راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من ديگه عزم خودم رو جزم كردم !‌ ( درست نوشتم ؟‌ ) و ميخوام XBOX 360 بخرم. فقط چند تا سوال كلي دارم :1. چه مغازه هايي توي تهران ميفروشنش و قيمت Premium توي هر مغازه چنده ؟2. بازيهاش قيمتشون چنده ؟ Oblivion گير مياد ؟3. برقش به ايران ميخوره ؟4. موضوع تورنتهاي بازيهاي 360 چيه ؟ يه سر برين سايت Mininova.org و توي سرچ بزنين XBOX 360 . تقريبآ همه بازيهاي معروف و خوبش رو به صورت تورنت گذاشته. اين يعني چه ؟

:)
ببببه میبینم که اریا هم JUMP IN کرد
74.gif
74.gif

آقا نمیخوام سیاسی بحث کنما ولی خدا وکیلی به نظر من آمریکا اگر فقط وارد شدن کنسولها و بازی ها رو به ایران تحریم منه مملکت منفجر میشه یعنی با این اوضاعی که الان هست یک نفر باید پایه شه را چاه رو به آمریکا نشون بدیم تا 3 چهار روزه نتیجه کار خودش را ببینه من که خودم اگر هچین اتفاقی بیفته واقعا آماده هر گونه کمکی به امریکا هستم (اینجوری بعد از یک مدت فکر شو کنید ) به جای اینکه تو سر خودمون بزنیم از این فروشنده های نامرد جنس بخریم میری تو نمایندگی sony microsof هر کنسولی را بخای با قیمت اصلی تهیه میکنی فکر کن:(

امین من خیلی وقته JUMP IN کردم ! مهمترین دلیلشم Halo 3 هست ( سیاوش این طرفا نباشه ! ) ولی به خودم گفتم بیام PC رو عوض کنم و یکی دیگه بخرم میشه 1 میلیون و خورده ای و تازه دنگ و فنگ الکی هم داره. مثلآ ممکنه دوباره قضیه Splinter Cell 3 پیش بیاد. یا مثلآ دوستم رفته 400 و خورده ای داده یه کارت گرافیکی 7900 خریده و نمیتونه Ghost Recon رو با گرافیک High بازی کنه ! بعد از کلی فکر کردن گفتم نصف پول PC رو میدم و یه XBOX 360 میخرم و به امید خدا کپی هم میشه بازیهاش و بدون اینستالهای مسخره PC بازی رو میزاری توی کنسول و بازی میکنی !

درود به دوستان عزيز تر از جان
من خيلي وقته تو اين تاپيك نيومدم ، حالا قصد دارم 360 بگيرم .
يكي از دوستان لطف كنه و بگه بالاخره تونستن 360 رو مد چيپ كنن ؟
اگه شده قيمتش چنده ؟

ممنون

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
درود به دوستان عزيز تر از جان
من خيلي وقته تو اين تاپيك نيومدم ، حالا قصد دارم 360 بگيرم .
يكي از دوستان لطف كنه و بگه بالاخره تونستن 360 رو مد چيپ كنن ؟
اگه شده قيمتش چنده ؟

ممنون
سلام.
خوش اومدی :)
مصطفی جان هنوز مدچیپی براش ساخته نشده ;) پس فعلا تو خماری بمون :p

بچه ها یه سوال جدی.
با توجه به قیمت کابل و خوده دستگاه و باقی قضایا که شرح آن رفت در صفحه پیش. به نظره شما قیمت بازی پایئن (حداقل منصفانه) نیست؟؟
راستی مصطفی و آریا پیشاپیش مبارک باشه.
روزبه بالاخره خریدی یا نه؟
محمد فکر کنم من و تو آخرین نفرایی باشیم از این تایپیک که 360 میگیریم:((:cheesygri

مصطفی جان هنوز مدچیپی براش ساخته نشده ;) پس فعلا تو خماری بمون :p

انگار ديدم بعضي بچه ها خريدن ، اورجينال خريدن ؟

راستی مصطفی و آریا پیشاپیش مبارک باشه.

اي بابا ، ميخوام كليم رو بفروشم ، اين كجاش تبريك داره :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or