سلام
در مورد Xbox Live تو ایران، من فکر نمیکنم با داشتن اینترنت 128 یا 256 مشکلی وجود داشته باشه به دلایل زیر:
مایکروسافت در 27 کشور (که هر چند وقت یکبار بهشون اضافه میشه) Xbox Live رو پشتیبانی میکنه ولی از اونجایی که این سیستم از اینترنت پرسرعت به عنوان رابط بین مشتری و سرور استفاده میکنه، در هر جای دنیا که شما به Broadband دسترسی داشته باشید میتونید به سرورهای مایکروسافت متصل بشید ولی در صورت پیش اومدن مشکل مایکروسافت شما رو پشتیبانی نمیکنه.
در هنگام ثبت نام من دقیقا نمیدونم آدرس میخواد یا نه ولی اگر هم بخواد استفاده ای از اون نمیکنه به دو دلیل 1- شما اگه به خیلی از سایتها و بلاگهای 360 برید میبینید که اونها از چندین اکانت که معمولا US , UK و Japan هستند استفاده میکنند. تا بتونن از داونلودهایی که فقط اختصاصی برای بعضی مناطقه استفاده کنن 2- همونطور که میدونید Xbox Live Silver بصورت مجانی هست و اگر مایکروسافت بخواهد برای هر اکانت آدرس پستی رو چک یا پسورد رو به آدرس بفرسته هزینه زیادی براش خواهد داشت که به صرفه نخواهد بود.
در مورد پینگ و دوری از سرورها هم، من خودم با اینترنت Dial-up با سرعت حدود 4~4.5 کیلوبایت Call of Duty 2 رو تو PC با حدود 20 نفر online بازی میکنم که یکی از سرورها تو آمریکا و یکی تو هلنده و با اینکه پینگ بین 300 تا 400 هستش ولی بدون هیچ مشکلی میتونم بازی کنم، نکته مهم اینه که اکثر سرورهای این بازی سرورهای خونگی هستند که کاربر ها درست میکنن و قابل مقایسه با سرورهای مایکروسافت نیستند. پس فکر نمیکنم مشکلی برای سرعت داشته باشیم مخصوصا اگه یکی از کشورهای اروپایی رو برای عضویت معرفی کنیم.
حتی در بدبینانه ترین صورت یعنی سرعت پایین در خود بازی یا Minimum Ping در سرورها که من خیلی شک دارم باز هم Xbox Live جذابیت های دیگه ای داره مثل داونلود دمو و Trailer بازی ها و Gamerpoints و Xbox Live Arcade و ...
در زمینه قیمت هم بهترین قیمت ها رو داتک میده ولی من از کیفیتش بیخبرم چون منطقه ما هنوز راه نیافتاده:
www.datak-telecom.com
فقط باید حواسمون باشه که یه وقت با مودچیپ روشن وصل نشیم که آخرین دفعمون خواهد بود