راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کلیه نوشته های زیر مربوط به کاربر محترم جناب sasy360 میباشد:
دیروز رفته بودم سرزمین گفت x360 میفروشن کپی خور همه بازی های کپی رو هم اجرا میکرد
جلوی خودمم بازی های کپی رو اجرا کردن
قیمت خود دستگاه مدل پرمیوم زده بودن 650 با 5 تا بازی کپی گفتن هر بازی کپی رو هم از هر جا اجرا میکنه و بازی هاش هم دونه ای 5 هزار تومنه
--
ساسان عزیز به علتی به اینترنت دسترسی نداشت و گفت من اینو روی سایت بزارم

دروغ و راستشم با خودشه:
ولی خداییش اگه این کارو کرده باشن
بقول صدا و سیما (( ایرانی میتواند))

نوشته شده توسط Sony:
قیمت خود دستگاه مدل پرمیوم زده بودن 650 با 5 تا بازی کپی گفتن هر بازی کپی رو هم از هر جا اجرا میکنه و بازی هاش هم دونه ای 5 هزار تومنه
نوشته شده توسط g.o.w:
الان پرميوم 550
با يه بازي اصل البته كپي خور نيست سرزمين
خوب. حرفه ساسان که دروغ نمیشه. مخصوصا که میگه جلوش اجرا کرده. پس 100 تومن قیمته کپی خورش.

من به راست و دروغ حرفش کاری ندارم.
ولی قبلا هم مشابه همین حرف رو راجع به پی-اس-پی زد.که بالاخره نفهمیدیم درست بود یا غلط.جالبه که جفتش هم از سرزمین بوده.دو حالت داره:
یا سرزمین کلاهبرداره
یا یه لشکر هکر و کرکر توش کار میکنند!!!!
باتشکر...

یا سرزمین کلاهبرداره
خوب حالا بالاخره یه مدچیپ اومده و میشه گفت که اون مدچیپ رو انداختن رو دستگاه و احتمال اینکه اون مدچیپ نتونه تا 2 ماه دیگه جواب بده زیاده ولی مساله اصلی اینه که اون مدچیپ قراره فردا بیاد و اونا از دیروز داشتن پس ....

نوشته شده توسط slip_knot:
بابا یگانه میندازه بهتون نگریدی ازش
برید کامپی.تری غرب مغازه ی البرز
اونجال پرمیوم میده 450
(دعا کنید قیمت رو بالا نبره)

شماره تلفن یا آدرسشو داری ؟

بشتابید برای سری دوم

بچه ها دیروز با ساسان رفتیم بازار کامپیوتر (پاساژ نخل) ولی دیگه بازار بزرگ و سرزمین نرفتیم
داستانا کامل برام تعریف کرد گفت به جان خودم یه بازی کپی گذاشت تو دستگاه داشت خودش بازی میکرد گفت اینا سری اول رو هم فروختن 680 تومن الان شده 650 تومن پرمیموus با 2 تا دسته بیسیم و وسایل جانبی کامل+5 تا بازی کپی بازی هم گفت گوست رکون رو داشت و یکی دیگه که fps بود
البته یه چیزی هم هست به این بدبخت اونجا psp دادن بازی کنه این بیچاره هم تا به حال psp تو عمرش ندیده بوده هول شده قاتی کرد:cheesygriه
راستی یه چیز دیگه هم گفت :اگه کار این سرزمین دروغ باشه بچه های بازیسنتر سایمو با تیر میزنن مجبورم برم عضو فعال وبلاگم بشم:p
اینم بگم که خیلی شلوغ بود و احتمال اینکه سری دوم همین روزا تموم بشه هست

نوشته شده توسط SUPERMHR:
من به راست و دروغ حرفش کاری ندارم.
ولی قبلا هم مشابه همین حرف رو راجع به پی-اس-پی زد.که بالاخره نفهمیدیم درست بود یا غلط.جالبه که جفتش هم از سرزمین بوده.دو حالت داره:
یا سرزمین کلاهبرداره
باتشکر...
دوست عزیز یه لشکر هکر نداره یه اقایی اونجاست اسمش حسینه خیلی هم خپله برات ps3 رو هم 3 سوته هک میکنه :cool:

دوست عزیز یه لشکر هکر نداره یه اقایی اونجاست اسمش حسینه خیلی هم خپله برات ps3 رو هم 3 سوته هک میکنه :cool:
حسین ماجدی رو می گی؟:shocked:
بابا بیخیال اون توی کراک بازیهای pc مونده چه برسه به اینکه بخواد کنسول هک کنه!!!!:lol: :lol:

دوست عزیز یه لشکر هکر نداره یه اقایی اونجاست اسمش حسینه خیلی هم خپله برات ps3 رو هم 3 سوته هک میکنه
ایشون چرا نمیرن توی Microsoft خودشونو معرفی کنن ! :)
آخه حیفه با این استعداد خدادادی که ایشون دارن توی سرزمین عمرشونو تلف کنن.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or