راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط alireza862002:
آقای gameware
شما خجالت نمیکشی که با محمد جان این جوری حرف میزنی!نکنه داری از حقت دفاع میکنی ؟!!!
خجالت هم خوب چیزیه بابا.
میدونم ایشون اینقدر عاقل و بزرگوار هستن که هیچ وقت نمیان جواب شما رو بدن چون اصلا در حد و اندازه ایشون نیستی.
میخواین بگین به شما چه نه ؟!!من یکی از اعضای سایتم که طرفدار ایشونم و دوستشون دارم.خیلی های دیگه هم هستند.
در آخر مهم نیست که این پست پاک بشه یا نه.مهم اینه که شما متوجه کار اشتباهت بشی(که نمیشی).مهم اینه که خیلی ها تو این سایت با اینکه ممکنه خیلی سلام علیکی با هم نداشته باشند ولی همدیگه رو دوست داشته باشند و ............
ببخشید که تاپیک رو منحرف کردم.
:mad: ببین عزیز من
من گفتم عقده ای نسیتم شئور دارم و میدونم اینجا جای تبلیغ نیست اما شما و علی امینی گفتید نه از عمد بوده از قدیم هم گفتن که فکر می کنید من مثل خودتونم (کافر همه را به....)
ایشون اگه بزرگوار بودن جای توهین راهنمایی می کردن
ایشون اصلا جنبه مدیریت رو ندارن هر کی مدیر شد خدا نیست که آدمیزاد جایزالخطاست من هم اشتباه کردم حالا نمیدونم به چی قسم بخورم که بابا من 14 تا پست ندادم یه دونه دادم اگر هم دادم مثل بعضی ها بی **** نیستم بخوام بگم من نبودم اگه کرده بودم با جرئت می گفتم من بودم ببخشید
بیخودی هم طرفداری یک آدم عصبی رو نکنید چیه میخواد منو بن کنه؟ به درک بهترین مدیر اینجا همون آقا بهزاده
من هیچ خجالت نمی کشم هیچ اون باید خجالت بکشه کهدر جواب شرمندگی من بیاد اینجوری جوابمو بده
منو بگو یه ساعت راجع به اچ دی نوشتم میگه 26 اینچش 1 تومن خوب من چه جوابی بدم
بس کنید اصلا حال و حوصله ندارم
در ضمن منظور از **** جرئت بود(:cheesygri )

من خیال داشتم کامل و کلمه به کلمه جواب حرف های شما رو بدم منتها کمی فکر کردم دیدم جواب یک سری افراد خاموشیست.

شما همچنان میتونید منکر این بشید که خودتون اون 15 تا پست رو زدید ...
من خیلی ساده برخورد کردم، پست ها رو پاک کردم و یک اخطار ساده دادم که این کار رو تکرار نکنید و جواب یک سری از حرف هات از قبیل اینکه "اگه 360 رو به تلویزیون عادی وصل کنید گرافیکی بیشتر از ps2 نخواهید داشت" رو دادم حالا شما میخوای این ها رو توهین یا هر چیز دیگه ای تلقی کنی به خودت مربوطه.

بیخودی هم منو تحدید نکن نمیترسم واقعا کخ نظرم نسیت بهم عوض شد
شما میتونی تو فکر تلویزیون 72 اینچ و 17 ملیون و این چیزا باشی ولی ترجیح میدم راجع به من اصلاً فکر نکنی و نظرت رو واسه خودت نگه داری .... کسی که اسم خودش از نظرش شرم آور میاد ترجیح میدم راجع به من اصلاً نظر نده ...

یک چیزی هم در حاشیه بگم که VGA Cable حداکثر رزولوشن 1360*768 رو میتونه منتقل کنه پس زیاد خودت رو مشغول مانیتورهایی که رزولوشن خیلی بالاتری دارن نکن ...

و در آخر
من نه خیال بن کردنت رو دارم نه چیز دیگه ای ... فقط بهت پیشنهاد میکنم دیگه در این باره حرفی نزن چون من حوصله سر و کله زدن با شما رو ندارم از اینجا به بعد هم رسیدگی به پست های جنابعالی رو به بقیه مدیرها میسپارم ... برخورد اون ها ممکنه با من فرق بکنه.

اگر من بودم به هر مد چیپی اعتماد نمیکردم. مد چیپی خوبه که حد اقل 4-5 ماه بعد هم دوام بیاره. یعنی با یه اپدیت از کار نیفته. کسانی که قدیما تو کار مد چیپ ps2 بودن میفهمن من چی میگم. من اگه قصد داشتم 360 رو قبل از تابستون بخرم اول میرفتم از این کپی ها نرم افزاریش میگرفتم وبعد از اومدن مدچیپ وبعد از اینکه کاملا امتحان پس داد خیلی راحت کپی خورش ( سخت افزاری ) میکردم. فقط بدونید عجله کار شیطونه:) . اصلا خدا رو چی دیدی؟ اومدو 360 هم مثل دریم کست شد! البته طرفداراش ناراحت نشن من خودم از طرفداراش هستم.منظورم فقط این بود که عجله برای ما مفید نیست.

سلام
امروز زنگ زدم يگانه قيمته 360 رو گرفتم
پرميوم 650!!!!!!!!!!!!
پرميومه كپي خور شده 850!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقر حروم خورو بي انصافن
به خاطره يه فريم وير 200 توم ميكشن رو سيستم تازه قبلشم 360 500 تومن بود

سلام
امروز زنگ زدم يگانه قيمته 360 رو گرفتم
پرميوم 650!!!!!!!!!!!!
پرميومه كپي خور شده 850!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقر حروم خورو بي انصافن
به خاطره يه فريم وير 200 توم ميكشن رو سيستم تازه قبلشم 360 500 تومن بود
آقا این یگانه همیشه همینجوری بوده و هست حالا قیمتو آورده پایین چند وقت پیش که می گفته 1ملیون و 200!

قيمت رو نسبت به يه هفته پيش نجومي بردخ بالا 500 تومن بود
اين جوري خوبه كه از يه جاي ديگه بخريم بعد ببريم يگانه كپي خورش كنه البته اگه براي فريم وير ريختنش پوله زيادي نخواد

قيمت رو نسبت به يه هفته پيش نجومي بردخ بالا 500 تومن بود
اين جوري خوبه كه از يه جاي ديگه بخريم بعد ببريم يگانه كپي خورش كنه البته اگه براي فريم وير ريختنش پوله زيادي نخواد
به نظره من اگه کسی ازش نخره از خر شیطون پیاده میشه و زیره 500 میده;)

نوشته شده توسط m_unknown_r:
100%
الانم چون از معدود جاهايي يه كه كپي خور داره به اين قيمت ميفروشه
دیگه هر کی میخواد بگیره بره بگیره حالا از هر جا که شد چون کپی خور شدن دیگه قطعی شده و فروشگاههای ایران هم از جمله همین یگانه از یه ماه دیگه کپی خور کردن دستگاههای دیگه رو هم شروع میکنن ولی فعلا دستگاههایی که کپی خور هست تو ایران کپی خور نشده و هک شده وارد ایران میشن.:ok:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or