کاری نداره مواد لازم یه مودم با خروجی اترنت یه اتصال اینترنت adsl یا دایل اپ یه کابل اترنت که توی پریمیوم خودش داره
کابل رو وصل میکنی به مودم و xbox360 بعد دستگاه رو روشن میکنی و از تو منو ها میری تو xboxlive و با کارت سیلور رجیستر میشی و میتونی چیزای مجانی رو دانلود گنی
اینم جای اترنت پشت دستگاه:arrowd:
کاری نداره مواد لازم یه مودم با خروجی اترنت یه اتصال اینترنت adsl یا دایل اپ یه کابل اترنت که توی پریمیوم خودش داره
کابل رو وصل میکنی به مودم و xbox360 بعد دستگاه رو روشن میکنی و از تو منو ها میری تو xboxlive و با کارت سیلور رجیستر میشی و میتونی چیزای مجانی رو دانلود گنی
اینم جای اترنت پشت دستگاه:arrowd:
اقا میشه یذره از xboxlive برامون تعریف کنی؟ چیا داره بازی های ارکید چطورن ؟
به نظر من اگه تونستی وصل بشی یه تاپیک جدید به اسم xboxlive بزن تا همه اطلاعاتو اونجا بزارن
من اینو تو یکی از سایتهای فکر کنم آلمانی دیدم. و بازم فکر میکنم که چون مناسبتی هستش تعدادش خیلی محدوده و خیلی خیلی بعیده تو ایران بیاد و اگه بیاد به قوله امین خیلی خیلی گرونه:cheesygri. در مورده بقیه سوالات من خیلی اطلاعات ندارم:blushing:. اونطور که روی جعبه شکلش رو کشیده فقط 3 تا چیز اضافه شده. در مورده بقیه بیلمیرم.
خارج از بحث: این فیس پلیتها خودش عامله جذابی هستش ها نه؟؟ باعث خرید نمیشه ولی تو انتخاب میتونه یه پوئن باشه البته اگه تو ایران بیاد و قیمتش مناسب باشه
از جفتشون میتونی بریزی.
جالبه که شما انقدر به یگانه گیر میدین.
من همین هفته قبل قیمت کردم:
نسخه پریمیوم میداد 500.به نظر من قیمتش انصافا خوب بود.یعنی با پریمیوم واقعی فرقی نداشت.
باتشکر....