون اين دوست بنده هم تلويزيون حرفه اي نبود ولي بهرحال تصوير با رزولوشن بالاتر در مانيتور امكان پذير ميشه كه باعث شفاف تر شدن تصاوير ميشه ، همونطور كه گفتم كابل VGA رو اين دوست ما حدود 50 تومن خريده ولي يكم ظاهراً تو بازار كم پيدا ميشه اين كابل.
در مورد قيمت دستگاه هم زير 500 بعيد ميدونم به اين راحتي ها بشه گير آورد ، مخصوصاً الان كه اين بازاري ها از اين قضيه اجراي بازي كپي خبر دار شدن احتمال داره قيمتها رو ببرن بالا !
اگر كسي الان داره كه خوش بحالش ، اگر ميتونه تو اين چند روزه تهيه كنه كه چه بهتر وگرنه بعدش خدا ميدونه تو اين بازار شير تو شير چه اتفاقاتي ممكنه بيافته.
در مورد اون مطلبي هم كه جناب mzh‌ گفتن بايد عرض كنم كه بله ، دوست بنده هم همون آقا تكاوچ هستن كه با اجازه ايشون و به نقل از ايشون من مطالب رو در سايت گذاشتم ، همينطور اين مطلبي كه گفتين در مورد ورژنهاي بعدي كه شايد با روشهاي كنوني كپي خور نشن من هم موافقم ، و به همين خاطر هست كه من هم سريع اقدام كردم تا بتونم از دستگاههايي كه الان تو بازار هستن يكي تهيه كنم.

) DVD خام دولايه HP تو بازار از 5600 تومن پيدا ميشه تا 7000 تومن ، مي تونيد بريد قيمت بگيريد. DVD هم كه توي اون فيلم با كيفيت مزخرف ديديد HP بود نه Infomax !

اخه نارنجی بود من فکر کردم Infomax هست ولی هر گردی گردو نیست :blushing:

احسان جان خوشحالم اینجا میبینمت:love:

مرسی امین جان شما لطف دارید:love:
===============================
من از قیمت دستگاه تو تهران خبر ندارم ولی مثل اینکه بعضی دوستان توی همین تاپیک میگفتند که دستگاه را زیره 500 میشه تهیه کرد
من در حال حاضر 540 تومن پول دارم ، اگر کسی از دستگاه با این قیمت خبر داره خلاصه ما را هم در جریان بزاره ( قیمت زیره 500) یعنی 460 پام بیوفته 80 هم بدم کپی خورش کنند ، فیشش هم بالاخره یه طوری تهیه میکنم

احسان جان محمد و هادی از این سایت خرید کردن :
http://www.iranbin.com/EnVideoGamesSearchResults.aspx?page=1&BrowseNode=14112971
که قیمتش هم خیلی خوبه و به نظر معتبر میاد بچه ا که میگفتن ما ازش جنس خریدیم خوب بوده و کلاه برداری نکردن;) فقط تنها مشکلش اینه که 2 ماه باید صبر کنی تا بیاد :-" چون از امریکا مثل اینکه میارن .

نوشته شده توسط ehsan_62:
مرسی امین جان شما لطف دارید:love:
===============================
من از قیمت دستگاه تو تهران خبر ندارم ولی مثل اینکه بعضی دوستان توی همین تاپیک میگفتند که دستگاه را زیره 500 میشه تهیه کرد
من در حال حاضر 540 تومن پول دارم ، اگر کسی از دستگاه با این قیمت خبر داره خلاصه ما را هم در جریان بزاره ( قیمت زیره 500) یعنی 460 پام بیوفته 80 هم بدم کپی خورش کنند ، فیشش هم بالاخره یه طوری تهیه میکنم
من خودم چند روز پیش از فروشگاه شادی خریدم 480 تومان . چند تا مغازه دیگه هم بودن که یکی میداد 530 و یکی میداد 500 تومان . و همشون هم NTSC/J بودن .

اول اینکه احسان جان خیلی وقت بود نبودی دلتنگ شده بودیم. جناب طاهر جان هم که اصلا افتخار دیگه نمی ده!:)

خیلی سخنان جالب و به جایی رو گفتی طاهر جان و از دوستتم تشکر می کنم که راضی شده این کارو برای بچه ها انجام بده البته زحمات اصیلشو شما کشیدی! فقط یک نکته در میان صحبت هات بود که گفتم بد نباشه یه پاسخی بدم:
بالاخره تهيه ديسكهاي اورجينال 360 كه بتونه از روشون كپي بزنه به همين سادگي ها هم نيست ، ديگه اين رو خودتون هم ميدونيد ! ولي بازيهايي رو كه داشته باشه براتون ميزنه !
اکثر بازی های 360 الان imageش تو اینترنت برای دانلود پیدا می شه فکر کنم با همونا بتونه بازی ها رو اجرا کنه و لازم نباشه حتما بازی اصل بگیره و از روش کپی کنه!

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or