راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقای عزیز حواست رو جمع کن ! دفعه بعد به این سادگی تموم نمیشه ...
سایت هم مشکلی نداره.

در مورد اطلاعات با ارزشت در مورد lcd , hdtv هم بگم که از سر تا تهش 1 چیز درست هم وجود نداشت ...
اولاً که با یک تلویزیون معمولی هم تفاوت گرافیک ps1,ps2 با 360 کاملاً مشهود و قابل ملاحظه هست و حتماً لازم نیست شما کیفیت HD داشته باشی ... در ضمن کیفیت تصویر LCD بالاتر از مانیتور معمولی هست
(البته واسه ما ایرانی ها که پول خرید hdtv که 21 اینچش 5-6 میلیونه نداریم)
من نمیدونم این حرفها رو از کجا در میاری شما ...
الان قیمت ها یادم نیست ولی میدونم که با کمتر از 2-3 ملیون میتونید براحتی یک Lcd HDTV داشته باشید ( 26 یا 32 اینچ ) حتی گرونترین مارک ها ... یا اینکه مثلاً sony projection 43" حدود 1.5 ملیون هست ...
ما خودمون Acer Lcd HDTV 26 داریم قیمت : 1 ملیون و 100 !

در ضمن با VGA Cable میتونید 360 رو به مانیتور معمولی وصل کنید و تصویر HD داشته باشید.

آقا مرکز کامپیوتری غرب_فروشگاه البرز
ایکس باکس 360 میده 450 تومن
دوست خودم هست
البته هنوز مدل core یا premium رو نپرسیدم
خدا رو شکر ما HDTV 370 MHZ داریم
راستی HDTV ارزون میشه به زودی
الان نخرید
در ضمن سعی کنید ایکس باکس 360 که میگیرید یک HD-DVD مخصوص خودش داشته باشه چون اونطوری لنز دستگاه به HD-DVD عادت میکنه و بازی های کپی رو هم میتونه اجرا کنه

نوشته شده توسط Metal Gear:
آقای عزیز حواست رو جمع کن ! دفعه بعد به این سادگی تموم نمیشه ...
سایت هم مشکلی نداره.

در مورد اطلاعات با ارزشت در مورد lcd , hdtv هم بگم که از سر تا تهش 1 چیز درست هم وجود نداشت ...
اولاً که با یک تلویزیون معمولی هم تفاوت گرافیک ps1,ps2 با 360 کاملاً مشهود و قابل ملاحظه هست و حتماً لازم نیست شما کیفیت HD داشته باشی ... در ضمن کیفیت تصویر LCD بالاتر از مانیتور معمولی هست

من نمیدونم این حرفها رو از کجا در میاری شما ...
الان قیمت ها یادم نیست ولی میدونم که با کمتر از 2-3 ملیون میتونید براحتی یک Lcd HDTV داشته باشید ( 26 یا 32 اینچ ) حتی گرونترین مارک ها ... یا اینکه مثلاً sony projection 43" حدود 1.5 ملیون هست ...
ما خودمون Acer Lcd HDTV 26 داریم قیمت : 1 ملیون و 100 !

در ضمن با VGA Cable میتونید 360 رو به مانیتور معمولی وصل کنید و تصویر HD داشته باشید.
ووهوووووووووووووو
مثلا به این سادگی تموم نشه میخوای چیکار کنی؟ من مثل آدم بهت گفتم من یه پست دادم نمیدوننم چرا اینجوری میشه من این کارو نکردم در ضمن فکر میکنی این کار خلافه جای این که بخوای یه کاری کنی منو بن کنی و به این سادگی نگزری پاشو برو تاپیک هیتمن عکسهای سیاسی که مدیرتون گزاشته رو جمع کن
در ضمن hd داریم تا hd شما خبر از نمایشگاه ces آخر داری؟ تلویزیون hd واقعی 72 اینچ 17 میلیون تومن!!! در ضمن هواسم نبود در این مورد شرمنده 21 نه 42 رو می گفتم که یه تلویزون بزرگه و منظورم از اچ دی واقعی اون هاییه که توی ای 3 2006 بود
بعدش هم همه مثل شما مایه دار نیستن این هم جای تشکره من اشتباه گفتم رزولوشن هارو به صفحه های قبل مراجعه کن را جع به وی جی ای کابل هم نوشتم که داخل جعبه هم نیست و باید جدا بگیری
-------------------------
تلویزیون معمولی با اچ دی تفاوتشون مثل dvd 9 و vcd هست میگی نه شرط می بندم کیفیت ایکس باکس معلومه که دیده میشه اما جزئیات وقتی شما محدودیت رزولوشن داری چجوری میخوای جزئیات 360 رو نشون بدی؟
-------------------------
شما lcd چند تومنی رو با مانیتور معمولی مقایسه می کنی؟
شما بیا یه lcd 300 تومنی بگیر من هم یه مانیتور 100 تومنی میارم میزاریم ببین کیفیت کدوم بیشتره مانیتور 278 تومنی ال سی دی 1024 در 768 بیشتر ساپورت نمی کنه ولی معمولی 100 تومنی 1280 در 1024 ساپورت می کنه پس حرف...
----------------
در ضمن تو مثلا مدیر این سایتی؟ این جای راهنماییته ؟ برادر من جای این کارا درست حرف بزن آدم یه چیزی بفهمه بیخودی هم منو تحدید نکن نمیترسم واقعا کخ نظرم نسیت بهم عوض شد

