راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من خودم امیدوارم تو حداکثر 1 ماه 1 ماه و نیم آینده یک مودچیپ خوب بیاد
اگه بیاد که عالیه!:cheesygri
بابا نمی خواد بازی بگیری. خودش یه بازی Arcade داره.من خودم تا الان که حدود یه ماه شده که 360 خریدم بازی نخریدم(چون به قول خودت هر بازیی ارزش 60هزار تومنو نداره)
آره منم بازی آرکیدش رو دیدم خیلی باحاله!:love: ولی من یه هفته نشده گرفتم دارم دیوونه میشم تو چطوری یه ماه صبر کردی؟ براش کابل VGA هم گرفتی یا به تلوزیون وصلش میکنی؟
خوش بگذره.. سلام منم به بیلی برسون....
:cheesygri:cheesygri:-"
من خودم پول حواله کردم ازشون 360 گرفتم دستگاه خوبی دارند پشت دستگاه ژاپن خورده مدل پریمیوم Us است از لحاظ فنی هم به نظر من خوب هستند تو تمام مجلات هم تبلیغات دارند.فکر نمی کنم این جوری باشند
در ضمن لطفا به هیچ کس یا هیچ فروشگاه ی از الفاظ غیر اخلاقی استفاده نکنید و نظر شخصی خود را جایز نیست در هر جا بیان کنید
این هم بارکد و شماره سریال یک نمونه از آن
یعنی روش نوشته ساخت ژاپن؟!!! [نمیدونستم MS تو ژاپن خط تولید داره!]
یه عکس از سمت چپ جعبه بگیر اونجا نوشته ساخت کجاست!:cheesygri
حالا واقعا کپی خوره؟ بازیاش رو دونه چند بت داده؟
حالا مگه هر چی زیاد تبلیغ میکنه معتبر هست؟!
راستی مگه شما الفاظ غیر اخلاقی دیدی تو نوشتم؟:-"
دستگاه من پریمیوم پال، برقش 220V، از مبدل استفاده نمی کنم،از دبی اوردم
به احتمال زیاد برای فروش در آسیا تولید شده آخه مال من 110 [بچه ها لو رفتیم!:cheesygri] ولت NTSC هست، راستی اروپا هم 220 ولت هست؟

نوشته شده توسط Darkfie1d:
هر وقت زیر پست تو چیزی نوشتم اجازه داری دهان باز کنی... در غیر این صورت مثل بقیه از دور نگاه کن.. اگر لازم باشه من ادب یاد بگیرم مدیر های انجمن برام کلاس میگذارن... تو عین یک کوچولوی مودب از دور فقط نگاه کن...
darkf1eld جان اينجا جاي طرفدار هاي 360 هست تو كه طرفدار پي اس 3 هستي برو يدونه از اين تاپيكا بزن. اين شماره 13 روت اثر گذاشته
نكنه ميخواي 360 بگيري اين طرفا ميپلكي:cheesygri :cheesygri
يكمي از اين satrun ياد بگير ببين چقدر قشنگ جوابتو داد

نوشته شده توسط hitboy:
darkf1eld جان اينجا جاي طرفدار هاي 360 هست تو كه طرفدار پي اس 3 هستي برو يدونه از اين تاپيكا بزن. اين شماره 13 روت اثر گذاشته
نكنه ميخواي 360 بگيري اين طرفا ميپلكي:cheesygri :cheesygri
يكمي از اين satrun ياد بگير ببين چقدر قشنگ جوابتو داد

لطفاً بعد از 3 تادونه پست ناقابل پسرخاله نشید... همه میدونن من بیخودی با کسی وارد بحث نمیشم.. من طرفدار PS3 هستم اما تا MGS4 نیاد که PS3 نمیخرم... پس احتمال اینکه 360 بخرم ضعیف... نیست!!! یکبار دیگه متذکر میشم.. شما یا هر یک از اعضای دیگر - منهای شخص مخاطب - زمانی میتونید به بنده تذکر بدید که اجازه اش رو داشته باشی.. یعنی مثلاً زیر اسمت نوشته شده باشه Moderator !! در غیر این صورت شما هم مثل دوست بالائی تا زمانی که مخاطب پست من نبودید عین یک کوچولوی خوب از دور فقط نگاه کنید.. اگر هم سوالی بود بپرسید به شرطی که دری وری نپرسید... اونی که مخاطب نامه من بوده خودش میدونه که چطور برخورد کنه... اینجام مسابقه کشتی کچ نیست که هرکسی از هرکی خوشش میاد هواخواهش در بیاد... که تازه اگرم در بیاد چون من سابقه فعالیت در این ورزش رو دارم هندیکپ هم میزنم..

سلام،

در مورد Ping تو Xbl چیزی نمیتونم بگم چون هنوز هیچکس امتحانش نکرده ولی همونطور که تو پست اولم هم گفتم حتی اگه نتونیم بازی کنیم از بقیه قابلیت هاش میتونیم استفاده کنیم . برای بازی آنلاین هم میشه از سایتی مثل xbconnect استفاده کرد که هم اجازه میده با بازی های کپی بازی کنیم هم هاستهاش همه جای دنیا هستن.

خوب من نمیدونم شما چندتا Product تا حالا رجیستر کردی!! اما من زیاد کردم و آخرین باری هم که خواستم اینکارو بکنم چون دیدم تو لیست کشورها ایران نداشت رجیستر نکردم... که Logitech Extreme 3D Pro بود. دفعه قبل هم PlayStation 2 رو رجیستر کردم که بعداز گرفتن مشخصات و آدرس PIN CODE ـم رو توسط پست بهمراه Network Access Disc فرستادن درب منزل!! امیدوارم این قسمت منظورم رو از اون بالا تشریح کرده باشه....

در این زمینه من کاملا مطمئنم که مایکروسافت به هیچوجه آدرس رو چک نمیکنه حداقل برای Silver چون از چندین جای مختلف پرسیدم و حتی با یک نفر که خودش چند تا آیدی درست کرده بود راجع بهش صحبت کردم .
اگه یکی از بچه ها که 360 و DSL داره بتونه چند تا capture از صفحات ثبت نام live بگیره خیلی خوب میشه.

نوشته شده توسط Saturn:
سلام،

در مورد Ping تو Xbl چیزی نمیتونم بگم چون هنوز هیچکس امتحانش نکرده ولی همونطور که تو پست اولم هم گفتم حتی اگه نتونیم بازی کنیم از بقیه قابلیت هاش میتونیم استفاده کنیم . برای بازی آنلاین هم میشه از سایتی مثل xbconnect استفاده کرد که هم اجازه میده با بازی های کپی بازی کنیم هم هاستهاش همه جای دنیا هستن.

در این زمینه من کاملا مطمئنم که مایکروسافت به هیچوجه آدرس رو چک نمیکنه حداقل برای Silver چون از چندین جای مختلف پرسیدم و حتی با یک نفر که خودش چند تا آیدی درست کرده بود راجع بهش صحبت کردم .
اگه یکی از بچه ها که 360 و DSL داره بتونه چند تا capture از صفحات ثبت نام live بگیره خیلی خوب میشه.

اصولاً مشکل از XBL که نیست!! مشکل همونطور که گفتم از سیستم مزخرف اینترنت ماست... من مشکلی با طریقه ثبتنام تو XBL ندارم.. میگم خلاصه اینطوریاست.. بخصوص واسه سیستمی که شما قراره پول بدی تا ازش استفاده کنی.. اطلاعات شما لازمه مثلاً من اکانت Gamespot ـمو که گرفتم.. برای اینکه من بعداً بتونم بگم که آقا من مالک این اکانتم، 40 دلار پولشو دادم... نیازمند یکسری اطلاعات جزئیتر و شخصیتر هست... که باید تو دیتابیس اونا ثبت شده باشه... خوب میبینی.. آره برای اکانت فریش لازم نیست اون اطلاعاتو بدی اما وقتی که میخوای پول بدی وضع کاملاً متفاوته... والا همینطوری هم اگر یک شناسه MSN یا Hotmail داشته باشی میتونی اکانت XBL هم روی همون باز کنی... خوب این قسمت خیلی فرق میکنه....

نوشته شده توسط OiLeS:
یه سوال:کسی جایی رو تو تهران میشناسه که بازی برای سیستم پال داشته باشه؟

فکر کنم اینجائی که طبقه اول پایتخت هست (اسمش یادم نیست اما - یه مغازه بزرگه که همه کنسولها رو داره) احتمالاً داره.. چون که ما هم PAL Region هستیم. اگر اونهام عقلشون رسیده باشه... باید سیستمها و بازیهای پال ورژن بیارن... کنج هم فکرکنم 360 آورده هان؟! البته این یارو که میگم حتی faceplate جدیده رو که توی صفحه اول سایت هم عکسش تا دیروز بود داشت.. احتمالاً اساسی زده تو کار 360...

نوشته شده توسط OiLeS:
یه سوال:کسی جایی رو تو تهران میشناسه که بازی برای سیستم پال داشته باشه؟

یه سوال از فروشگاه کنج بکن، بغل پایتخته. تلفنشم : 88886526 , 88779049

مغازه پاناسونیک هم تو پایتخت حسابی الان رفته تو کار 360 باید داشته باشه، من امیدوارم Fan Hyko (اگه Spell اش همین باشه )رو هم بیارن خیلی بدرد میخوره.

