Ali_Reza_1899
کاربر سایت
مگه آلکیه عزیزه من هک کردنه اینا!!دوست عزیز یه لشکر هکر نداره یه اقایی اونجاست اسمش حسینه خیلی هم خپله برات ps3 رو هم 3 سوته هک میکنه
:confused:ورژن 2.8 PSP
من دیگه به این چیزاش کاری ندارم! من اینجا هرجا که Psp میفروشه ازش می پرسم ورژن چنده اون میگه 2.8! ولی می دونی مهم اینجا چیه؟ مهم اینکه اگه بخوای یه Psp کپی خور از تهران بخری حداقل باید 300 یا 400 تومن پول داشتی ولی اینجا راحت میتونی یه Psp کپی خور به قیمت 280 هزار تومنی بخری!:dمی تونی بگی این سرزمینیا ورژن 2.8 رو از کجا آوردن؟تو سایت خود سونی هم که بری آخرین ورژنش 2.71 هست و اصلا 2.8 نداریم.نکنه این سرزمینیا خودشون 2.8 درست کردن؟
ساسان جان شما که باز اومدی فقط حرف زدی !!!نوشته شده توسط Sasy360:آقا مشکل اینترنت ما هم برطرف شد و دوباره اومدم! این هم دیالوگ کامل من و دوستم پویا که با هم رفته بودیم سرزمین با حسین:
از پله ها بالا رفتیم و رسیدیم به طبقه ی سوم! از دور نگاهمون افتاد به تلوزیون HD یی که داخل سرزمین هست!
پویا: ساسی نگاه کن! چه گرافیکی داره!! اسم این بازیه چیه چرا من ندیده بودمش تا حالا؟!!
حتما یکی از بازی های 360 ته! [یه بازی fps بود] همین جوری که به تلویزیون نگاه میکردیم رفتیم تو!
حسین مثل همیشه داشت با تلفن صحبت میکرد
سلام! آقا این 360 هاتون چی شد؟!
حسین: هیچی دیگه! اوردیم سری اولشم رو هم فروختیم!!
یعنی چی 360 های کپی خور رو فروختید؟!
حسین: آره دیگه کپی! یکیش رو هم نگر داشتیم برا مغازه! برو او نجا ببینش! [من رفتم اون سمت مغازه]
حسین: اون بازیرو براش بزار ببینه!
[اون کسی که اونجا کار میکرد یه DVD گاست ریکن اوورد بیرون از اون زیر [!] و گزاشت تو دستگاه!
دی وی دی از لحاظ شکل هیچ تفاوتی با دی وی دی اصل نداشت!]
حالا از کجا معلومه این DVD کپی باشه؟!
حسین: انگار شما مشتری نیستی ها! خوب ما که مریض نیستیم به شما دروغ بگیم!
خلاصه DVD رو گزاشت تو دستگاه و بازی رو اجرا کرد! ما که تا 2 روز از این جریان تو توهم بودیم !!
عزیزم شما میدونی هزینه ی پست DHL چقدر میشه ؟ منهم اولش میخواستم بگم پرمیوم واسم از همون کانادا بفرستن ولی پشیمون شدم. وزن core system تقریبانوشته شده توسط mohandes_register:آ
2.بگم از کانادا برام یه Core system بفرستن.نظره شما اساتید چیه؟
عزیزم شما میدونی هزینه ی پست DHL چقدر میشه ؟ منهم اولش میخواستم بگم پرمیوم واسم از همون کانادا بفرستن ولی پشیمون شدم. وزن core system تقریبا
3.5 کیلو هستش که هزینه ی پستش از کانادا 165 هزار تومان میشه .میتونی زنگ بزنی
به دفتر DHL تو ایران بپرسی . 88719170 (امور مشتریان)
core system= 299$
که میشه 275 هزارتومان .به اضافه ی 165 هزار تومان هزینه ی پست.به اضافه ی پول مموری 36 هزار تومان (به قیمت کانادا).به اضافه ی حد اقل یک بازی 50 هزار تومان=526 هزار تومان به نظر من بگو که بدن به مسافری که داره میاد ایران واست بیاره