ووهوووووووووووووو
مثلا به این سادگی تموم نشه میخوای چیکار کنی؟ من مثل آدم بهت گفتم من یه پست دادم نمیدوننم چرا اینجوری میشه من این کارو نکردم در ضمن فکر میکنی این کار خلافه جای این که بخوای یه کاری کنی منو بن کنی و به این سادگی نگزری پاشو برو تاپیک هیتمن عکسهای سیاسی که مدیرتون گزاشته رو جمع کن
آقا شما خودتو مسخره کردی یا ما رو !؟
هدف از این کار شما من نمیفهمم چی بوده ولی هر چی که هست میفهمم از روی عمد بوده...یعنی اصلا ضایع بود.اگه بچه کوچیک هم بیاد ببینه میفهمه ! اینی که شما میگی مشکل از سایته باید بگم مشکل از سایت نیست مشکل از شماست که خودتم نمیفهمی داری چیکار میکنی ! البته ببخشید دارم همه چی رو میگم ولی دیدم با مدیرها هم مشکل به هم زدی دیگه نتونستم طاقت بیارم.این عوض معذرت خواهیت بود ! فکر کردی اگه بیایی بگی من اشتباه کردم ببخشید ما فکر میکنیم شما خدای نکرده...
نه آقا توی اکثر فروم ها آدم اشتباهاتی رو مرتکب میشه که با یک معذرت خواهی کوچیک مشکل رفع میشه دیگه اینقدر بحث کردن نداره !
در موردی هم که میگی سایت مشکل داره (البته همچین مشکلی!!!) جز عجایب 8 گانه ست ! که تا حالا توی هیچ فرومی این مشکل پیش نیومده که من نمیفهمم شما از کجا فهمیدی که سایت مشکل داره !!!
بعدم یه مورد دیگه که هستش شما دقیقا 14 پست داده بودی که فکر کنم چهار یا پنجمیش بود که شکلک "Cheesygrin :cheesygri" گذاشته بودی که فکر کنم جنبه مسخره کردنو داشت !!
به هر حال چه کار شما باشه چه نباشه چه سایت مشکل داشته چه نداشته چه آدم مریضی اومده اینکارو کرده چه نکرده باشه, شما , باید و حتما میومدی معذرت خواهی میکردی...نه اینکه بیایی با مدیرا بحث کنی.در صورتی که مشکل از طرف شما بوده !
خدا کنه از دست من هم ناراحت نباشی چون خدا رو شکر من تا حالا با هیچ اهدوناثی توی هیچ جای دنیا مشکلی نداشتم.;)

اقا اين بحث رو لطفا تمومش كنيد
در ضمن من خودم تو تي وي عادي سوني 43 اينچ بازي كردم كيفيتش 2 زار نميارزه ولي تو اچ دي تي وي و مانيتور وحشتناك ميشه
راستي من مانيتورم 17 ال جي اف 700 پي هست و تا رزولوشن 1920*1440 رو ساپورت ميكنه
من چه جوري ميتونم 360 رو بهش وصل كنم تا كيفيت اچ دي رو بگيرم(فقط يه مشكل هست اونم اينه كه كابله پشته مانيتورم قابله جدا كردن نيست مثلا مثله سيم برقه تلويزيون يا جارو برقي)پس بايد يه اداپتوري باشه كه سيم-به-سيم باشه

نه عزيزم اون كه شما ميگي 17 ميليون lg كه وسايلش به جز مانيتور مفت نمي ارزه تازه يه HD-Tv sony 32 قيمتش در مياد 4 تومن كه هم به صرفه است هم كلاس خونه ميره بالا تازه رزولوشنش 1080pهم هست

بايد بگم كه حرف gameware در مورد مانيتور هاي crt و lcd درسته و مانيتور هاي lcd رزولوشن پايينتري رو ارايه ميدن اينو كه همه ميدونن بجز بعضي lcd ها كه از نسل جديد هستند و قيمتشون هم بالاي 800 هزار تومن هست كه واقعا مانيتور هاي نسل بعد براي pc هاي نسل بعد هستند كه ميشه به مانيتور lcd سوني 25 اينچ با قيمت 1700 يورو اشاره كرد

آخرین ویرایش:
اینم یه مود چیپ دیگه که درایو رو هک میکنه و فرقی نداره درایوتون چی باشه :cheesygri
فقط عیبش اینه که زشته;)
البته اینو با 'Devil360 modchip اشتباه نکنین این کاملا متفاوته و فرانسوی ها ساختنش
اینم عکسهای مودچیپ قیمتش هم 20 یورو هست;)
devilmod360.jpg

devil360-inst_s200.jpg

devilmod360-1s_s200.jpg

نوشته شده توسط mt3691:
اینم یه مود چیپ دیگه که درایو رو هک میکنه و فرقی نداره درایوتون چی باشه :cheesygri
فقط عیبش اینه که زشته;)
البته اینو با 'Devil360 modchip اشتباه نکنین این کاملا متفاوته و فرانسوی ها ساختنش
اینم عکسهای مودچیپ قیمتش هم 20 یورو هست;)
devilmod360.jpg

devil360-inst_s200.jpg

devilmod360-1s_s200.jpg
20 یورو که خیلی خوبه !
حالا کی به دست ما میرسه :(
======================
Gameware جان
این یگانه که میگی میده 500 ، پرمیوم هست یا core ؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میگم این مدچیپ تست شده؟؟ اخه با این قیمت خیلی خیلی مفته :) خدا کنه که بدون مشکل کار کنه...
این محصول از 15 june پخش میشه و الان پیش فروش میکنن این مودچیپ کاری نداره حتی تو ایران میتونن وقتی اومد از روش کپی درست کنن;)
البته عجله نکنین بزارین ببینیم devil360 چیکار میکنه شاید مال اونها بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or