راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
فعلا من که ندیدم کسی بگه من بازی خردیم:cheesygri
همه دستگاه رو خردین ولی باز رو نه ;):)

اگه دقت میکردی من همون روزی که X360 گرفتم 3 تا بازی هم گرفتم که عکس هم گذاشتم !
PGR3 , Fifa06 , Oblivion
مدچیپ که این همه مدلش درست شده , (شما چطور میگید هنوز هیچ مدچیپی درست نشده!) فقط تو ایران نیومده !!

نوشته شده توسط UBI:
اگه دقت میکردی من همون روزی که X360 گرفتم 3 تا بازی هم گرفتم که عکس هم گذاشتم !
PGR3 , Fifa06 , Oblivion
مدچیپ که این همه مدلش درست شده , (شما چطور میگید هنوز هیچ مدچیپی درست نشده!) فقط تو ایران نیومده !!

خب نگفتم که هیچ کی بازی نداره ;)
ولی بیشترشون این طورین :)

در ضمن میدونم مدچیپ ساخته شده ولی ایا 100% همه بازی ها رو اجرا میکنه؟؟؟

ببین مدچیپ ساخته شده ولی هنوز درست کار نمیکنه خیلی با اینکه هنوز هیچ مدچیپی ساخته نشده فرق میکنه !
مثلا یکی که تازه اومده باشه تو این تاپیک فکر میکنه بعد از این همه مدت هنوز هیچ مدچیپی ساخته نشده و حالا 1 سال طول میکشه که 1 مدچیپ بسازن و بعدش بیاد تو ایران و ...
در ضمن آقای Saturn درباره مدچیپ ها توضیح دادن و Team Xecuter !!

نوشته شده توسط UBI:
ببین مدچیپ ساخته شده ولی هنوز درست کار نمیکنه خیلی با اینکه هنوز هیچ مدچیپی ساخته نشده فرق میکنه !
مثلا یکی که تازه اومده باشه تو این تاپیک فکر میکنه بعد از این همه مدت هنوز هیچ مدچیپی ساخته نشده و حالا 1 سال طول میکشه که 1 مدچیپ بسازن و بعدش بیاد تو ایران و ...
در ضمن آقای Saturn درباره مدچیپ ها توضیح دادن و Team Xecuter !!
سلام.
حرف شما درسته ولی خب من مظنورم این بود که هنوز چیزی درست و حسابی درست نشده مگه نه میدونم که چندتایی ساخته شدن ;)

میگم خبری از Team Xecuter نیست؟؟
مثل بقیشون تو خالی از اب در نیاد;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
حرف شما درسته ولی خب من مظنورم این بود که هنوز چیزی درست و حسابی درست نشده مگه نه میدونم که چندتایی ساخته شدن ;)

میگم خبری از Team Xecuter نیست؟؟
مثل بقیشون تو خالی از اب در نیاد;)

این team Xecuter چیه ؟؟:blushing:

اقا شما كه ميخواين بخرين همه با هم برين كه هم يه تخفيفي بگيرين و هم هر كدوم توافقي يه بازيرو بخرين و با هم تعويض كنين.اين بهترين راهه به نظره من.
اقا منم ايشا ا... بابام تو صفه واسه ي يه وام واسه ي 10 سال ديگه به ارزشه 10 هزار تومن (شايد تا اون موقع 360 ارزون شه)منم كليه ندارم همشو فروختم(از 2 تا بيشتر بود هي ترميم ميشه):)

ما اتیشمون از همه تندتر بود شدیم نفر اخر اونموقع طرفدارای ps3 زودتر از ما xbox360 میگیرن :cheesygri
من که دل تو دلم نیست خدا کنه این ایران بین زودتر کنسول من و هادی رو بیاره( راستش من بدجوری داره حسودیم میشه:(( )
دوستان یه تاپیک میزنم برای تبادل بازی های 360 هر کسی بازی اورجینال داره اونجا بگه که بفهمیم چه بازی هایی الان بچه ها دارن دیگه تکراری نخریم;)
-------------------------------
اریا جون پریمیوم بگیر
ntsc باشه بهتره
بیشتر از 500 پول نده بچه ها میگن 480 هم پیدا میشه;)
کنسولی که میخری حواست باشه تولید سال 2006 باشه بعد فوریه
فکر کنم یه ترانسفورماتور کاهنده هم لازم باشه
برای بازی هم برو تو تاپیک تبادل بازی و اونجا ببین چی بخری بهتره;)

آخرین ویرایش:
با اجازه من این رو لینکیش میکنم تا درسه عبرتی باشه برای آیندگان تا تایپیک رو راحت پیدا کنن
نوشته شده توسط mt3691:
ما اتیشمون از همه تندتر بود شدیم نفر اخر اونموقع طرفدارای ps3 زودتر از ما xbox360 میگیرن :cheesygri
من که دل تو دلم نیست خدا کنه این ایران بین زودتر کنسول من و هادی رو بیاره( راستش من بدجوری داره حسودیم میشه:(( )
دوستان یه تاپیک میزنم برای تبادل بازی های 360 هر کسی بازی اورجینال داره اونجا بگه که بفهمیم چه بازی هایی الان بچه ها دارن دیگه تکراری نخریم;)
-------------------------------
اریا جون پریمیوم بگیر
ntsc باشه بهتره
بیشتر از 500 پول نده بچه ها میگن 480 هم پیدا میشه;)
کنسولی که میخری حواست باشه تولید سال 2006 باشه بعد فوریه
فکر کنم یه ترانسفورماتور کاهنده هم لازم باشه
برای بازی هم برو تو تاپیک تبادل بازی و اونجا ببین چی بخری بهتره;)
آره خدا وکیلی من دیروز کلی حساب کردم گفتم چیزی نمونده برسه دیدم هنوز 10 روزه سفارش دادم:(( فقط خدا کنه تا اونموقع چیپ درست حسابی بیاد که ارزشه این همه صبر رو داشته باشه:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or