راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بابا همه که مثل فامیل شما مایه دار نیستن اونجا هم آدمای بی پول پیدا میشن;)

آها همینه دیگه...! پس همه خارجی ها هم نمیتونن واسه یه گیم 70$ پول بدن درسته ؟! پس از اون دسته آدمهایی هستند که میرن سراغ مدچیپ که کم نیستند !;)

نوشته شده توسط Ali_Amini:
آها همینه دیگه...! پس همه خارجی ها هم نمیتونن واسه یه گیم 70$ پول بدن درسته ؟! پس از اون دسته آدمهایی هستند که میرن سراغ مدچیپ که کم نیستند !;)
ببين خودت داري ميگي.
اگه كسي نتونه تو اونجا 70 دلار پول بازي بده زير خط فقر قرار داره كه مطمئن باش اونم هيچوقت نميره سراغ گيم وكنسول و با اون پول ميره شكمشو سير ميكنه.:cheesygri

نوشته شده توسط ONLY_BAZICENTER:
ببين خودت داري ميگي.
اگه كسي نتونه تو اونجا 70 دلار پول بازي بده زير خط فقر قرار داره كه مطمئن باش اونم هيچوقت نميره سراغ گيم وكنسول و با اون پول ميره شكمشو سير ميكنه.:cheesygri
نکته خوبیرو اشاره کردی اگه کسی بازی کپی بگیره فکر میکنن یارو بدبخته یا گداست یا دزده من تو فرومهای خارجی زیاد این حرفهارو خوندم که به کسانی که مود چیپ استفاده میکنن میگفتن

ببين خودت داري ميگي.
ای بابا...
هر چی میگم باز یه چیزی گفتی ! :D
میره club خوبه ؟ :)

اگه كسي نتونه تو اونجا 70 دلار پول بازي بده زير خط فقر قرار داره كه مطمئن باش اونم هيچوقت نميره سراغ گيم وكنسول و با اون پول ميره شكمشو سير ميكنه.

آخه یه بازی که نیست

نوشته شده توسط gamestation:
آخه یه بازی که نیست
تو جاهایی که کپی رایت رعایت میشه مردم به طور متوسط 10 یا 12 تا بازی در سال بیشتر نمیخرن و بازیهارو شیرشو میکشن مثل ما نیستن که یه روزه بازیرو تموم کنیم بریم سراغ یکی دیگه :cheesygri
البته من فکر کنم اونا بیشتر با بازیها حال میکنن تا حالا شده یه بازیرو تو همه حالتها تموم کنی خیلی حال میده;)
--------------------------------------
راستی این سایته devil360 دیگه کار نمیکنه برای من :(
شما چطور خبری نشد؟

ببینید ما یه کشور اروپایی خوب مثلا...؟آلمان آره آلمان رو درنظر می گیریم خوب من آلمانی می گم این حق همه است که محصولی اصل داشته باشند بنابراین میرم یه بازی می خرم 60$ بعدا من برنامه نویس آلمانی وقتی خودم قانون رو رعایت میکنم یه نرم افزار میسازم با خیال راحت میدم بیرون و با این اطمینان که ملت خودشون فرهنگ دارن و به جریمه نیازی نیست حالا در مورد خرید بازی طرف می شینه یه ماه تو اینترنت گشت و گزار می کنه / میره توی نمایشگاه های همه روزه/ میره توی نمایندگی های فروش 360 و چند بازیی که نشون کرده رو بازی می کنه (ایران نیست که بگن دست نزن خراب میشه) خوب من آلمانی میخوام یه بازی جنگ جهانی واسه 360 ام بگیرم پا میشم میرم تو یه دونه از اونجاهایی که گفتم (حالا کاری نداریم این بازیها اومدن یا نه مثاله) میشینم Callofduty3 هم bia hells highway هم moh Airborne رو بازی می کنم خوب مثلا کال3 رو پسندیدم می خرمش میشینم تو خونه روزی 2-3 یاعت بازی می کنم تا تموم شه-دوباره با درجه سختی سخت تر بازی می کنم و در نهایت بازی رو در همه حالات تموم می کنم حالا دکمه وسط دسته 360 رو میزنم منو باز میشه میرم xbox live چیکار می کنم میشینم mod ها و مپ ها و کوفت و هرچی که دیگرون ساختن و هر چیز اضافه شونده ای رو واسش دانلود می کنم و دوباره بازی رو با اون حالات به پایان میرسونم حالا وقتشه برم با دوستام یا حتی کسایی که نمیشناسم بازی می کنم خوب حساب کنید می بینید شد 2 ماه حالا بازی رو میزارم تو آرشیو و دوباره ...
بله اونجا ایران نیست که بازی رو مفتی میخری خوشت نمیاد پرت می کنی اون ور حساب کتاب داره.
------------
دیول360 هم به احتمال زیاد میخواد یه مدت مردمو سر کار بزاره تا بتونه یه مدچیپ سر هم کنه بندازه به مردم و اگه اولین خط نوشته رو تو سایت بخونین نوشته آقای "اسمشو یادم رفته" سازنده کاملترین مدچپ برای ایکس باکس حالا میخواد برای 360 بسازه
------------
بعدش هم یه نفر توی آلمان(این همه میگم آلمان به خاطر اینکه اونجارو حساب کردم) خیلی بازیخور باشه 3-4 ساعت در روز اون هم با وقفه بیشتر بازی نمی کنه تلویزون سینما امکانات اینترنتی و .... داره همه که مثل ما الاف نیستن که بخوان یه 360 بگیرن تابستونو باهاش سر کنن تابستون تموم شد میفهمی کل تابستون روشن بوده دستگاه میسوزه!!:cheesygri

دوستان همین اروپاییها بیشتر منتظر مدچیپ هستند. چون اکثر بازی ها اول برای آمریکا ریلیز میشه و اگه شنا یک سر به سایتهای تورنت بزنی آمار دانلود بازیهای جدید رو ببینی به حرف من میرسی. یادمه وقتی cOd2 اومد یه سایت P2P آلمانی بود 20000 دانلود کرده بودند ..

Modchip for the Xbox 360

خوب انگار انتظار ها برای سایت devil360 الکی هم نبوده!!!

مثل اینکه دیشب این سایت چند ساعت خراب شده و پس از باز شدن یک به روز رسانی جدید درش قرار گرفته که محتواش چنین است:

سرور ما به علت بازدید بسیار زیاد در روز گذشته دان شده و ما به یک سرور بسیار قدرتمند تر نقل مکان خواهیم کرد و امیدواریم که تا فردا بتوانیم به صورت آنلاین باز گردیم.
Devil360 یک مود چیپ برای کنسول x360 خواهد بود، بطوریکه یک سوراخ امنیتی کوچک در این کنسول پیدا شده! این دستگاه هیچ گونه ارتباطی با روش DVD Firmware ندارد - این کاملا یک دستیابی متفاوت است.
به هر حال ما نتونستیم طوری تنظیم کنیم تا این محصول را برای تاریخ 06/06/06 حاضر کنیم، چون ما به شدت روی اون کار می کنیم تا در موارد زیر بتوایم آنرا اصلاح و بهتر کنیم:
* سعی می کنیم تا اونو نسبت به هر گونه آپدیتی مقاوم سازیم.
* آنرا قابل برنامه نویسی از طریق PC کنیم.
* boot کردن کد های بی علامت
* اجازه جایگزینی HD با یک درایو بزرگتر با یک interface مخصوص که بین 360 و HD می باشد (تمامی مدل های IDE/SATA) این قسمتو منظورشو نفهمیدم!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or