راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها یه چیز دیگه میگم باز بخندید :
دیشب رفتم پایتخت پشت شیشه یه مغازه یه core system دیدم گفتم آقا چند ؟
گفت این خرابه .گفتم حالا چند ؟ گفت درستش میکنیم 550 تومان ماله تو :lol::cheesygri

بچه ها دیروز با ساسان رفتیم بازار کامپیوتر (پاساژ نخل) ولی دیگه بازار بزرگ و سرزمین نرفتیم
داستانا کامل برام تعریف کرد گفت به جان خودم یه بازی کپی گذاشت تو دستگاه داشت خودش بازی میکرد گفت اینا سری اول رو هم فروختن 680 تومن الان شده 650 تومن پرمیم وus با 2 تا دسته بیسیم و وسایل جانبی کامل+5 تا بازی کپی بازی هم گفت گوست رکون رو داشت و یکی دیگه که fps بود
البته یه چیزی هم هست به این بدبخت اونجا psp دادن بازی کنه این بیچاره هم تا به حال psp تو عمرش ندیده بوده هول شده قاتی کرده
راستی یه چیز دیگه هم گفت :اگه کار این سرزمین دروغ باشه
اولا اینکه من از وقتی کوچیک بودم و اون زمون ها که 6 سالم بود و سوپر میکرو بازی می کردم ، برای تهیه ی بازیهای کنسول ام با پدرم می رفتم اونجا و تا آنجا که یادم است از اول بهش می گفتند پاساژ نخل ... معمولا کنسولهای از سری اول که آتاری و کمودور 64 و سگا و ... اونجا می فروختند و البته هنوز هم نوارهای ( کارتریج های) سگا اونجا پیدا میشه با خود کنسولش...
شما احتمالا رفتی سراغ آقا کامبیز امتحانی که به نظرم احتمالش زیاده...
توی دهات ما به دسته های X360 میگن وایرلس و اگر یکی از بچه های محله مون که شدیدا طرفداره Ghost Recone است وقتی بفهمد گاست ریکون را گفتی گوست رکون حالت را اساسی جا میاره...
کار هک نرم افزاری X360 توسط غیر سرزمینی ها انجام شده و سرزمین وقتی فهمیده توانستند هکش کنند رفته باهاشون مذاکره کرده و همه چی به اسم سرزمین تموم شده...
در ضمن حسین ماجدی پیش من زیاد لاف می زند.مثلا چند روز پیش بهم گفت : به من پیشنهاد شده سرزمین را نمایندگی فروش PS3 در ایران کنم { وقتی اومد } قیمتش هم 800 هزار تومن است.حالا شما بروید پیش کامبیز یا برادرش بهروز....صد در صد میگه قیمت PS3 یک میلیون و 200 هزار تومن است و اونها نمایندگی اش توی ایران هستند.;)

برادران (خواهران فکر نکنم تو این تاپیک باشن)
کمکم کنید
میشه شمازه این فروشگاه نخل رو بدید
آقا حامد به خدا من هم دیوونه میشم بعضی اوقات ولی دسته های 360 رو حتی تو امریکا هم همه بهش نمیگن وایرلس
درضمن شما خودت الان گاست ریکون رو اشتباه نوشتی Ghost Recon(without "e") m
زشته ادم اینجوری حرف بزنه مثلا من یه دوست دارن کشت منو انقدر بازی FEAR رو جای اینکه بخونه FIER میخونه FEIR

من امروز دوباره رفتم مرکز کامپیوتر شهرک غرب فروشگاه البرز پرمیوم قیمت گرفتم 550 تومان
خوب به نظر شما آدم بره فروشگاه شادی با دو تا بازی بگیره 600 بهتره یا بره اینجا
بدون هیچی بگیره 550 ؟

در ضمن از آقای slip_knot خواهش میکنم تا از موضوعی مطمئن نشدند مطرح نکنند.

نوشته شده توسط Nomad_609:
من امروز دوباره رفتم مرکز کامپیوتر شهرک غرب فروشگاه البرز پرمیوم قیمت گرفتم 550 تومان
خوب به نظر شما آدم بره فروشگاه شادی با دو تا بازی بگیره 600 بهتره یا بره اینجا
بدون هیچی بگیره 550 ؟

در ضمن از آقای slip_knot خواهش میکنم تا از موضوعی مطمئن نشدند مطرح نکنند.
100 درصد 600 تومنیه بهتره
چون الان هر بازی 40-30 تومنه
راستی ! مگه شما خودت الان نداری ؟!

نوشته شده توسط SamFisher:
100 درصد 600 تومنیه بهتره
چون الان هر بازی 40-30 تومنه
راستی ! مگه شما خودت الان نداری ؟!

من core system داشتم که با بازیم فروختم (البته یه 10-20 تومان هم سود کردم :cheesygri)
حالا میخوام premium بگیرم . چون خیلی به صرفه تر بود . من چون بودجه نداشتم اول
باید مموری میگرفتم بعد هارد و با دسته وایرلس هم خیلی حال میکنم:love::love:

آقا مشکل اینترنت ما هم برطرف شد و دوباره اومدم! این هم دیالوگ کامل من و دوستم پویا که با هم رفته بودیم سرزمین با حسین:
از پله ها بالا رفتیم و رسیدیم به طبقه ی سوم! از دور نگاهمون افتاد به تلوزیون HD یی که داخل سرزمین هست!
پویا: ساسی نگاه کن! چه گرافیکی داره!! اسم این بازیه چیه چرا من ندیده بودمش تا حالا؟!!
حتما یکی از بازی های 360 ته! [یه بازی fps بود] همین جوری که به تلویزیون نگاه میکردیم رفتیم تو!
حسین مثل همیشه داشت با تلفن صحبت میکرد
سلام! آقا این 360 هاتون چی شد؟!
حسین: هیچی دیگه! اوردیم سری اولشم رو هم فروختیم!!
یعنی چی 360 های کپی خور رو فروختید؟!
حسین: آره دیگه کپی! یکیش رو هم نگر داشتیم برا مغازه! برو او نجا ببینش! [من رفتم اون سمت مغازه]
حسین: اون بازیرو براش بزار ببینه!
[اون کسی که اونجا کار میکرد یه DVD گاست ریکن اوورد بیرون از اون زیر [!] و گزاشت تو دستگاه!
دی وی دی از لحاظ شکل هیچ تفاوتی با دی وی دی اصل نداشت!]
حالا از کجا معلومه این DVD کپی باشه؟!
حسین: انگار شما مشتری نیستی ها! خوب ما که مریض نیستیم به شما دروغ بگیم!
خلاصه DVD رو گزاشت تو دستگاه و بازی رو اجرا کرد! ما که تا 2 روز از این جریان تو توهم بودیم !!

راستی دوستان خواهشمندم مسائل رو با هم قاطی نکنید، بله من گفتم که سرزمین داره رو ورژن 2.8 PSP بازی کپی اجرا میکنه و این کاملا حقیقت داره! همین کامبیز [فروشگاه امتحانی] هم PSP هاش 2.8 هست و داره بازی کپی روش اجرا میکنه [راستی اون روز احسان همرام بود می تونید ازش بپرسید!]

می تونی بگی این سرزمینیا ورژن 2.8 رو از کجا آوردن؟تو سایت خود سونی هم که بری آخرین ورژنش 2.71 هست و اصلا 2.8 نداریم.نکنه این سرزمینیا خودشون 2.8 درست کردن؟:) :confused:

آقایون یه سوال یا بهتر بگم یه نظر سنجی:
من یه پوله 400 تومن دستم رسده 2 کار میتونم بکنم:
1.یه کارته گرافیک جی فورس 7600 بگیرم.
2.بگم از کانادا برام یه Core system بفرستن.نظره شما اساتید چیه؟

می تونی بگی این سرزمینیا ورژن 2.8 رو از کجا آوردن؟تو سایت خود سونی هم که بری آخرین ورژنش 2.71 هست و اصلا 2.8 نداریم.نکنه این سرزمینیا خودشون 2.8 درست کردن؟:) :confused:
ممد جون این که چیزی نیست اینا .... بماند;)
آقایون یه سوال یا بهتر بگم یه نظر سنجی:
من یه پوله 400 تومن دستم رسده 2 کار میتونم بکنم:
1.یه کارته گرافیک جی فورس 7600 بگیرم.
2.بگم از کانادا برام یه Core system بفرستن.نظره شما اساتید چیه؟
خوب به نظر من که گزینه دوم آخه اگه الان اون کارت رو بگیری تا 1 سال دیگه هم بهت جواب نمیده ولی 360 تا 4-5 سال دیگه بدونه هیچ مشکلی بازیهارو اجرا میکنه همین core خودش خوبه:)
من core system داشتم که با بازیم فروختم (البته یه 10-20 تومان هم سود کردم :cheesygri)
حالا میخوام premium بگیرم . چون خیلی به صرفه تر بود . من چون بودجه نداشتم اول
باید مموری میگرفتم بعد هارد و با دسته وایرلس هم خیلی حال میکنم
:love::love:
بزرگترین اشتباه زندگیتو کردی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or