راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پس یعنی این devil 360 حتما مد چیب رو میسازه ؟؟ :question: :question:

بله.اصلا این سایت واسه همین راه افتاده ! ;)

-----------------------------------------------------------

دوستان اگه بخواین 360 با مدچیپ و آماده شدشو بگیرید مطمئنا قیمتش 500-600 نیست میره بالای 700 که بنظر من اصلا نمیارزه ! بهترین کار اینه شما اگه تونستید از الان یه 360 بردارید خیلی بهتره و بعد مدچیپ رو جداگونه خریداری کنید که اگه قیمتش 100 هزار تومان هم باشه بازم ارزش داره.
بازار ایران رو که میشناسید ! ;)
ولی اگه دیدید بازیرایانه پرمیوم رو فروخت 490 تومان دریغ نکنید چون اگه شنید مدچیپ میخواد بیاد دستگاهاشو نگه میداره واسه چیپ بعدم قیمتو میبره بالای 700 !

Last edited by a moderator:
سلام
ميخواستم برونم قيمت 360 پرميوم الان چنده؟
من از بازيرايانه پرسيدم ميگفت فقط يكي مونده 520 تومان.اين قيمت خريد كردن ميارزه؟

سلام
ميخواستم برونم قيمت 360 پرميوم الان چنده؟
من از بازيرايانه پرسيدم ميگفت فقط يكي مونده 520 تومان.اين قيمت خريد كردن ميارزه؟
منم اون موقع هر جا زنگ میزدم میگفتن فقط یکی مونده:cheesygri
خوب دیگه الان فقط باید منتظر مد چیپ باشم خدا کنه تا مرداد سرو کلش تو ایران پیدا بشه.

ادرس سایتش چی بود؟

http://www.devil360.com

دمش گرم کارش خیلی درسته من حتما برای تابستون یکی میگیرم در ضمن فکر میکنم حق یا علی هست ولی این حرف علی برای کسانی هست که میخوان 360 رو هر چی سریع تر بازی کنن اگر که نه تا چند وقت دیگه با همین مدچیپ قیمتش ارزون میشه!!

میگم وقتی مدچیپ ساخته شه فقط همون یارو سازندش میتونه از روش بسازه یا همه جا دیگه پر میشه و میشه ساختش؟؟

بچه ها یگانه فعلا بدون برنامه داره میده 500 میگه هفته دیگه برنامه (نه مدچیپ) میاره و همه بازی های کپی 5000 تومنی رو میاره گفته کپی خور هم می کنیم دستگاه دیگرون رو فقط نگفت چنده هر چی می پرسی هفته دیگه:cheesygri

آقای gameware ! اولا که کار خیلی اشتباهی کردی در مورد پست قبل...! (اینجا که چت روم نیست عزیز) ;)
بعدم مطمئن باش (قبلا هم گفتم) اینا همشون fake هستند ! اگه خواستی مطمئن بشی یکبار دیگه زنگ بزن تا بفهمی من چی میگم ! بهشون بگو من از کجا بفهمم وقتی اومدم اونجا نگین 700 تومان !!!

بابا چقدر تبلیغ این فروشگاها رو میکننین. وقتی مطمعن شدین بعد پست بزنین. . .

بعدش گیرم که کپی خور بشه اگه بخرید میخواهین به چی چی وصلش کنین . به نظر من اول یک HD tv بعد کنسول. راستی کسی مارک سونی قیمت نداره ؟؟

نوشته شده توسط gameware:
بچه ها یگانه فعلا بدون برنامه داره میده 500 میگه هفته دیگه برنامه (نه مدچیپ) میاره و همه بازی های کپی 5000 تومنی رو میاره
آخه خدا رو خوش میاد که منه Dial-UP دو ساعت وایستادم صفحه باز شه اونوقت بشینم فقط پستهای تکراری شما ببینم ؟ میدونی چه قد به اقتصاد مملکت ضرر زدی ؟ می دونی این همه بازدید کننده با این هزینه ی اینترنتی که صرف خوندن نوشته های شما شد میتونستن یه گرسنه رو سیر کنن ؟:hurted1:

آخرین ویرایش:
من با تي وي موافقم چون بدونه اون گرافيك بازيا مثله ps1 ميشه البته با مانيتوره lcd و كابله مخصوص هم كيفيت اچ دي ميده
با برنامه بهتره يا با مد چيپ؟
فكر ميكنين با برنامه هم رو قيمت بكشن؟؟؟؟؟؟؟!!!!:eek:

من با تي وي موافقم چون بدونه اون گرافيك بازيا مثله ps1 ميشه البته با مانيتوره lcd و كابله مخصوص هم كيفيت اچ دي ميده
با برنامه بهتره يا با مد چيپ؟
فكر ميكنين با برنامه هم رو قيمت بكشن؟؟؟؟؟؟؟!!!!:eek:
کی گفته اگه HDTV نداشته باشی گرافیک مثله ps1 میشه؟;)
اگه HDTV داشته باشی تصاویر شفاف تر میشن و جزییات بیشتری نمایان میشه همین;)

:eek: ببینید به قرآن به پیغمبر به جان مادرم به اون چیزی که قبول دارم به آبشار نیاگارا به شیطان بابا به هر چیزی که شما بگید قسم:
من اون همه پست ندادم من یک دفعه یه پست دادم این اولش بود و در ادامه یسری چیز درباره 360 نوشتم این خودش اینجوری شده و دوتا احتمال وجود داره
1-یا سیستم سایت قاطی زده
2-یایک آدم عوضی داره جای من پست میده

ببینید من انقدر بی شئور نیستم که بخوام تبلیغ کنم تازه اگر هم بکنم اینم جوری
اینجا یه تاپیکه و من هم جنبه و عرضه و فهمشو دارم پس انقدر به من توهین نکنید.
از ادمینها خواهشمندم به جز پست اصلی همه اونها رو پاک کنند در ضمن ببینید آی پی مال منه؟ اگر هست که مشکل از سایته
من مرض ندارم تبلیغ اونو بکنم
------------------------------------------------------------------------------------
در مورد HDTV
ببینید شما این تلویزیون معمولی ها رو در نظر بگیرید همین 21" صفحه تخت ها خوب؟
رزولوشن اونها 240×320 هست خوب حالا ایکس باکس 360 رزولوشن بازیهاش دونوع هستن 720 × 1280 و 1080 × 1920 درسته؟ که به اولی میگن 720p و به دومی میگن 1080p حالا شما 360 رو وصل کنین به تلویزون معمولی خوب گرافیکی که میگیرین از پی اس 2 بیشتر نیست حالا یه مانیتور معمولی خیلی بهتر از lcd واسه ی اجرای بازیهای 360 جواب میده (البته واسه ما ایرانی ها که پول خرید hdtv که 21 اینچش 5-6 میلیونه نداریم) مانیتور lcd در قیمت 200-400 خیلی خیلی پایین تر از مانیتور معمولی 150 تومن جواب میده الان دوستم مانیتور lcd خریده نهایت رزولوشن ساپورتش 768×1024 هست
پس یه مانیتور خوب دارید که رزولوشن 360 رو (1080 × 1920) ساپورت می کنه بهترین کیفیتو از لون می گیرید که خود 360 کابل اتصالشو داره.
اگر هم خیلی مایه دارین پاشین یه اچ دی تی وی واقعی بخرین 72 اینچ 17 میلیون!
-----------------------
در ضمن بابت یگانه صبر کنید یه هفته دیگه خبر قطعی میدم

مهبد جان کاملا مشخصه که شما یه بار پست دادید;)
بچه ها یگانه فعلا بدون برنامه داره میده 500 میگه هفته دیگه برنامه (نه مدچیپ) میاره و همه بازی های کپی 5000 تومنی رو میاره
بچه ها یگانه فعلا بدون برنامه داره میده 500 میگه هفته دیگه برنامه (نه مدچیپ) میاره و همه بازی های کپی 5000 تومنی رو میاره گفته
بچه ها یگانه فعلا بدون برنامه داره میده 500 میگه هفته دیگه برنامه (نه مدچیپ) میاره و همه بازی های کپی 5000 تومنی رو میاره گفته کپی
بچه ها یگانه فعلا بدون برنامه داره میده 500 میگه هفته دیگه برنامه (نه مدچیپ) میاره و همه بازی های کپی 5000 تومنی رو میاره گفته کپی خور هم
بچه ها یگانه فعلا بدون برنامه داره میده 500 میگه هفته دیگه برنامه (نه مدچیپ) میاره و همه بازی های کپی 5000 تومنی رو میاره گفته کپی خور هم می کنیم
بچه ها یگانه فعلا بدون برنامه داره میده 500 میگه هفته دیگه برنامه (نه مدچیپ) میاره و همه بازی های کپی 5000 تومنی رو میاره گفته کپی خور هم می کنیم دستگاه
بچه ها یگانه فعلا بدون برنامه داره میده 500 میگه هفته دیگه برنامه (نه مدچیپ) میاره و همه بازی های کپی 5000 تومنی رو میاره گفته کپی خور هم می کنیم دستگاه دیگرون
و...
بهتره این بحث رو تموم کنیم چون تاپیک خیلی منحرف شده و من از مدیران محترم خواهش می کنم بیان تمام پست های صفحه قبل مهبد به جز آخریش رو پاک کنن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or