راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط I LOVE XBOX:
فرق pal با nstc چیه:confused:
سلام. خوش اومدی.
اون بخش از فرقش که به من و موضوع این تایپیک مربوط میشه اینه که nstc سیستمی هستش که توی آمریکا مرسوم و متداوله و بازیهای مبتنی بر این سیستم تو ایران یافت میشوند و این حسنه قضیه هستش اما سرورهایی که ازش پشتیبانی میکنند به دلیل دوربودن بازی کردن آنلاین رو به شدت سخت و دشوار میکنن (به نقل از سیاوش)
سیستم pal توی اروپا مرسومه و تو ایران بازیهاش یافت نمیشه اما حسنش اینه که سرورهای اروپا به ما نزدیک تر هستن و با سرعت بیشتری میشه به اونها کانکت شد.
اگه بحثه فنیش رو میخوای من نمیدونم

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
سلام. خوش اومدی.
اون بخش از فرقش که به من و موضوع این تایپیک مربوط میشه اینه که nstc سیستمی هستش که توی آمریکا مرسوم و متداوله و بازیهای مبتنی بر این سیستم تو ایران یافت میشوند و این حسنه قضیه هستش اما سرورهایی که ازش پشتیبانی میکنند به دلیل دوربودن بازی کردن آنلاین رو به شدت سخت و دشوار میکنن (به نقل از سیاوش)
سیستم pal توی اروپا مرسومه و تو ایران بازیهاش یافت نمیشه اما حسنش اینه که سرورهای اروپا به ما نزدیک تر هستن و با سرعت بیشتری میشه به اونها کانکت شد.
اگه بحثه فنیش رو میخوای من نمیدونم

من الان همین فردا می خوام یکیشو بخرم کدومش بهتره ؟

نوشته شده توسط I LOVE XBOX:
من الان همین فردا می خوام یکیشو بخرم کدومش بهتره ؟
در مورد بازیها تا وقتی این قضیه مهمه که چیپ کپی خور نیومده باشه اما در مورد سرویس آنلاین تا ابد همینه چون با مد چیپ نمیتونی آنلاین بازی کنی. اما اگه الان پال داشته باشی تو ایران بازی خیلی کم براش هست. چند تا پست بالاتر رو بخون. شایدم صفحه قبله ولی یکی از رفقا فقط بازیهای اسپرت رو گیر آورده با سیستم پال از طرف دیگه بازی کردن آنلاین با adsl سرعت پائین هم تقریبا غیره ممکنه و بهش هزینه اکانته XBl رو هم اضافه کن. من فکر نمیکنم سرویس آنلاین تو ایران و این وضعیت ارزشه سرمایه گذاری داشته باشه. من پیشنهادم ntsc هستش

نوشته شده توسط OiLeS:
نوشته شده توسط Saturn
اگه از بازی های RPG خوشت میاد Oblivion رو بگیر که تا زمان اومدن مودچیپ برات دوام میاره:D
اینو تو کامپیوتر دارم !
به نظر من هم oblivion رو بگیر فعلا تنها بازی هستش که چند ماه میشه باهاش گذروند. من که حتما میگیرم این بازی رو (رو پیسی هم دارم بازی میکنم)
من XBOX 360 رو از کدوم مقازه بخرم ؟:confused:
کی میتونم بازی ارزون بخرم ؟:(
کپی خور بخرم یا نه ؟
1- از هر جا دوست داری و ارزونتر داد
2- هر وقت مد چیپ بیاد
3- گیر نمیاد وگرنه هیچکدوم از ما معطل نمیکردیم. اگه فردا بهت گفتن کپی خوره خالی بستیه. فعلا خبری نیست;)

