Ryo Hazuki
کاربر سایت
به مناسبت ایام جام جهانی MS و EA یه پک جدید وارد بازار کردن که همون مدل پرمیوم هست با Face Plate آدیداس و بازی فیفا 2006
کاری نداره مواد لازم یه مودم با خروجی اترنت یه اتصال اینترنت adsl یا دایل اپ یه کابل اترنت که توی پریمیوم خودش دارهنوشته شده توسط UBI:سلام
کسی از دوستان نحوه اتصال به XboxLive رو میدونه !؟ ممنون میشم یه راهنمای کامل بذارین !![]()
دوسته عزيز اين پك تو ايران هم مياد؟نوشته شده توسط Ryo Hazuki:به مناسبت ایام جام جهانی MS و EA یه پک جدید وارد بازار کردن که همون مدل پرمیوم هست با Face Plate آدیداس و بازی فیفا 2006
![]()
![]()
نوشته شده توسط mt3691:کاری نداره مواد لازم یه مودم با خروجی اترنت یه اتصال اینترنت adsl یا دایل اپ یه کابل اترنت که توی پریمیوم خودش داره
کابل رو وصل میکنی به مودم و xbox360 بعد دستگاه رو روشن میکنی و از تو منو ها میری تو xboxlive و با کارت سیلور رجیستر میشی و میتونی چیزای مجانی رو دانلود گنی
اینم جای اترنت پشت دستگاه:arrowd:
![]()
من اینو تو یکی از سایتهای فکر کنم آلمانی دیدم. و بازم فکر میکنم که چون مناسبتی هستش تعدادش خیلی محدوده و خیلی خیلی بعیده تو ایران بیاد و اگه بیاد به قوله امین خیلی خیلی گرونه:cheesygri. در مورده بقیه سوالات من خیلی اطلاعات ندارم:blushing:. اونطور که روی جعبه شکلش رو کشیده فقط 3 تا چیز اضافه شده. در مورده بقیه بیلمیرم.نوشته شده توسط m_unknown_r:دوسته عزيز اين پك تو ايران هم مياد؟
مگه ريموت كنترل از bundle پرميوم حذف نشده بود؟
اون دوتا سيم از سمته چپ رديفه پايين براي چيه؟
اين پرميوم ورلد كاپ از پرميومه عادي تجهيزاتش بيشتر نيست؟