من فکر کنم هر دستگاه xbox360 یه شماره یونیک داشته باشه که وقتی به xboxlive وصل میشی اونو چک میکنه و اگه مود چیپ زده باشی اون شماره رو بن میکنه البته مطمئن نیستم ولی باید اینطوری باشه
چون اگه بشه با یه کنسول چند تا اکانت درست کرد میشه وقتی یکیش بن شد با یکی دیگه وصل شد
نظر شما چیه؟

نوشته شده توسط Saturn:
یه سوال از فروشگاه کنج بکن، بغل پایتخته. تلفنشم : 88886526 , 88779049

مغازه پاناسونیک هم تو پایتخت حسابی الان رفته تو کار 360 باید داشته باشه، من امیدوارم Fan Hyko (اگه Spell اش همین باشه )رو هم بیارن خیلی بدرد میخوره.
ممنون ولی از جفتشون پرسیدم.کنج که فقط NTSC داره پاناسونیک هم بازی های پال فقط ورزشی داره!(گلف،بسکتبال و...):((

فکر کنم اینجائی که طبقه اول پایتخت هست (اسمش یادم نیست اما - یه مغازه بزرگه که همه کنسولها رو داره) احتمالاً داره.. چون که ما هم PAL Region هستیم. اگر اونهام عقلشون رسیده باشه... باید سیستمها و بازیهای پال ورژن بیارن... کنج هم فکرکنم 360 آورده هان؟! البته این یارو که میگم حتی faceplate جدیده رو که توی صفحه اول سایت هم عکسش تا دیروز بود داشت.. احتمالاً اساسی زده تو کار 360...
سه شنبه پایتختو خوردم ولی چیز درست حسابیی برای پال پیدا نکردم.گفتم که فقط گلف و بسکتبال داشتند
راستی چندتاشون گفتن سفارش بده بیاریم.
بنظر شما چی بگیرم؟
بعضی ها میگن بازی دونفره بگیر فعلا حال کن تا چیپمودش بیادواگه این کارو کنم باید دستهی اضافی هم بگیرم(حدود پول یه بازی)
قیمت دسته های 360 چنده(بی سیم که 65000تومنه ولی باسیمشو نمی دونم)؟

نوشته شده توسط OiLeS:
ممنون ولی از جفتشون پرسیدم.کنج که فقط NTSC داره پاناسونیک هم بازی های پال فقط ورزشی داره!(گلف،بسکتبال و...):((
اگه میتونی برو دسگاهت رو عوض کن بعدن که ما بخوایم بازیهامونو تبادل کنیم به مشکل میخوری البته خدا کنه کنسول ما که میاد ntsc باشه ولی فکر کنم اکثریت با ntsc ها باشه بهتره همه یه مدل بگیریم;)

نوشته شده توسط mt3691:
اگه میتونی برو دسگاهت رو عوض کن بعدن که ما بخوایم بازیهامونو تبادل کنیم به مشکل میخوری البته خدا کنه کنسول ما که میاد ntsc باشه ولی فکر کنم اکثریت با ntsc ها باشه بهتره همه یه مدل بگیریم;)
اگه چیپاش بیاد که حلله;) ولی تا اون موقع...اخه دبی که دیگه پس نمی گیره:(

نوشته شده توسط OiLeS:
اگه چیپاش بیاد که حلله;) ولی تا اون موقع...اخه دبی که دیگه پس نمی گیره:(

برعکس محمد من معتقدم که دستگاهتو عوض نکن!! چون اگر امیدی داشته باشی که بتونی بر فرض محال بتونی با پینگ 200 هم یکروز بازی کنی... اگر NTSC بگیری نمیتونی... چون همونطور که گفتم سیستمهای پال و ntsc روی سرورهای همین ورژن و بازی های همین ورژن سازگارن.. مثل ps2 .. که شما اگر مثلاً PES5 پال داری میتونی فقط با دستگاه پال بازیکنیش و فقط میتونی به کشورها و سرورهای پال ریژن کانکت شی... (مسخره است نه!!) اونجوری لااقل میتونی با اروپا که پینگش در بدترین حالت از آمریکا بهتره امیدوارانه تر کار رو دنبال کنی... هکرها دارن سعی میکنن که مودچیپی که میدن همه فیچرهای 360 رو قابل دسترس کنه.. اما خوب این قسمت روی ps2 هم به شکل بسیار نادخی بود و کاریش نتونستن بکنن... خلاصه اینو در نظر بگیر...

بعدشم... یک مغازه دیگه تو پایتخت هست که گیم اوریجینال وارد میکنه طبقه همکف بود انگار... متاسفانه اسم اون رو هم بلد نیستم.. شاید اون بتونه بازی هائی رو که میخوای برات وارد کنه.. تو الان بهترین راهت اینه که یکی رو دوبی پیدا کنی که برات از اونجا بفرسته... این بهترین راه حلته...

پ.ن: البته به نظر من اینجا سونی یه لگد محکم تو پوزه $M زد و اونم این بود که کنسولش REGION FREE هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or