اولا اینکه من از وقتی کوچیک بودم و اون زمون ها که 6 سالم بود و سوپر میکرو بازی می کردم ، برای تهیه ی بازیهای کنسول ام با پدرم می رفتم اونجا و تا آنجا که یادم است از اول بهش می گفتند پاساژ نخل ... معمولا کنسولهای از سری اول که آتاری و کمودور 64 و سگا و ... اونجا می فروختند و البته هنوز هم نوارهای ( کارتریج های) سگا اونجا پیدا میشه با خود کنسولش...بچه ها دیروز با ساسان رفتیم بازار کامپیوتر (پاساژ نخل) ولی دیگه بازار بزرگ و سرزمین نرفتیم
داستانا کامل برام تعریف کرد گفت به جان خودم یه بازی کپی گذاشت تو دستگاه داشت خودش بازی میکرد گفت اینا سری اول رو هم فروختن 680 تومن الان شده 650 تومن پرمیم وus با 2 تا دسته بیسیم و وسایل جانبی کامل+5 تا بازی کپی بازی هم گفت گوست رکون رو داشت و یکی دیگه که fps بود
البته یه چیزی هم هست به این بدبخت اونجا psp دادن بازی کنه این بیچاره هم تا به حال psp تو عمرش ندیده بوده هول شده قاتی کرده
راستی یه چیز دیگه هم گفت :اگه کار این سرزمین دروغ باشه
100 درصد 600 تومنیه بهترهنوشته شده توسط Nomad_609:من امروز دوباره رفتم مرکز کامپیوتر شهرک غرب فروشگاه البرز پرمیوم قیمت گرفتم 550 تومان
خوب به نظر شما آدم بره فروشگاه شادی با دو تا بازی بگیره 600 بهتره یا بره اینجا
بدون هیچی بگیره 550 ؟
در ضمن از آقای slip_knot خواهش میکنم تا از موضوعی مطمئن نشدند مطرح نکنند.
نوشته شده توسط SamFisher:100 درصد 600 تومنیه بهتره
چون الان هر بازی 40-30 تومنه
راستی ! مگه شما خودت الان نداری ؟!
ممد جون این که چیزی نیست اینا .... بماندمی تونی بگی این سرزمینیا ورژن 2.8 رو از کجا آوردن؟تو سایت خود سونی هم که بری آخرین ورژنش 2.71 هست و اصلا 2.8 نداریم.نکنه این سرزمینیا خودشون 2.8 درست کردن؟ :confused:
خوب به نظر من که گزینه دوم آخه اگه الان اون کارت رو بگیری تا 1 سال دیگه هم بهت جواب نمیده ولی 360 تا 4-5 سال دیگه بدونه هیچ مشکلی بازیهارو اجرا میکنه همین core خودش خوبهآقایون یه سوال یا بهتر بگم یه نظر سنجی:
من یه پوله 400 تومن دستم رسده 2 کار میتونم بکنم:
1.یه کارته گرافیک جی فورس 7600 بگیرم.
2.بگم از کانادا برام یه Core system بفرستن.نظره شما اساتید چیه؟
بزرگترین اشتباه زندگیتو کردیمن core system داشتم که با بازیم فروختم (البته یه 10-20 تومان هم سود کردم :cheesygri)
حالا میخوام premium بگیرم . چون خیلی به صرفه تر بود . من چون بودجه نداشتم اول
باید مموری میگرفتم بعد هارد و با دسته وایرلس هم خیلی حال میکنم