راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

به مناسبت ایام جام جهانی MS و EA یه پک جدید وارد بازار کردن که همون مدل پرمیوم هست با Face Plate آدیداس و بازی فیفا 2006
console.jpg

bundle.jpg

نوشته شده توسط UBI:
سلام
کسی از دوستان نحوه اتصال به XboxLive رو میدونه !؟ ممنون میشم یه راهنمای کامل بذارین !;)
کاری نداره مواد لازم یه مودم با خروجی اترنت یه اتصال اینترنت adsl یا دایل اپ یه کابل اترنت که توی پریمیوم خودش داره
کابل رو وصل میکنی به مودم و xbox360 بعد دستگاه رو روشن میکنی و از تو منو ها میری تو xboxlive و با کارت سیلور رجیستر میشی و میتونی چیزای مجانی رو دانلود گنی
اینم جای اترنت پشت دستگاه:arrowd:

360back1copy.jpg

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
به مناسبت ایام جام جهانی MS و EA یه پک جدید وارد بازار کردن که همون مدل پرمیوم هست با Face Plate آدیداس و بازی فیفا 2006
console.jpg

bundle.jpg
دوسته عزيز اين پك تو ايران هم مياد؟
مگه ريموت كنترل از bundle پرميوم حذف نشده بود؟
اون دوتا سيم از سمته چپ رديفه پايين براي چيه؟
اين پرميوم ورلد كاپ از پرميومه عادي تجهيزاتش بيشتر نيست؟

نوشته شده توسط mt3691:
کاری نداره مواد لازم یه مودم با خروجی اترنت یه اتصال اینترنت adsl یا دایل اپ یه کابل اترنت که توی پریمیوم خودش داره
کابل رو وصل میکنی به مودم و xbox360 بعد دستگاه رو روشن میکنی و از تو منو ها میری تو xboxlive و با کارت سیلور رجیستر میشی و میتونی چیزای مجانی رو دانلود گنی
اینم جای اترنت پشت دستگاه:arrowd:

360back1copy.jpg

مرسی . مشکل من این بود که تا حالا کابل Ethernet رو به پورت Lan وصل میکردم ! :cheesygri

نوشته شده توسط UBI:
مرسی . مشکل من این بود که تا حالا کابل Ethernet رو به پورت Lan وصل میکردم ! :cheesygri
اقا میشه یذره از xboxlive برامون تعریف کنی؟ چیا داره بازی های ارکید چطورن ؟
به نظر من اگه تونستی وصل بشی یه تاپیک جدید به اسم xboxlive بزن تا همه اطلاعاتو اونجا بزارن

اومدنش که معلوم نیست بیاد یا نیاد عشقیه یا میاد یا نه!!;)

اگه هم بیاد قیمتش خیلی بالاست (خیلی)

نوشته شده توسط m_unknown_r:
من اینو تو یکی از سایتهای فکر کنم آلمانی دیدم. و بازم فکر میکنم که چون مناسبتی هستش تعدادش خیلی محدوده و خیلی خیلی بعیده تو ایران بیاد و اگه بیاد به قوله امین خیلی خیلی گرونه:cheesygri. در مورده بقیه سوالات من خیلی اطلاعات ندارم:blushing:. اونطور که روی جعبه شکلش رو کشیده فقط 3 تا چیز اضافه شده. در مورده بقیه بیلمیرم.
خارج از بحث: این فیس پلیتها خودش عامله جذابی هستش ها نه؟؟ باعث خرید نمیشه ولی تو انتخاب میتونه یه پوئن باشه البته اگه تو ایران بیاد و قیمتش مناسب باشه;)

نوشته شده توسط g.o.w:
سلام اين سرزمين كه جواب نميده من چجوري برم بگيرم درضمن اين رميئم xboxliveداره روش؟
عضویت سیلور Xbl که گوئیا با خرید دستگاه فراهم میشه و در مورد گلد هم گوئیا یک ماه اشانتیون با مدل پرمیوم هستش

از جفتشون میتونی بریزی.
جالبه که شما انقدر به یگانه گیر میدین.
من همین هفته قبل قیمت کردم:
نسخه پریمیوم میداد 500.به نظر من قیمتش انصافا خوب بود.یعنی با پریمیوم واقعی فرقی نداشت.
باتشکر....

نوشته شده توسط SamFisher:
:eek:
مطمئنی ؟!
خودت چرا نمیگیری پس !!

آخه من میخوام بعد از امتحانات بگیرم
و بعد امتحان ها هم باید ببینم نمارتم خوب میشه یا نه
دعا کنید
اگر بگیرم
میدم 3 هفته دست همتون باشه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی