راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
میشه بگین از چه مبدلی استفاده میکنین؟

تا حالا مشکلی پیش نیومده؟ خدای نکرده;)
سلام جیگر! ببین یه ترانسفورماتور کاهنده نیاز داری که قیمتش حدود 20 تومنه وزنش هم 2 کیلوهه!

سوال در مورد x box 360

سلام دوستان من اولين پستمه من تمام مطالب اين تاپيك و خوندم ولي اخرش برا بعضي سوالام جوابي پيدا نكردم لطف كنيد جواب بديد بقيه هم استفاده كنن

1- ايا بازيايي كپي شده ي xbox به 360 ميخوره (بدون مدچيپ)
2- اين سرزمين كه ميگه كپي خور كرده بهش اعتمادي هست و ايا كسي ازش خريده
3- يه سوال از ps3 اين سي دي بلو ري چه مزيت هايي داره
4- xbox 360 رو از كجا و با چه قيمتي ميشه خريد(ميدونم جوابش يه ذره سخته)
5- كپي خور شدن اكس اكس تا حالا از يه سايت معتبر تاييد شده؟

دوستان اين چند تا سوال تنها ابهاماته اين تاپيكه البته اگه چيزي و فراموش نكرده باشم

نوشته شده توسط ilovelife:
سلام دوستان من اولين پستمه من تمام مطالب اين تاپيك و خوندم ولي اخرش برا بعضي سوالام جوابي پيدا نكردم لطف كنيد جواب بديد بقيه هم استفاده كنن

دوستان اين چند تا سوال تنها ابهاماته اين تاپيكه البته اگه چيزي و فراموش نكرده باشم
جواب چندتاشو بلدم:
1.من خودم نینجا گیدن ایکس باکس گرفتم به اومید انکه بیاد ولی اول دستگاه امولاتور خواست بعدشم که ذوش نصب کردم گفت سی دیت اشکال داره(به هر حال نیومد:()
3.من فقط در مورد حجمش شنیدم که حدود 50 گیگه:eek:
5.چند شرکت کوچک واقعا چیپ مودشو ساختن، اما به دلایلی که saturn اورده فعلا نخری بهتره!
ایشاءالله تا اخر تابستون کرک کامل شده بازی هاشم دونه ای 6تومن می فروشن

نوشته شده توسط nomad_609:
این بازی که تو خود هارد x360 هست اسمش چیه ؟ باحاله ؟ گرافیکش چجوریه ؟

اسمش HEXIC است،اخرشه:p:blushing:،عکساشو گذاشتم(البته این عکسا برای PC است)

image006.gif

image007.gif

نوشته شده توسط ilovelife:

سلام. خوش اومدی.
1- X360 نمیتونه تمام بازیهای ارجینال رو بخونه. فقط یه تعدادی که لیستش تو همین تایپیک هست رو جواب میده. در مورد کپی ها هم بدون مد چیپ مطمئن نیستم اما خیلی بعیده.
2- هیچ اعتمادی نیست. حتی بچه های اهوازی هم ازش خرید نکردن.
3- حجم فوق العاده بالا. و قیمت فوق العاده بالا. که البته دومی مزیت نیست.
4- میتونی از پایتخت تو تهران خرید کنی. پاساژ لباف هم اگه بگردی احتمالا پیدا کنی. قیمت هم هر کی هر چی دوست داره میده ولی پرمیوم حدود 600 هستش. یه سایت هم هست که تحویل 2-3 ماه میفروشه که یه 7-8 صفحه قبل کامل میتونی دربارش بخونی.
5- یخ.

نوشته شده توسط OiLeS:
سه شنبه پایتختو خوردم ولی چیز درست حسابیی برای پال پیدا نکردم.گفتم که فقط گلف و بسکتبال داشتند
راستی چندتاشون گفتن سفارش بده بیاریم.
بنظر شما چی بگیرم؟
بعضی ها میگن بازی دونفره بگیر فعلا حال کن تا چیپمودش بیادواگه این کارو کنم باید دستهی اضافی هم بگیرم(حدود پول یه بازی)
قیمت دسته های 360 چنده(بی سیم که 65000تومنه ولی باسیمشو نمی دونم)؟

سلام

اگه از بازی های RPG خوشت میاد Oblivion رو بگیر که تا زمان اومدن مودچیپ برات دوام میاره:D

راستی این لیست بازی های Region Free برای 360 هست:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games_without_region_encoding

همونطور که توش نوشته بعضی بازی های NTSC رو PAL هم میان

دسته هم به نظر من بی سیم بگیر چون تا دو ماه دیگه Connector بی سیم 360 میاد که میتونی باهاش همه چیزهای بی سیم رو به PC وصل کنی مثل دسته و فرمون و ...