Dont worry about the games cuase the indian 360's are going to be NTSC not PAL so u can buy us games
در مورد بازی انلاین هم نگران نباشین چون اگه دستگاهتون ntsc باشه ما به هند نزدیک تریم و اونجا ماکروسافت از ntsc پشتیبانی میکنه و اگه قرار به انلاین بازی کردن باشه فکر کنم از طریق هند راحت تر باشه;)
اگه کسی میخواد به xboxlive وصل بشه حواسش باشه خودشو هندی جا بزنه:cheesygri البته اگه بشه
فقط خدا کنه دستگاه ما هم ntsc باشه:praying:

نوشته شده توسط mt3691:
در مورد بازی انلاین هم نگران نباشین چون اگه دستگاهتون ntsc باشه ما به هند نزدیک تریم و اونجا ماکروسافت از ntsc پشتیبانی میکنه و اگه قرار به انلاین بازی کردن باشه فکر کنم از طریق هند راحت تر باشه;)
اگه کسی میخواد به xboxlive وصل بشه حواسش باشه خودشو هندی جا بزنه:cheesygri البته اگه بشه
فقط خدا کنه دستگاه ما هم ntsc باشه:praying:
آخه هند چه بازیباز حرفه ای داره که ما بخوایم باهاش بازی کنیم.

نوشته شده توسط GAme3:
آخه هند چه بازیباز حرفه ای داره که ما بخوایم باهاش بازی کنیم.
:)
هند رو دست کم نگیر بزرگترین تولیدکنندگان نرمافزار هستن :) بی شوخی میگم.
مطمئن باش بازی باز حرفه ای هم داره.

بابا چه مملکت مذخرفی داریم ما! من به خاطر یه کابل 2 متری VGA ایکس 360 تمام اهواز رو گشتم وقتی پورتی رو که به 360 وصل میشه رو نشونشون میدادم اینقدر تعجب میکردن که اگه چراغ جادو الاعدین رو نشونشون میدادم تعجبشون اینقدر نبود!
به تمام فروشگاهای معتبر کل ایران زنگ زدم منصور جون [Ubi] گفته بود که کنج تو ویترینش این کابل رو داره، وقتی این رو به فروشنده ی کنج میگم میگه آقا مظاحم نشو!
آخه این آدم عوضی که تو یگانه کار میکنه به چه حقی این کابل 2 متری رو میده 75000 تومن؟!
این شادی هم که گفته بود باید صبر کنید تا بارم برسه، اصلا تلفنشون رو جواب نمیده
میبینید ترو خدا تو این مملکت [که همه بش افتخار میکنن] یه بازی هم نمیشه انجام داد، کجای دنیا بازی بازاش برای بازی کردن یه کنسول مجبورن منتظر چیپ مود بمونن؟ [بازی خریدنمون تبدیل شده به دزدی]
کجا قیمت کنسول ها اینقدر نوسان داره؟ کجای دنیا فروشنده ها اینقدر اطلاعات کمی دارن؟ و ... ای خدا!
[میبخشید اینقدر تند حرف زدم آخه خیلی اعصابم خورده]

خوب بچه ها میخوام یه خبر خوش بدم که دیگه حسابی به مملکتتون افتخار کنید :
تحریم ایران از سوی آمریکا 1 سال دیگه هم تمدید شد:cheesygri
ساسی جان تو مطمئنی یگانه میده 75000 تومان :eek:

اي خدا رفتم پشت شهرداري ايکس باکس ۳۶۰ قيمت کردم يکي ميگه ۴۸۰ بغليش ميگه ۵۱۰ ميگم داداش بغلي ميده ۴۸۰ ميگه اون تقلبيه ادم نميدونه چه خاکي به سرش بريزه

نوشته شده توسط Nomad_609:
خوب بچه ها میخوام یه خبر خوش بدم که دیگه حسابی به مملکتتون افتخار کنید :
تحریم ایران از سوی آمریکا 1 سال دیگه هم تمدید شد:cheesygri
ساسی جان تو مطمئنی یگانه میده 75000 تومان :eek:
کیوان جان دستت درد نکند ولی مطمنی.
اخه ناسلامتی می خوایم 65 تومن پول بدیم. نگیریم کنف شیم!!؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or