سلام
دقیقا به همین علته که سعی میکنم تو فروم های ایرانی صحبت نکنم چون نه تنها بهم توهین میشه و تهمت زده میشه بلکه سعی میکنن با این کار خودشون رو با اطلاع جلوه بدن.
عزیز من اگه با من مخالفی دلیل بیار بگو مخالفم ، آخه من برای چی باید راجع به پینگم بیام اینجا دروغ بگم ؟ من هرچی اطلاعات داشتم دادم و تا اونجایی که میدونم هم اطلاعات غلط ندادم. راجع به آدرس دادن هم من اطلاعاتم رو از ادمین بلاگ
Signal-360 که فکر کنم در این مورد اطلاعاتش در این مورد از شما بیشتر باشه گرفتم، در زمینه یه قسمت
دری وری پستم هم خدمتتون عرض کنم من با برنامه All Seeing Eye سرور هامو پیدا میکنم و بیشترین سروری که ازش استفاده کردم هم |Clanless| call of Duty Funserver by The_PR بوده که معمولا با پینگ 320 بازی میکنم و اگه اینترنتم قطع نشه بدون لگ بازی میکنم که برای خود من هم از اول بسیار عجیب بود ولی ...
در مورد رجیستر کردن 360 هم متوجه نشدم منظورتون چیه یعنی آدم برای وصل شدن به Silver باید صبر کنه تا آدرسش کانفرم شه؟
راستی من نگفتم ایران به اون لیست اضافه میشه چون اونا اصلا مارو قبول ندارن بحث من این بود که تو اون کشورها ساپورت میشه وگرنه بقیه جاها هم کار میکنه.
در هر صورت ممنون