جواب چندتاشو بلدم:نوشته شده توسط ilovelife:سلام دوستان من اولين پستمه من تمام مطالب اين تاپيك و خوندم ولي اخرش برا بعضي سوالام جوابي پيدا نكردم لطف كنيد جواب بديد بقيه هم استفاده كنن
1- ايا بازيايي كپي شده ي xbox به 360 ميخوره (بدون مدچيپ)
2- اين سرزمين كه ميگه كپي خور كرده بهش اعتمادي هست و ايا كسي ازش خريده
3- يه سوال از ps3 اين سي دي بلو ري چه مزيت هايي داره
4- xbox 360 رو از كجا و با چه قيمتي ميشه خريد(ميدونم جوابش يه ذره سخته)
5- كپي خور شدن اكس اكس تا حالا از يه سايت معتبر تاييد شده؟
دوستان اين چند تا سوال تنها ابهاماته اين تاپيكه البته اگه چيزي و فراموش نكرده باشم
نوشته شده توسط nomad_609:این بازی که تو خود هارد x360 هست اسمش چیه ؟ باحاله ؟ گرافیکش چجوریه ؟
نوشته شده توسط Capcom:با سلام.......
لطفا یکی لطف کنه لیست بازیهای ارکید 360 رو بزاره
سلام. خوش اومدی.نوشته شده توسط ilovelife:سلام دوستان من اولين پستمه من تمام مطالب اين تاپيك و خوندم ولي اخرش برا بعضي سوالام جوابي پيدا نكردم لطف كنيد جواب بديد بقيه هم استفاده كنن
1- ايا بازيايي كپي شده ي xbox به 360 ميخوره (بدون مدچيپ)
2- اين سرزمين كه ميگه كپي خور كرده بهش اعتمادي هست و ايا كسي ازش خريده
3- يه سوال از ps3 اين سي دي بلو ري چه مزيت هايي داره
4- xbox 360 رو از كجا و با چه قيمتي ميشه خريد(ميدونم جوابش يه ذره سخته)
5- كپي خور شدن اكس اكس تا حالا از يه سايت معتبر تاييد شده؟
دوستان اين چند تا سوال تنها ابهاماته اين تاپيكه البته اگه چيزي و فراموش نكرده باشم
نوشته شده توسط OiLeS:سه شنبه پایتختو خوردم ولی چیز درست حسابیی برای پال پیدا نکردم.گفتم که فقط گلف و بسکتبال داشتند
راستی چندتاشون گفتن سفارش بده بیاریم.
بنظر شما چی بگیرم؟
بعضی ها میگن بازی دونفره بگیر فعلا حال کن تا چیپمودش بیادواگه این کارو کنم باید دستهی اضافی هم بگیرم(حدود پول یه بازی)
قیمت دسته های 360 چنده(بی سیم که 65000تومنه ولی باسیمشو نمی دونم)؟
نوشته شده توسط mt3691:من فکر کنم هر دستگاه xbox360 یه شماره یونیک داشته باشه که وقتی به xboxlive وصل میشی اونو چک میکنه و اگه مود چیپ زده باشی اون شماره رو بن میکنه البته مطمئن نیستم ولی باید اینطوری باشه
چون اگه بشه با یه کنسول چند تا اکانت درست کرد میشه وقتی یکیش بن شد با یکی دیگه وصل شد
نظر شما چیه؟
دمتون گرمنوشته شده توسط m_unknown_r:درسته كه توي كامپيوتر داري ولي حتي pc هاي اند هم در مورد فريم ريت جلوي 360 لونگ ميندازه
بازيه cod 2 360 هم خيلي توپه(دوستم تو pc تمومش كرده بود ولي وقتي 360 خريد تو 360 روي همه درجاته سختي تمومش كرد.بدون بازي هم نبود اون نزديكه 10 تا از لانچ تايتلا و 5 تا از بازياي جديد 360 رو داره.ميگه cod رو 360 يه چيز ديگس.
منم اگه 360 بگيرم در مورد بازي تامينم:cheesygri
ننوشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتهنوشته شده توسط m_unknown_r:والا منم خودم پوله خريده 360 رو ندارم چه برسه به بازياش
:d
پشته دستگاهتون رو نگاه كنين همونجايي كه سريال نامبر اينا نوشته بايد پالو اان تي اس سي هم نوشته باشه