نوشته شده توسط mt3691:
من فکر کنم هر دستگاه xbox360 یه شماره یونیک داشته باشه که وقتی به xboxlive وصل میشی اونو چک میکنه و اگه مود چیپ زده باشی اون شماره رو بن میکنه البته مطمئن نیستم ولی باید اینطوری باشه
چون اگه بشه با یه کنسول چند تا اکانت درست کرد میشه وقتی یکیش بن شد با یکی دیگه وصل شد
نظر شما چیه؟

کاملا درسته ولی تو Xbox اولی که میشد اون قطعه رو با مال یکی دیگه عوض کرد، 360 رو نمیدونم
معمولا این سایتهایی که چند تا اکانت دارن برای هر کدوم از صاحبای سایت که 360 دارن یه جای دنیا اکانت میگیرن.

PS : من یه خورده دیگه تحقیق کردم هر چند 100 در صد مطمئن نیستم ولی تا اونجایی که من فهمیدم شما میتونی برای هر 360 چند تا اکانت داشته باشی، مثلا هر کدوم از اعضای خانواده یه اکانت ولی همه با یک دستگاه وصل میشن در نتیجه شماره دستگاه همه یکیه اگه یکیشون با استفاده از شماره دستگاهش بن بشه دیگه اون دستگاه نمیتونه به Live وصل شه. با هیچ اکانتی ...

آخرین ویرایش:
درسته كه توي كامپيوتر داري ولي حتي pc هاي اند هم در مورد فريم ريت جلوي 360 لونگ ميندازه
بازيه cod 2 360 هم خيلي توپه(دوستم تو pc تمومش كرده بود ولي وقتي 360 خريد تو 360 روي همه درجاته سختي تمومش كرد.بدون بازي هم نبود اون نزديكه 10 تا از لانچ تايتلا و 5 تا از بازياي جديد 360 رو داره.ميگه cod رو 360 يه چيز ديگس.
منم اگه 360 بگيرم در مورد بازي تامينم:evil: :cheesygri

نوشته شده توسط m_unknown_r:
درسته كه توي كامپيوتر داري ولي حتي pc هاي اند هم در مورد فريم ريت جلوي 360 لونگ ميندازه
بازيه cod 2 360 هم خيلي توپه(دوستم تو pc تمومش كرده بود ولي وقتي 360 خريد تو 360 روي همه درجاته سختي تمومش كرد.بدون بازي هم نبود اون نزديكه 10 تا از لانچ تايتلا و 5 تا از بازياي جديد 360 رو داره.ميگه cod رو 360 يه چيز ديگس.
منم اگه 360 بگيرم در مورد بازي تامينم:evil: :cheesygri
دمتون گرم
مگه پول علف خرسه که بدم بازیو رو که قبلا تموم کردم دوباره بگیرمو تموم کنم...نه آقا محمدرضا من مثل رفیقتون خرپول نیستم.360و هم بابام بخاطر داداشم که کنکورشو داده بود خرید...
البته از راهنمایی هاتون متشکرم

اقا بجز روی جعبه دیگه از کجا باید فهمید که سیستممون چیه؟(پال یا ....)
برای من پریمیومه ولی اول دفترچه اش نوشته:
thanks for buy xbox 360 core system
برای همین شک کردم که شاید پال هم نباشد؟

والا منم خودم پوله خريده 360 رو ندارم چه برسه به بازياش
:d
پشته دستگاهتون رو نگاه كنين همونجايي كه سريال نامبر اينا نوشته بايد پالو اان تي اس سي هم نوشته باشه

نوشته شده توسط m_unknown_r:
والا منم خودم پوله خريده 360 رو ندارم چه برسه به بازياش
:d
پشته دستگاهتون رو نگاه كنين همونجايي كه سريال نامبر اينا نوشته بايد پالو اان تي اس سي هم نوشته باشه
ننوشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــته

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

من که تا حالا 360 از نزدیک ندیدم اما فکر کنم از روی تلویزیون بشه فهمید سیستمش رو بصورت مانوئل بزار رو پال اگه نشون نده ان تی اس سی هستش دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or