ببین عزیز مننوشته شده توسط alireza862002:آقای gameware
شما خجالت نمیکشی که با محمد جان این جوری حرف میزنی!نکنه داری از حقت دفاع میکنی ؟!!!
خجالت هم خوب چیزیه بابا.
میدونم ایشون اینقدر عاقل و بزرگوار هستن که هیچ وقت نمیان جواب شما رو بدن چون اصلا در حد و اندازه ایشون نیستی.
میخواین بگین به شما چه نه ؟!!من یکی از اعضای سایتم که طرفدار ایشونم و دوستشون دارم.خیلی های دیگه هم هستند.
در آخر مهم نیست که این پست پاک بشه یا نه.مهم اینه که شما متوجه کار اشتباهت بشی(که نمیشی).مهم اینه که خیلی ها تو این سایت با اینکه ممکنه خیلی سلام علیکی با هم نداشته باشند ولی همدیگه رو دوست داشته باشند و ............
ببخشید که تاپیک رو منحرف کردم.
شما میتونی تو فکر تلویزیون 72 اینچ و 17 ملیون و این چیزا باشی ولی ترجیح میدم راجع به من اصلاً فکر نکنی و نظرت رو واسه خودت نگه داری .... کسی که اسم خودش از نظرش شرم آور میاد ترجیح میدم راجع به من اصلاً نظر نده ...بیخودی هم منو تحدید نکن نمیترسم واقعا کخ نظرم نسیت بهم عوض شد
آقا این یگانه همیشه همینجوری بوده و هست حالا قیمتو آورده پایین چند وقت پیش که می گفته 1ملیون و 200!سلام
امروز زنگ زدم يگانه قيمته 360 رو گرفتم
پرميوم 650!!!!!!!!!!!!
پرميومه كپي خور شده 850!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقر حروم خورو بي انصافن
به خاطره يه فريم وير 200 توم ميكشن رو سيستم تازه قبلشم 360 500 تومن بود
دیگه هر کی میخواد بگیره بره بگیره حالا از هر جا که شد چون کپی خور شدن دیگه قطعی شده و فروشگاههای ایران هم از جمله همین یگانه از یه ماه دیگه کپی خور کردن دستگاههای دیگه رو هم شروع میکنن ولی فعلا دستگاههایی که کپی خور هست تو ایران کپی خور نشده و هک شده وارد ایران میشن.نوشته شده توسط m_unknown_r:100%
الانم چون از معدود جاهايي يه كه كپي خور داره به اين قيمت ميفروشه